- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.281
canım valla benim patronlarda biraz dindarlar. gelen arkadaşlarıda sadece nasılsınız kübra hanım der giderler. hatta gözüme bile bakmıyo bazıları. o kadar koyular. onun dışında gelen kimse el uzatmadı şimdiye kadar. ama uzatan olursa tabi ki terslemem tokalaşırım. nişanlımlada konuştuk bunu. ailesinde mutlaka düğünde el uzatan olacaktır. bende tokalaşırım dedim korkma
Nisanlının ailesi acık mı?
el tokalaşmayı bende pek sevmem zaten bayan elini uzatmadan erkek uzatmamalı bazıları atlıyor deli oluyorum :86: el öpme fobisi var bende de nedense :84:
kızlar bende kapalıyım ama böyle şeylere çok takmam takmayın bence bu kadar
Kübra bir sey sorucam ben sana peki iş hayatında bu durum senin için sorun olmuyormu?sonucta calısıyorsun birisi geldigi zaman eli sıkılarak hosgeldin denilerek karsılanır ya da iş de bir anlasmaya vardıgın zaman da el sıkılır ....
çalışıyorum bende hatta iş yerinde tek tesettürlü benim ama hiç sorun yapmıyorum müşteriler geliyor elimi uzatıyorum evime misafir gelincede ellerini öpüyorum insanlar sen tesettürlüsün diye baştan soğuk oluyorlar ama ondan sonra sorun olmuyor yani
Ben burda ilk defa duydum el uzatmamayı o yüzden sordum zaten benim de en yakın arkadasım kapalı ve kız 3 senedir de calısıyor ben ondan hiç böyle bir sey görmedim kızın işi bir sürekli müşterilerle anlasma saglayınca da eli sıkıyor...ne biliyim toplum kuralları geregi elin havada kalması gerçekten çok ayıp...
ısır ısır bnde pazar gnü grücem inşallah :))Evet canım Şanslıyım galiba.
Allah bozmasın inş. cümlemizinkini :)
Çok sevesim gledi bak şimdi.
Akşam gidince kolunu ısırayım
tabiiki erkek uzatınca sende uzatmak zorunda kalıyorsun ilk önce erkek uzatır elini
ısır ısır bnde pazar gnü grücem inşallah :))
prtokol kurallarına göre bayan elini uzatmadan erkek uzatmamalı bz oklda grmştk
ısır ısır bnde pazar gnü grücem inşallah :))
kleopatra_06+,lugruns,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy,akasya22+,
bebişlerrr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldin tatlımm kar yagıyordu gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?