2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımda vardiyalı çalışır sabah 9 da bi yatıyor akşam 5 e kadar çok sinirleniyorum ama böyle uyunur mu yahu :84:

Bizde akşam 12 de yatıp 7 de kalkyıorum :))
Onlarında normal öle uyumaları =))
Benimki 10 gibi yatıyo akşam 8-9 kalkıyo anca :)

O olmadığı zaman tek yatmak çok zor olucak.
Benim kayınvalide evde ama ben gene tedirgin olurum.
bizimkinin genelde 2 haftada bir değişiyor. bazen hafta da bir.
Ama yasin 7-8 senedir sadece gececi olarak çalışmış.
Annesini gündüzleri tek bırakmamak için evde.
Akşamları zaten annesi yatıyor o işe gidiyor.
Kalkınca yasin eve gelmiş oluyor.

biri sana el uzattığında da mı toklaşmıyorsun kübra?

yok canım genelde kapalıyım diye uzatmıyolar. ama uzatan olursa elini havada bırakmam. utanırım öyle sert yönüm yoktur. ama bilerek ve isteyerek elimi kimseye vermedim.geldiklerinde hep uzaktan hoşgeldin diyordum. abisine hala uzaktan hoşgeldin abi diyorum şimdiye kadar el uzatmadım. oda uzatmaz

ay ne kadar zor ya bence vardiyesiz iş bulsun kendisne çok zor olur valla gece işe gitmesi benimkide vardiyeli çalışıyordu şimdi iş ciddiye binince vardiyesiz bir işe başladı ben evde yanlız kalamam diye

ay ne kadar zor ya bence vardiyesiz iş bulsun kendisne çok zor olur valla gece işe gitmesi benimkide vardiyeli çalışıyordu şimdi iş ciddiye binince vardiyesiz bir işe başladı ben evde yanlız kalamam diye

Canım çalıştığı yer çok iyi bi yer. Büyük bi şirket dünya çapında.
İmkanları koşulları ve 12 seneden beri orda çalışıyor.
O bırakmak istese bile ben bırakmasını istemem

Bende kapalıyım, o nedenle bilenler zaten uzatmazlar ellerini...
Nişanlımın arkadaşları ve kuzenleriyle tokalaşmam ama dayısının falan elini öperim
...

hmmm o zaman bırakmasın zaten benim ablam şehir dışına gelin oldu hiç bilmediği yere ve eniştemde vardiyeli çalışıyordu ilk başta çok korkuyormuş yattığı odanın kapısını bile kilitliyormuş ama şimdi alıştı sende alışırsın inş.

ay nasıl ii bi nişanln var ne kadar fedakarmş 7-8 sene full gece gdilirmi maşallah byerde duymştum kızlar bi erkek annesine nasıl davranırsa eşine de öyle davranırmş aslıcım şanslısın :)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Cümlemizinkini inşallah.

aaamiiiin

Kübra bir sey sorucam ben sana peki iş hayatında bu durum senin için sorun olmuyormu?sonucta calısıyorsun birisi geldigi zaman eli sıkılarak hosgeldin denilerek karsılanır ya da iş de bir anlasmaya vardıgın zaman da el sıkılır ....

iyi yapmışsın benimde zaman zaman başıma gelmiştir birde ben alışmışım samimiysem yanağındanda öperim bir kere biri kafa tokuşturmuştu benimle öpmemek için şok olmuştum

Bizimde binada var öyle bir amca bize geldiklerinde hosgeldiniz demek için elini öpecektim elini vermedi ben sook daha önce hiç karsılasmadım böyle bir durumla daha sonra biz onlara gittik o elini uzattı bu sefer de ben vermedim...ben kendimden büyükse elini öperim yoksa da tokalasırım bu bir saygıdır el vermemeyi ben anlamıyorum gerçekten...

Evet canım Şanslıyım galiba.
Allah bozmasın inş. cümlemizinkini :)
Çok sevesim gledi bak şimdi.
Akşam gidince kolunu ısırayım

51 tl mi maşalah zuzum kredi kartında birikmiyor bu kadar

vala bebişim dün taksit ödemeye gittim 400 tl slipe bir baktım eve gelince 51 tl puan kullanabilirdiniz yazıyor kafam dank etti yoksa hiç takip etmem böyle şeyleri ama ben alışverişlerimi genelde parakartla yaparım ayda 600 ordan rahat gider demekki puan topluyormuş öğrenmiş olduk :86:

canım valla benim patronlarda biraz dindarlar. gelen arkadaşlarıda sadece nasılsınız kübra hanım der giderler. hatta gözüme bile bakmıyo bazıları. o kadar koyular. onun dışında gelen kimse el uzatmadı şimdiye kadar. ama uzatan olursa tabi ki terslemem tokalaşırım. nişanlımlada konuştuk bunu. ailesinde mutlaka düğünde el uzatan olacaktır. bende tokalaşırım dedim korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…