- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.321
Yarında iş var bana tam gün
Evlenince konuşsam mı acaba cumartesi en azından öğlene kadar olsun gibisinde
Zaten nişanlım çalışmaya sıcak bakmıyo ikna edebilecek miyim bilmiyorum ben en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum
Varmı aynı dertten muzdarip
bebişler tava setleri oluyor ya üçlü misal onlardan alayım değil mi ne alsam acaba fikri olan var mı acep
Yarında iş var bana tam gün
Evlenince konuşsam mı acaba cumartesi en azından öğlene kadar olsun gibisinde
Zaten nişanlım çalışmaya sıcak bakmıyo ikna edebilecek miyim bilmiyorum ben en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum
Varmı aynı dertten muzdarip
tam 2ay sonra aşkım kura çekecekkk inş
Biz nişanlımla nişan düğün alışverişine çıkıcaz inşallah :)))
Nişanda çıkmamıştık düğüne yakın çıkarız diye ertelemiştik.
Gecelikler iç çamışırları alıcam yarın
Bebisimmm ben iş degisikligi yaptım hemen sartlar+maas iyi olunca hemen farklı bir firmaya zıpladımilk is deneyimin olucak galiba bir yerden basla firmacılık düsünürsen seni sorduruyum...
Herkesin yaşam tarzı ve düşüncesi farklıdır.
Bu güne kadar kimsenin elini havada bırakmadım, çünkü baştan bilerek davrandılar, belkide çevre kaynaklıdır fakat çok modern diye tabir edilen şirkettede çalıştım ben ve yek kapalı bendim...
Dolayısıyla herkesin düşüncesine saygı duymalıyız, Kübra tutmaz, lungurs tutar, ama bu şahısların kendisini ilgilendirir, uygunsuz olarak tabir etmemiz doğru olmaz...
Herkesin yaşam tarzı ve düşüncesi farklıdır.
Bu güne kadar kimsenin elini havada bırakmadım, çünkü baştan bilerek davrandılar, belkide çevre kaynaklıdır fakat çok modern diye tabir edilen şirkettede çalıştım ben ve yek kapalı bendim...
Dolayısıyla herkesin düşüncesine saygı duymalıyız, Kübra tutmaz, lungurs tutar, ama bu şahısların kendisini ilgilendirir, uygunsuz olarak tabir etmemiz doğru olmaz...
bebişler tava setleri oluyor ya üçlü misal onlardan alayım değil mi ne alsam acaba fikri olan var mı acep
benim 3 lü tavamı aslı almıştıı.. oyyy teşekkür ederim canım benim
benim nişanlım da çalışma çalışma diyordu zar zor ikna ettim
bu devirde tek maaşla geçim mi oluyor ki
bi de herşey bizim için önünü görmesi lazım insanın neler duyuyoruz görüyoruz ya bi gün yalnız kalırsak işsiz güçsüz yaşlı en azından emekli maaşımız olur ben şartlar el verdikçe çalışılmasından yanayım
İnşallah çabucak güzel bir iş bulursun canımcım...
Türkiye'de işsizlik 2010da azalmış diye duymuştum...
[/B]
canım bence ya cem al yada mehtap al =)
cumartesi tam günmü senin ya kötüymüş(
Benim nişanlımda ilk zamanlar çalışmaya sıcak bakmıyordu istemiyordu hatta.
Ama sonradan sıcak bakmaya başladı ikna ettim :)
Bende çocuk olana kadar çalışıcam
Allah sağlık sıhat izin verirse.
Zaten 2 3 yıl çocuk düşünmüyoruz düğün olana kadar burda 2 yıllık eleman olmuş olucam işide kaptım tam çözmüşken işi bırakmak zor geliyor tek bayan benim 2 ci katta 4 tane erkek bide ben varım gerçi hepsi komsumuz tanıdık sorun olursa birtek bu olur,bizim evimiz var paradan ziyade ssk ödensin derdindeyim
Zaten 2 3 yıl çocuk düşünmüyoruz düğün olana kadar burda 2 yıllık eleman olmuş olucam işide kaptım tam çözmüşken işi bırakmak zor geliyor tek bayan benim 2 ci katta 4 tane erkek bide ben varım gerçi hepsi komsumuz tanıdık sorun olursa birtek bu olur,bizim evimiz var paradan ziyade ssk ödensin derdindeyim
kızlar şimdi 15 ocakta istemeye gelecekler sadece kahve mi yapacağım çünkü 25 aralıkta tanışmaya geldiler börek çörek vs... yaptık şimdi istemeye geldiklerinde sadece kahvemi yapacağım yanına birşey yapılmıyormu
memur olacak canım polisayyyy olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?