- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.121
taçtada saten delux diyor saten pamuk mu demek o
Hepsiburada.com : Moulinex Vıtea Plus Katı Meyva Sıkacağı | Beyaz Eşya ve Mutfak
kıslar birde bu var belki bunu alacam sizce nasılsırr
kumaş içeriğine bak cnm adamla konuştum eğer microsatense yakar almayın dedi...
hosgeldin nisan nisanlımısın?
gnaydın eliçncm
bn hepsini pamuk saten almak istiorm daha canlı gzel duruo..
esin bu sarevin nevresm tkımı exculusive saten dio ama normal pamuk satenden dha parlak duruo gbi gelio bna
[/QUOTEki Görüntüle 122684 Eki Görüntüle 122685
kırmızıyı pier cardinden aldım diğeri sarev burda kırmızı parlak duruyor değilmi aslında öyle değil sarev daha parlak kumaşı daha güzel... ve kırmızı daha pahalı...
taçtada saten delux diyor saten pamuk mu demek o
pamuk saten tamam gzel pamukluya gre daha parlak ama bn şu tam satenler varya parlak onlardan istiorm btane çk şık gelio ama blmiorm nasl kullanışı
saol tatlımm...28 parça takımı 83 tlye alıcamda...50 yıl garantisi varmış ama bilmediğimden güvenemedim açıkcası...
hoşbuldum evet nişanlıyım 4temmuz 2009dan beri:)
sende nişanlısın sanırım
eylemcimm hoşgeldin canım :))) bende çatal kaşık takımını nehirden aldım hatta nerdeyse çevremdeki tüm arkadaşlarım:)) herkes çok memnun
eylemcimm hoşgeldin canım :))) bende çatal kaşık takımını nehirden aldım hatta nerdeyse çevremdeki tüm arkadaşlarım:)) herkes çok memnun
kıslar bnimde nehirden çok memnunum
ohh be içim rahatladı valla...saol canım...
Elcin merhaba
şimdi evim evim baktımda senin yatak odan özel yapım mı merak ettim
Kapıdan direk giriş geniş hol bütün oda kapıları ona açılıyor hol geni şolduğu için iki çekyat oluyor
diğer oda yatak oda çok büyük ama karanlık olduğu için yatak odası yapmaya karar verdim
diğer odada köşe takımı ve tv ünitesi orta sehpası başkada yer kalmıyor bu durumda yemek masası koymayada yer yok mutfağa köeli ama masası özel yaptırmak zorundayız açılabilen şimdi konsolda yok ben sığdırabilirmiyim diye düşünyorum mutfağın kapı çanağı ama kapıdan girmeden ayakabılık gibi fortmonto yapılacak onun içine koysam ne olur alt geniş bir dolap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?