- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.181
kız ben misafiri çok severim
kız ben misafiri çok severim
ya canım bende suratsız değilimdir. misafirimi iyi ağırlarım severimde. ama çok kalınca bende bunalım başlıyor. misafir geliceği zaman ben panik yapıyorum da. gece rüyamda bile misafire ne yedireceğim nasıl hizmet edeceğim onunla uğraşıyorum
kübra bn para brktriorm tekirdağa taç ın fabrka satış mağazasına gtmek için çk uygnmş orası öyle duydm gerçektende öle mi? bn bornoz takımı uyku seti yatak örtüsü havlular ve bkaç nevresmmi ordan almayı planlıorm
Ben nişanlımla tanışmadan önce kalabalık aileyi misafiri filan severdim.
Hepte karşıma öle kalabalık aileli biri çıksın istedim.
Allah gönlüme göre verdi...
LAKİNN SONRADAN PİŞMAN OLDUM
alemsin aslı ya:) bizde şuan öyle gelim gidim pek yok o yüzden özeniyorum hep böyle çat kapı gelsinler çat kapı gidelim aşkımın ailesinde o gelenek var onlara ayak uydururum bende
alemsin aslı ya:) bizde şuan öyle gelim gidim pek yok o yüzden özeniyorum hep böyle çat kapı gelsinler çat kapı gidelim aşkımın ailesinde o gelenek var onlara ayak uydururum bende
Buket kanımca bi müddet sonra sende bu fikrini değiştircen canım.
Aslı dediydi dersin :)))
Sonra diceksin ya niye aramadan geliyolar.
Yok bi tatilimiz var, Yok bi başbaşa kalıcaktık, Yok bi dinlenicektik diye ... =))
inşallah cnm adresini telefonunu aldm para atıorm kenara inşallah gdip almak istiorum alacaklarımı o zmana kadar burdan uyguna grüp almazsam taç sonçta aynı kalite aynı model aynı ürün eve yerleştrdkten sonra paketinimi saklıorm sanki defosu olmasn aynı kalite olsn yeter bnacanım biz 5 yıl oldu gitmeyeli. ama annem iki sefer gitmişti ikisinde de arabayı doldurup geldi. o zaman herşeyi çok uyguna almıştık. mesela normal nevresim takımını alınca üzerinde resmi vardır. tek onlar yok aynen paketli ama kalitesi falan aynı defo yok. istersen defolu ürünleride var içerde. uyku setimide ordan aldık. 5 yıl oldu ama o zamanın en yeni ürünü olduğu için eski diyemiyorum. hala modası geçmemiştir yani.
kısacası fırsatın varsa git inşallah değişmemiştir tabi.
ay deli hemde çat kapı gelecekler lütfen bana ilk 1 yıl aşkıma doyana kadar kimse çat kapı gelmesinn...
aynısını arkadaşım diyordu. kızım bana bir sene gelmeyin.şimdi ikinci senesi yalvarıyor ya gelsenize canım sıkılıyor diye. bu sözünü hayırlatıyoruz
aaa hadi bakalım bende merak ettim şimdi dediğim gibi ne annemin ne babmın tarafında bizde öyle bir durum olmadığı için olan ailelere çok özeniyorum
Kızlar tava arastırıyorum hangi marka alıyım önerilerinizi paylasın
ay deli hemde çat kapı gelecekler lütfen bana ilk 1 yıl aşkıma doyana kadar kimse çat kapı gelmesinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?