2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaa hiç bilmiyordum. böyle çantaın içinde yollamış tam set. bende kötü bişey sandım. peki kızlar siz iki tanemi çatal bıçak takımı aldınız. misafir için ve günlük

Evet tatlım ben 2 takım aldım bir takım misafir için hisar ikinci takım da günlük kullanım için aldım ...bencede kullan almanyadan gelmiş sonucta neden masraf yapıyorsun ki?

6 kişilik takımlarda var artık küçük aileler için diye satılıyor.onlardan alabilirsin canım...tek tek satanlarda var...biraz araştırırsan çok uyguna alabilirsin...solingeni misafir için kullanırsın...sonra istediğin marka ve modelden alırsın tatlım...

Benim günlük çkb takımım bu mesela yemek takımı yesil oldugu için uyması acısıdan böyle aldım ...

Uploaded with ImageShack.us

misafir için de hamam seti almana gerek yokki canım ayrı tek bornoz tek havlu satılıyor alırsın takım yaparsın...

teşekkürler kızlar içim rahatladı valla. ozaman ben solingen i misafire saklarım. korkmaz uygun çatal bıçak takımları var. kutuda satılıyor. istediğim sayıdada günlük alırım.

canım hamam seti pahalı bişey deil zaten...ben 15 tlye almıştım.maisonette (mezonet) marka 15 tlye...öyle alırsın sende...bir vucüt bir baş havlusu...zaten çok para vermeyede gerk yok..çok kullanılacak bişey deil çünkü.tabi çok fazla yatalı uzaktan gelenmisafirin olmıcaksa...

mesela bievde var canıım sapları renkli olan takımlardan 24 parça 59 tl...bievki çok ucuz biyer deil...kesin daha ucuza bulabilirsin...araştır bence...

kızlar nevresim takımı kaçar tane aldınız..

canım biz tekirdağa gidiyorduk eskiden. oraya giderken taç ın fabrika satış mağazası var. annem bundan 5 yıl önce almış bana 3 tane nevresim takımı ipek saten. bi kaç tane çarşaf çift kişilik te var içinde tek kişilikte.yastık kılıfları almış. uyku setimi de.yeter diye düşünüyorum. sonradan alırım

saol tatlımm...28 parça takımı 83 tlye alıcamda...50 yıl garantisi varmış ama bilmediğimden güvenemedim açıkcası...

Canım ben aldım 30 parçası 30 liraydı, sen ç.k.b. takımındanmı bahsediyorsun? Geriye bakamadım...
Nesrin arkadaşımız nehirin iyi bir marka olduğunu söylemişti, bakıncada kalitesi farkediliyor zaten...

canım görünürde öyle misafir yok inşallah ta olmaz

valla en mantıklısı çok almamak ben 11 adet nevresim takımına sahip biri olarak 5 ten fazla alınmaması taraftarıyım...ben çok uygun fiyatlara aldım o yüzdende abarttım...ama 5 idealdir...1 tek kişilik 1 çift kişilkte msafire ayırırsanız...zaten evlendikten sonra beğendiğiniz bişey olduğunda alırsınız...

çay seti canım...nehirin inci sade modelini sipariş ettim...buradan arkadaşlarda kaliteli olduğunu söyleyince fiyatıda uygun geldi aldım...yarın elimde olacak inşallah...

çay seti canım...nehirin inci sade modelini sipariş ettim...buradan arkadaşlarda kaliteli olduğunu söyleyince fiyatıda uygun geldi aldım...yarın elimde olacak inşallah...

nehire baktım şimdi 50 yıl garanti diyor ve çok çok uygun herşey. şaşırdım açıkçası. bende çatal bıçağı ordan tamam layabilirm

kübra bn para brktriorm tekirdağa taç ın fabrka satış mağazasına gtmek için çk uygnmş orası öyle duydm gerçektende öle mi? bn bornoz takımı uyku seti yatak örtüsü havlular ve bkaç nevresmmi ordan almayı planlıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…