- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.301
Hayırlı cumalar kk nün güzelleri
vala bebişim dün taksit ödemeye gittim 400 tl slipe bir baktım eve gelince 51 tl puan kullanabilirdiniz yazıyor kafam dank etti yoksa hiç takip etmem böyle şeyleri ama ben alışverişlerimi genelde parakartla yaparım ayda 600 ordan rahat gider demekki puan topluyormuş öğrenmiş olduk :86:
bizde de onlarda da her türlü insan var kapalı açık çok açık çarşaflı. bende ön yargılı değilim takılmam pek böyle şeylere. sadece insan ansıl davranacağını bilmiyor. ben direk el uzatmam. ama uzatanıda geri çevirmem yadırgamam da. normal şeyler bunlarNisanlının ailesi acık mı?
Ben burda ilk defa duydum el uzatmamayı o yüzden sordum zaten benim de en yakın arkadasım kapalı ve kız 3 senedir de calısıyor ben ondan hiç böyle bir sey görmedim kızın işi bir sürekli müşterilerle anlasma saglayınca da eli sıkıyor...ne biliyim toplum kuralları geregi elin havada kalması gerçekten çok ayıp...
valla o kadar bilgim yok ben espri olsun diye öyle dedim ama bazen ben bazen müşteri benim için bi önemi yok açıkçası
istanbulada yağacak galiba çok soğuk ama güneş var bu nişan merasimini bi atlatsak kar yağmadan çok
aynen bebişim sınav sorusuydu hatta ben doğru yapmıştım:86:
hoşbuldumm fıstıklarrrr
işarıyorumm müracat ediyorum ama kimse beni aramıyooooo(
kar atıştırdıııııı gördüm meltemcimm
Kızlar bugün Cuma yarın tatil
ohhh yarın uyucazzz
hoşbuldumm fıstıklarrrr
işarıyorumm müracat ediyorum ama kimse beni aramıyooooo(
kar atıştırdıııııı gördüm meltemcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?