2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nisanlının ailesi acık mı?

çalışıyorum bende hatta iş yerinde tek tesettürlü benim ama hiç sorun yapmıyorum müşteriler geliyor elimi uzatıyorum evime misafir gelincede ellerini öpüyorum insanlar sen tesettürlüsün diye baştan soğuk oluyorlar ama ondan sonra sorun olmuyor yani

meltemcim bende çalışıyorum büyük bi gıda şirketinde 3 yıldır patronlarımızdan 2 taneside müslüman değiller ama bize karşı davranışlarında o kadr dikkatliler ki. müşterilere gelincede kapalı olduğumuzu gördüklerinde ellerini uzatma gereği duymuyorlar.. şuana kadr şükür öyle bi olumsuz durum yaşamadık..

Ben burda ilk defa duydum el uzatmamayı o yüzden sordum zaten benim de en yakın arkadasım kapalı ve kız 3 senedir de calısıyor ben ondan hiç böyle bir sey görmedim kızın işi bir sürekli müşterilerle anlasma saglayınca da eli sıkıyor...ne biliyim toplum kuralları geregi elin havada kalması gerçekten çok ayıp...

kesinlikle katılıyorum sana

Evet canım Şanslıyım galiba.
Allah bozmasın inş. cümlemizinkini :)
Çok sevesim gledi bak şimdi.
Akşam gidince kolunu ısırayım
ısır ısır bnde pazar gnü grücem inşallah :))
tabiiki erkek uzatınca sende uzatmak zorunda kalıyorsun ilk önce erkek uzatır elini

prtokol kurallarına göre bayan elini uzatmadan erkek uzatmamalı bz oklda grmştk

kleopatra_06+,lugruns,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy,akasya22+,
bebişlerrr merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…