- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.361
yok aslıcım oturma odası ön cephe güneş gören
yatak odası arka cephe
cam balkon süper duruyor meltemcim bizim mutfağın balkonuda çok geniş ama onu mutfğa dahil etmek yerine bambulu setler var ya sehpa 2 li koltuk 2 tane tekli koltuk tan oluşan onlardan istiyorum oraya
senin nişanlında aynı benden bende öyleyim bana kalsa çoktan yerleşmişti ev ki düşün daha beni istemediler bile
kesinlikle süper olurr misafirlerini orda agırlarsın yazları zaten evlerde durulmuyor bir de ben tepe home'da eskitme çok güzel bir mutfak masası begendim fiyatı da yüksek biraz ama 990 lira
kesinlikle süper olurr misafirlerini orda agırlarsın yazları zaten evlerde durulmuyor bir de ben tepe home'da eskitme çok güzel bir mutfak masası begendim fiyatı da yüksek biraz ama 990 lira
Sadece masamı 990. Pahalıymış meltem ya. araştırmaya devam.
daha uyguna bulursun belki benzerini falan
toprağım sende pzaman zarfını uzatmazsın 3 ay nişanlı kal tamam tavsiyem fazla süreli nişanlı kalma özellikle aynı şehirde ve sürekli görüşüyorsan ve aceleciysen özellikle sorunlar çıkıyor gör bak acelesi yüzünden neredeyse bitecekti o kadar kızmıştım :) biliyorsun olayları halısı mobilyası gibi
dün akşam nişanlımlara gittim evler boyanmış avizeleri takmış tertemiz :)))
halılarıda atsaymış tam olurmuş denizcik:)))
öyle yani zuhalcim nazar değidi
Günaydın kızlaar, Deniz'cim (Meltemmiydi yoksa, karıştırıyorum sizi) baya baya evine alışmışsındır canımcım...
Rabbim nazalardan saklasın
Günaydın kızlaar, Deniz'cim (Meltemmiydi yoksa, karıştırıyorum sizi) baya baya evine alışmışsındır canımcım...
Rabbim nazalardan saklasın
kızlar günaydın nasılsınız
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bugün heyecanlıım biraz, çünkü benimki Ankara'da, iş için gelmişti, bugün kısmetse azda olsa görüşme imkanı bulacağız, özledik birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?