2011 gelin adayları buyrun sohbete

vallahi iyi birikmiş zuzum parakartınla bir çeyiz alır hatıra olarak kullanırsın

Ben geçen sene firmacı olarak çalısıyordum Pmı'da calısıyordum ve müsterilerimizin hepsi erkekti anlasma saglamamız gerekiyor stand anlasması yapmamız gerekiyor girdigin zaman eli orta kuvvette sıkacaksın ki sen ilk önce birkaç saniye önde olucaksın bayan-erkek fark etmez satış işinde her zaman sen uzatıyorsun biz de vucut dili egitimlerinde ögrenmistik...

canım bende asla öyle bişey yapmam bencede çok ayıp evin havada kalması.

valla o kadar bilgim yok ben espri olsun diye öyle dedim ama bazen ben bazen müşteri benim için bi önemi yok açıkçası

Bende tesettürlüyüm,tokalaşmak için elimi uzatmam ama karşı taraf uzatırsa geride çevirmiyorum zaten çok nadir oluyo ne bilim elin havada kalması karşı tarafın kalbini kırar buda bir günah diye düşünüyorum zaten

Herkesin yaşam tarzı ve düşüncesi farklıdır.
Bu güne kadar kimsenin elini havada bırakmadım, çünkü baştan bilerek davrandılar, belkide çevre kaynaklıdır fakat çok modern diye tabir edilen şirkettede çalıştım ben ve yek kapalı bendim...
Dolayısıyla herkesin düşüncesine saygı duymalıyız, Kübra tutmaz, lungurs tutar, ama bu şahısların kendisini ilgilendirir, uygunsuz olarak tabir etmemiz doğru olmaz...

hoşbuldumm fıstıklarrrr
işarıyorumm müracat ediyorum ama kimse beni aramıyooooo (
kar atıştırdıııııı gördüm meltemcimm

Son düzenleme:
Yarında iş var bana tam gün
Evlenince konuşsam mı acaba cumartesi en azından öğlene kadar olsun gibisinde
Zaten nişanlım çalışmaya sıcak bakmıyo ikna edebilecek miyim bilmiyorum ben en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum
Varmı aynı dertten muzdarip

hoşbuldumm fıstıklarrrr
işarıyorumm müracat ediyorum ama kimse beni aramıyooooo (
kar atıştırdıııııı gördüm meltemcimm

Bebisimmm ben iş degisikligi yaptım hemen sartlar+maas iyi olunca hemen farklı bir firmaya zıpladım ilk is deneyimin olucak galiba bir yerden basla firmacılık düsünürsen seni sorduruyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…