2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız ben misafiri çok severim

Ben nişanlımla tanışmadan önce kalabalık aileyi misafiri filan severdim.
Hepte karşıma öle kalabalık aileli biri çıksın istedim.
Allah gönlüme göre verdi...
LAKİNN SONRADAN PİŞMAN OLDUM

canım biz 5 yıl oldu gitmeyeli. ama annem iki sefer gitmişti ikisinde de arabayı doldurup geldi. o zaman herşeyi çok uyguna almıştık. mesela normal nevresim takımını alınca üzerinde resmi vardır. tek onlar yok aynen paketli ama kalitesi falan aynı defo yok. istersen defolu ürünleride var içerde. uyku setimide ordan aldık. 5 yıl oldu ama o zamanın en yeni ürünü olduğu için eski diyemiyorum. hala modası geçmemiştir yani.

kısacası fırsatın varsa git inşallah değişmemiştir tabi.

Ben nişanlımla tanışmadan önce kalabalık aileyi misafiri filan severdim.
Hepte karşıma öle kalabalık aileli biri çıksın istedim.
Allah gönlüme göre verdi...
LAKİNN SONRADAN PİŞMAN OLDUM

alemsin aslı ya:) bizde şuan öyle gelim gidim pek yok o yüzden özeniyorum hep böyle çat kapı gelsinler çat kapı gidelim aşkımın ailesinde o gelenek var onlara ayak uydururum bende

alemsin aslı ya:) bizde şuan öyle gelim gidim pek yok o yüzden özeniyorum hep böyle çat kapı gelsinler çat kapı gidelim aşkımın ailesinde o gelenek var onlara ayak uydururum bende

Buket kanımca bi müddet sonra sende bu fikrini değiştircen canım.
Aslı dediydi dersin :)))
Sonra diceksin ya niye aramadan geliyolar.
Yok bi tatilimiz var, Yok bi başbaşa kalıcaktık, Yok bi dinlenicektik diye ... =))

ay deli hemde çat kapı gelecekler lütfen bana ilk 1 yıl aşkıma doyana kadar kimse çat kapı gelmesinn...

valla ilerde pek öyle çat kapılardan hoşlanılmıyormuş. bende öyle duydum. tabi herşeyin ortası makuldur. devamlı çat kapı yorar insanı ama hiç gelmeseler bende istemem. memnun olurum geldiklerinde.

Buket kanımca bi müddet sonra sende bu fikrini değiştircen canım.
Aslı dediydi dersin :)))
Sonra diceksin ya niye aramadan geliyolar.
Yok bi tatilimiz var, Yok bi başbaşa kalıcaktık, Yok bi dinlenicektik diye ... =))

aaa hadi bakalım bende merak ettim şimdi dediğim gibi ne annemin ne babmın tarafında bizde öyle bir durum olmadığı için olan ailelere çok özeniyorum

inşallah cnm adresini telefonunu aldm para atıorm kenara inşallah gdip almak istiorum alacaklarımı o zmana kadar burdan uyguna grüp almazsam taç sonçta aynı kalite aynı model aynı ürün eve yerleştrdkten sonra paketinimi saklıorm sanki defosu olmasn aynı kalite olsn yeter bna

aaa hadi bakalım bende merak ettim şimdi dediğim gibi ne annemin ne babmın tarafında bizde öyle bir durum olmadığı için olan ailelere çok özeniyorum

Kız sakıın özenme.
Ben geçen sene şöyle ayağımı uzatıp oturduğumu bilmem, isyanlardaydım artık.
İşten gidiyordum çay, yemek derken gece yarısı oluyordu, öyle zaman oluyorduki saçımı yıkamaya bile zamanım olmuyordu.
Bu sene biraz rahatladım şükür, bıktım kalabalıktan inanki...

Kızlar tava arastırıyorum hangi marka alıyım önerilerinizi paylasın

Meltemciğim Teflon tava mı araştırıyorsun?
Ben Cemin safran rengi olan teflon tava ve tenceresinden aldım.
Cem ucuz bi marka sayılır teflonda.
Dış rengi hoşuma gittiği için aldım. Birde satan adamda her marka teflon tavalar vardı.
Onun yorumu şöyleydi "teflonda ucuzda alsan pahalıda alsan bunlar hemen çizilebilen ürünler nekadar dikkat edilsede zamanla değişmesi gerekiyor. O yüzden teflona çok büyük paralar dökmeye gerek yok" demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…