- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.141
kızlar çok acil porsan diye bi site var. bilen varmı güvenilir mi
cnm siteyi arattım güvenilir gibi yani bence güvenilir..
biraz araştırınca bazı fiyatlar uygun geldi. ama hala internetten alışverişe güvenemiyorum
biraz araştırınca bazı fiyatlar uygun geldi. ama hala internetten alışverişe güvenemiyorum
evtekstilibul.com dan bahsediyorsanız eğer ben oradan alışveriş yaptım...inanın hemen ertesi gün elime ulaştı ve kampanyası vardı alışveriş yapana,lastikli çarşaf hediye etmişlerdi...güvenebilirsin canım...
kızlar benim eksiklerim
1- kahvaltı takımı
2-çatal bıçak takımı (aslında var ama amcam almanyadan getirmiş. solingen diye bi marka güvenemiyorum)
3-saç kurutma makinesi
4-porselen günlük yemek takımı
5-banyo aksesuarı
6-hamam havlusu
7-mutfak aksesuarları( baharatlık kepçe takımı falan)
nevresim tarzı herşeyim tamam. tabi elimden geldiğince yeterli olduğunu düşünüyorum. ama asıl büyük borçlar var. yatak odamın parasını biriktiriyorum peşin alacağım. yatak odası bazasızdı ayrıca baza ve yatak alacağım. birde düğünde bizde damadın herşeyi alınır. takım elbisesi saati cüzdanı kemeri iç çamaşırı.ayrıca bir takım kıyafet .pijaması ..... bir sürü şey yani
cnm solingen çok iyi bi marka onada güvenmiyosan.. bide hamam havlusu ne cnm ya bornoz mu diyosun??
Bizde de yatak odası takımını kız alıyor ama onu babam alıcak ben de mutfak esyalarıyla bogusuyorum şimdi...
hamam havlusu seti varmış onu almam gerekiyormuş bende burda öğrendim gelen misafir için.normalde aldığım bornoz takımımın içinde hamam seti var. ama misafire ayrı alınıyormuş.
cnm solingen çok iyi bi marka onada güvenmiyosan.. bide hamam havlusu ne cnm ya bornoz mu diyosun??
evet Solingen çok iyi bir markadır canım...ablam kullanıyor ve çokta memnun...
kızlar hamam havlusu gelen misafire verilir yada yazın bornoz yerine kullanılıyor...set alacaksanız 2 adet vücut 2 adet baş havlusu var...tek tekte alabilirsiniz...
misafir havlusu diyosun... olsa olurda çok ta acil bişe değil aslında... benim var annem yıllardır alıyor saolsun...
yaahiç bilmiyordum. böyle çantaın içinde yollamış tam set. bende kötü bişey sandım. peki kızlar siz iki tanemi çatal bıçak takımı aldınız. misafir için ve günlük
yaahiç bilmiyordum. böyle çantaın içinde yollamış tam set. bende kötü bişey sandım. peki kızlar siz iki tanemi çatal bıçak takımı aldınız. misafir için ve günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?