2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim nişanlım da çalışma çalışma diyordu zar zor ikna ettim
bu devirde tek maaşla geçim mi oluyor ki
bi de herşey bizim için önünü görmesi lazım insanın neler duyuyoruz görüyoruz ya bi gün yalnız kalırsak işsiz güçsüz yaşlı en azından emekli maaşımız olur ben şartlar el verdikçe çalışılmasından yanayım

bebişler tava setleri oluyor ya üçlü misal onlardan alayım değil mi ne alsam acaba fikri olan var mı acep

canım bence ya cem al yada mehtap al =)

cumartesi tam günmü senin ya kötüymüş (
Benim nişanlımda ilk zamanlar çalışmaya sıcak bakmıyordu istemiyordu hatta.
Ama sonradan sıcak bakmaya başladı ikna ettim :)
Bende çocuk olana kadar çalışıcam
Allah sağlık sıhat izin verirse.

oh oh ne güsel tabi nişanlınla vakit geçirmen uyumaktan bin kat daha güzel
ayy geceliklere bayılırım ben her gördüğümde bi tane alıyorum

Bebisimmm ben iş degisikligi yaptım hemen sartlar+maas iyi olunca hemen farklı bir firmaya zıpladım ilk is deneyimin olucak galiba bir yerden basla firmacılık düsünürsen seni sorduruyum...

evet canım hiç çalışmadım
bankalara başvuruyorum canımcım
nişanlım çok karışıyo çalışma durumuma
muhasebeye girecektim sorun yaptıı

düşündüğün için teşekkür ederim tatlım benimmm

kesnlkle katılıorm :)

Ya esra bu yorumuna katılmadan geçemicem canım

kızlar şimdi 15 ocakta istemeye gelecekler sadece kahve mi yapacağım çünkü 25 aralıkta tanışmaya geldiler börek çörek vs... yaptık şimdi istemeye geldiklerinde sadece kahvemi yapacağım yanına birşey yapılmıyormu

Zaten 2 3 yıl çocuk düşünmüyoruz düğün olana kadar burda 2 yıllık eleman olmuş olucam işide kaptım tam çözmüşken işi bırakmak zor geliyor tek bayan benim 2 ci katta 4 tane erkek bide ben varım gerçi hepsi komsumuz tanıdık sorun olursa birtek bu olur,bizim evimiz var paradan ziyade ssk ödensin derdindeyim

İnşallah çabucak güzel bir iş bulursun canımcım...
Türkiye'de işsizlik 2010da azalmış diye duymuştum...

[/B]

bizim yaşayacağımız şehir belli olmadığı için tayin yapılacak bir iş için bekledim durdum hep
özelleri de sağolsun nişsnlım istemiyo
bulurum inş

Nasıl ikna ettin bende kayınvalidemle görümceme söylüyorum ikna edin diye,evliliğin il yılları gerçi istemezse kırmam birçok kez konuştum çünkü

valla çalışmak gibisi yok kızlar bende evlenince çalışacağım Ver Paşam Diyene Kadar Ver Köşem Dersiniz

zaten en önemlisi ssk canım ya ben de odada iki erkek ve ben varım çalışıyorum napcan mecbur bizim evimiz yok ben düğünden hemen sonra alma taraftarıyım
çocuk olunca da o kadar yılın geçmiş izin kullanırsın ücretli ücretsiz derken kocaman olur inş hayırlısı olsun

Siz bilirsiniz canım bizim isteme söz bir olmuştu. bİZ ozaman ikramlıklar yapmıştık.
Ama bana sorarsan isteme olduktan sonra kaveler içildikten sonra bide çay faslı oluyor.
Çayı kuru kuru ikram etmektense bişiler yapmak daha güzel olur canım.

memur olacak canım polisayyyy olcek

Hayırlısı olsun inşallah canım.

Ben evlenince çalışamayacağım ama bir şekilde eve destek olmak istiyorum.
İlk zamanlar işsizlik maaşıyla, sonra belki netten çizim işleri bulurum bir ara yapıyordum.
Çizim işi bulursam zaten eşimin maaşını ikiye katlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…