2011 gelin adayları buyrun sohbete

ama bende hiç öyle bir durum yaşamadım canım ya ramazanda bile 30 gün annem babam ben iftar yapıyoruz

Evett Aslıcımm onları da alıyım die düsünüorum teflonların 3 yılda bir degismesi gerekiyormus ben de öyle duydum tefalin outlet magazasına bakıyım fiyatlarına olmadı cem'e de bakarım...

oyyy bugün hayırlısı ile bitse artıkk
yavrm sabahtan beri ağzını bıçak açmadı iimsn
bn teflon tencerelerimi emsandan teflon tavalarımıda cem den aldm aslı sana katılıorm sonçta bu teflon ve cem yılların markası bn ucuz olmasna karşın kötü olduğunu düşünmüorm
selam kızlarr.
nasılsınız?
slam hoşgeldn zeynep iiyim sen naslsn

Bide bizim evdeki teflon tavalar tencerelerde cemin.
Memnunuz. Zaten bi müddet sonra deforme oluyor.
Kardeşim kullandığı zaman çok dikkat etmiyor çiziliyor filan.
Ozaman annem değiştiriyor.

Sanırım bi Mervemiz eksik kızlar

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 0 ziyaretçi)

Pandomim cimcime eses+ thesims hlmbtl+ didoss+ DENİZKOYDUMADIMI+ sonbahar14+ kleopatra_06+ superisi88+ eylemonur+ mstfm+ elcintih+ spicy_+ ykyy+ kradese+ akasya22+

Cem ve zümrüt pek bilinmeyen markalar olmasına rağmen çok güzeller bence.
Karaca markalaşmış belki ama cem ve zümrüt daha kaliteli, garantisini verebilirim...

taçı bende çok duydum kızlar toflonda baya iyiymiş...hatta ablam beni sürekli öğütlüyor taçtan al diye... bilir böyle işleri...teflon hakkında satıcı doğru söylemiş çok iyi kullanılsa bile teflonun ömrü 2 yıl kızlar...bende wok tavasını optimumdaki tefalden almıştım yazın 33 tlydi sanırım 3lü tavasını 49 tlye aldım...birde mehtaptan aldım tava ve tencere...ama pilav tenceremi ayrıca alıcam onu tefalden almayı planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…