- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.141
şimdi baktım canım evet 200 eurodan başlıyor bu ne padişah konağına mı gidiyoruz akannehir
300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..
Kizlar bende gelinligimin ustunu böyle istiyorum ve saclarimida :)
Ama duvagim yandan istiyorum eskiden yapiyorlardi ya :)
Nasil?
Nasil?
Cok güzel canim.. insallah hersey istidiginiz gibi gecer.. :Saruboceq:300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..
çok güzel gözüküyor canım.inşallah düşündüğün gibi olur herşeyopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım. Tarih kesinleşmiş. Çok güzel yafiyatta iyiymiş bence. düğün salonu tutsan aynı para.
listedeki tarihinide değiştiriyorum o halde =)
cok romantik bi havasi var salonun canim yaa. tanidiklarimizin dugunu orda oldu ve herseyle cok ilgileniyorlar.. Mart ayinda olcagi icin bu kampanya fiyati iste.. salonun sahibi kadin ve gelinleri anliyor.. herseyle kendisi ilgileniyor..
Ben cok begendim.. bakalim hayirlisiOwwwww ben cok begendim ustunu.. tasli tasliiiii :asigim: assolist gibi olursunnn gizzz
Benim saclarim bu kiz gibi zaten uzun siyah ama duz.. Acik istiyorum kesin yani saclarimiaçık saç cesaret işi canım herkes taşıyamıyor ama bana yakışır diyorsan sen bilirsin.
Nasil?
ne güzel canım inşallah düğünün çok güzel geçer..opuyorumnanaktan
300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..
hayırlı olsun latinsugar darısı başımıza :))
açık saçı yaptırsam bende 1 saat sonra açılır ince telli saçlarım( ne yaptıracağım kızlar ben bu saça hiç bozulmayacak bir model olması lazım yüzümde ince uzun biraz ekleyeyim bi bakın bana ne tür modeller gider ??
sağol canım darısı sizlere inşallah :Saruboceq: nişanlım sabancı'da çalıştığı için bize güzel indirim yaptılar bide anadolu yakasında oturuyoruz o yüzden orayı tercih ettik canım. Allah hepimize dilediği gibi güzel bir düğün yaşamayı nasip etsin. mekan tefferuat bence önemli olan ortam ve misafirlerin neşesi
fotoları göremiyorum canım ama senin hoşuna gidip içine sindiği sürece güzeldir :))
çok sağol canım:) artık sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz boshayallersmile
açık saçı yaptırsam bende 1 saat sonra açılır ince telli saçlarım( ne yaptıracağım kızlar ben bu saça hiç bozulmayacak bir model olması lazım yüzümde ince uzun biraz ekleyeyim bi bakın bana ne tür modeller gider ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?