2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlım aceleci olduğu için tez canlı herşey biran önce bitsin istiyor zaten kendi oturacağımız dairede yatıoyr bir odayı düzenlemiş kardeşiyle birlikte:)))

tşk. ederim inşallah hepimiz evimizde oturacağımız günleri görürüz az kaldı hayırlısyla

Mutfagın genisse ve yerin de varsa al canım köşe takımı için en olarak büyük mutfak gerekiyor...benim yerim yok o yüzdem cam masa ve sandalye alıcam...

biraz önce netten baktım video su vardı katlamalı içinden açılmalı öylede olabilir mutfağım çok büyük değil masa bayağı yer kaplayacak:)) bende özel yaptırabiliri çünkü yemek masam yok

siz olsanız balkonlu odayımı oturma odası yaparsınız yoksa yatak odası mı
ben balkonluyu oturma odası yaptım yazın açarız girer çıkar otururuz diye
yatak odası da çok geniş yani biçimsiz oldu biraz ileride çocuk olursa yatak odasında kalıyor belli bir yaşa kadar souçta kafam karıştı benim çok

senin nişanlında aynı benden bende öyleyim bana kalsa çoktan yerleşmişti ev ki düşün daha beni istemediler bile

Bizim salonda balkon yok.
Ama hem oturma odasının hemde yatak odasının balkonu bir.
İkisindende çıkılıyor. Eğer yer yakınsa sizin öle bişi yaptırma şansınız varmı. bi kapı daha koydurarak?

kızlar size birsey söyliyimm alısveris merkezindeki magazalarda bernardo ya da esse züccaciyedeki magazalar arasında 4 katı fiyat oynuyor essede gondolun ürünlerini getirmiş orada karsılastırma yapabilirsiniz esseler arasında da fiyat oynuyor bilginiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…