- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.201
Nabersiniz kızlar bizim çeyiz işi bitmiyor şöyle size bir fıkra anlatayım diyesim geldi ama aklıma gelmedi????????
Kızlar tava arastırıyorum hangi marka alıyım önerilerinizi paylasın
Kız sakıın özenme.
Ben geçen sene şöyle ayağımı uzatıp oturduğumu bilmem, isyanlardaydım artık.
İşten gidiyordum çay, yemek derken gece yarısı oluyordu, öyle zaman oluyorduki saçımı yıkamaya bile zamanım olmuyordu.
Bu sene biraz rahatladım şükür, bıktım kalabalıktan inanki...
Ben de tefalin outlet magazasını buluyum canım hemennn tefalden cok memnunun zaten şimdiye kadar hiçbir sorun yasamadım yasasın tefalll:92:
Ben de tefalin outlet magazasını buluyum canım hemennn tefalden cok memnunun zaten şimdiye kadar hiçbir sorun yasamadım yasasın tefalll:92:
taç mı?
taç mı?
Meltemciğim Teflon tava mı araştırıyorsun?
Ben Cemin safran rengi olan teflon tava ve tenceresinden aldım.
Cem ucuz bi marka sayılır teflonda.
Dış rengi hoşuma gittiği için aldım. Birde satan adamda her marka teflon tavalar vardı.
Onun yorumu şöyleydi "teflonda ucuzda alsan pahalıda alsan bunlar hemen çizilebilen ürünler nekadar dikkat edilsede zamanla değişmesi gerekiyor. O yüzden teflona çok büyük paralar dökmeye gerek yok" demişti.
yavrm sabahtan beri ağzını bıçak açmadı iimsnoyyy bugün hayırlısı ile bitse artıkk
bn teflon tencerelerimi emsandan teflon tavalarımıda cem den aldm aslı sana katılıorm sonçta bu teflon ve cem yılların markası bn ucuz olmasna karşın kötü olduğunu düşünmüormMeltemciğim Teflon tava mı araştırıyorsun?
Ben Cemin safran rengi olan teflon tava ve tenceresinden aldım.
Cem ucuz bi marka sayılır teflonda.
Dış rengi hoşuma gittiği için aldım. Birde satan adamda her marka teflon tavalar vardı.
Onun yorumu şöyleydi "teflonda ucuzda alsan pahalıda alsan bunlar hemen çizilebilen ürünler nekadar dikkat edilsede zamanla değişmesi gerekiyor. O yüzden teflona çok büyük paralar dökmeye gerek yok" demişti.
slam hoşgeldn zeynep iiyim sen naslsnselam kızlarr.
nasılsınız?
yavrm sabahtan beri ağzını bıçak açmadı iimsn
bn teflon tencerelerimi emsandan teflon tavalarımıda cem den aldm aslı sana katılıorm sonçta bu teflon ve cem yılların markası bn ucuz olmasna karşın kötü olduğunu düşünmüorm
slam hoşgeldn zeynep iiyim sen naslsn
yavrm sabahtan beri ağzını bıçak açmadı iimsn
slam hoşgeldn zeynep iiyim sen naslsn
evett canım anacım kullanıyor ve cemle aynı kalitede memnunuz
benim çiiiyizimede aldı annem
hoşbulduk cnm bende iyiim.
yeni işe girdim ordan yazıyrm
hemen söyliyim tatlımm tefalin outlet mağazasını
optimum alışveriş merkezinin alt katında mevcutt :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?