- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.161
yaahiç bilmiyordum. böyle çantaın içinde yollamış tam set. bende kötü bişey sandım. peki kızlar siz iki tanemi çatal bıçak takımı aldınız. misafir için ve günlük
Benim günlük çkb takımım bu mesela yemek takımı yesil oldugu için uyması acısıdan böyle aldım ...
çok şekerler ama güle güle kullan. bende yemek takımıma göre bunlardan alabilirim o zaman. yada kahvaltı setime göre
kızlar nevresim takımı kaçar tane aldınız..
kızlar nevresim takımı kaçar tane aldınız..
saol tatlımm...28 parça takımı 83 tlye alıcamda...50 yıl garantisi varmış ama bilmediğimden güvenemedim açıkcası...
canım hamam seti pahalı bişey deil zaten...ben 15 tlye almıştım.maisonette (mezonet) marka 15 tlye...öyle alırsın sende...bir vucüt bir baş havlusu...zaten çok para vermeyede gerk yok..çok kullanılacak bişey deil çünkü.tabi çok fazla yatalı uzaktan gelenmisafirin olmıcaksa...
canım biz tekirdağa gidiyorduk eskiden. oraya giderken taç ın fabrika satış mağazası var. annem bundan 5 yıl önce almış bana 3 tane nevresim takımı ipek saten. bi kaç tane çarşaf çift kişilik te var içinde tek kişilikte.yastık kılıfları almış. uyku setimi de.yeter diye düşünüyorum. sonradan alırım
Canım ben aldım 30 parçası 30 liraydı, sen ç.k.b. takımındanmı bahsediyorsun? Geriye bakamadım...
Nesrin arkadaşımız nehirin iyi bir marka olduğunu söylemişti, bakıncada kalitesi farkediliyor zaten...
canım görünürde öyle misafir yokinşallah ta olmaz
çay seti canım...nehirin inci sade modelini sipariş ettim...buradan arkadaşlarda kaliteli olduğunu söyleyince fiyatıda uygun geldi aldım...yarın elimde olacak inşallah...
canım görünürde öyle misafir yokinşallah ta olmaz
çay seti canım...nehirin inci sade modelini sipariş ettim...buradan arkadaşlarda kaliteli olduğunu söyleyince fiyatıda uygun geldi aldım...yarın elimde olacak inşallah...
canım biz tekirdağa gidiyorduk eskiden. oraya giderken taç ın fabrika satış mağazası var. annem bundan 5 yıl önce almış bana 3 tane nevresim takımı ipek saten. bi kaç tane çarşaf çift kişilik te var içinde tek kişilikte.yastık kılıfları almış. uyku setimi de.yeter diye düşünüyorum. sonradan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?