- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.161
:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:
04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün
23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün
13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün
13.05.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
15.05.2011 - latinsugar - Düğün
20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün
27.05.2011 - dugiii - Kına:teytey:
29.05.2011 - dugiii - Nikah
04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
19.06.2011 - Cimcime eses - Nikah
17.06.2011 - AMMANYA - Kına:teytey:
19.06.2011 - AMMANYA - Düğün
ayyy dördüncü gelin olmuşum
ben sonuncu gelinmiyim
hehe ben birinciligimi koruyorum.. :teytey:
Ben cok begendim.. bakalim hayirlisi
Benim saclarim bu kiz gibi zaten uzun siyah ama duz.. Acik istiyorum kesin yani saclarimi
ben sonuncu gelinmiyim
simdilik :lepi: daha eklenirr ama bizim liste gittikce uzuyor kizlarrr yasasinn!!
bende saçlarımı açık istiyorum dğünde. toplatmak topuz falan istemiyorum.
kaydirigubbakcemile3
bakarsın önümüze geçersin. bu gidişle en sona kalabilirim.
canım ilk gelin sensin hazırlıkları hızlandırman lazım neler yapıyorsun tecrübelerini paylaş yaptıkça bizimle.aldıklarını,düşündüklerini falan filan.
Nasil acik istiyorsun? nasil bir modelbende saçlarımı açık istiyorum dğünde. toplatmak topuz falan istemiyorum.
hehe ben birinciligimi koruyorum.. :teytey:
aralıkta askere gitmezse o tarih biraz daha öne cekilebilir canım..bakalım su eylüldeki sınavın sonucuna göre belirlenecek...
Vallah ilk paylasacagim tecrubem su kizlar.. eger balayina gidiceksenizzz hemen balayi otellerine bakmaya baslayinnn. Cunku inanin 2-3 ay suruyor bi yerde karar kilmak.. biz askimla son 2 aydan beri arastiriyoruz otelleri ve en sonunda 2 gun once rezervasyonumuzu yaptirdik Antalyada.. En son gelinimiz sen oldugun icin ve Haziran oldugu icin tatlimm en gec balayi rezervasyonunuzu Ocak-Subat gibi yaptirmaniz iyi olur.. Kisin yaptirisaniz erken rezervasyondan 30-40% indirimi kaparsinizzz :teytey:
neden pandomimcim.
ilk başta bi, başlasın bi bakıyorsnuz sona gelmiş bile.
Vallah ilk paylasacagim tecrubem su kizlar.. eger balayina gidiceksenizzz hemen balayi otellerine bakmaya baslayinnn. Cunku inanin 2-3 ay suruyor bi yerde karar kilmak.. biz askimla son 2 aydan beri arastiriyoruz otelleri ve en sonunda 2 gun once rezervasyonumuzu yaptirdik Antalyada.. En son gelinimiz sen oldugun icin ve Haziran oldugu icin tatlimm en gec balayi rezervasyonunuzu Ocak-Subat gibi yaptirmaniz iyi olur.. Kisin yaptirisaniz erken rezervasyondan 30-40% indirimi kaparsinizzz :teytey:
kızlar bakar mısınız saçlarım hep bu renkte kullanırım kumral:) 1 tutam saçım yok ya o kadar inceki bu yapışmış haliyle:))makyaj ve saç önerilerinizi bekliyorum.hiç profosyonel makyak yaptırmadım hayatımda ne nereye olur anlamam valla :))
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/6/1221.jpg
kızlar bakar mısınız saçlarım hep bu renkte kullanırım kumral:) 1 tutam saçım yok ya o kadar inceki bu yapışmış haliyle:))makyaj ve saç önerilerinizi bekliyorum.hiç profosyonel makyak yaptırmadım hayatımda ne nereye olur anlamam valla :))
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/6/1221.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?