2011 gelin adayları buyrun sohbete

cam balkon süper duruyor meltemcim bizim mutfağın balkonuda çok geniş ama onu mutfğa dahil etmek yerine bambulu setler var ya sehpa 2 li koltuk 2 tane tekli koltuk tan oluşan onlardan istiyorum oraya

kesinlikle süper olurr misafirlerini orda agırlarsın yazları zaten evlerde durulmuyor bir de ben tepe home'da eskitme çok güzel bir mutfak masası begendim fiyatı da yüksek biraz ama 990 lira

senin nişanlında aynı benden bende öyleyim bana kalsa çoktan yerleşmişti ev ki düşün daha beni istemediler bile

toprağım sende pzaman zarfını uzatmazsın 3 ay nişanlı kal tamam tavsiyem fazla süreli nişanlı kalma özellikle aynı şehirde ve sürekli görüşüyorsan ve aceleciysen özellikle sorunlar çıkıyor gör bak acelesi yüzünden neredeyse bitecekti o kadar kızmıştım :) biliyorsun olayları halısı mobilyası gibi

kesinlikle süper olurr misafirlerini orda agırlarsın yazları zaten evlerde durulmuyor bir de ben tepe home'da eskitme çok güzel bir mutfak masası begendim fiyatı da yüksek biraz ama 990 lira

imkanın varsa bir kere alınıyor canım ya mutfağa bende bambu masa ve 4 tane bamu sandalye düşünüyorum bambu hastalığı başladı bende

biliyorum canım bende ondan çok korkuyorum zaten birde benim zevkim kimsenin zevkine uymaz inşallah sorunsuz atlatırım o dönemi dediğin gibi o dönemi kısa tutmam lazım benim

ben çok sıkıntı çektim özellikle. birden senelerdir tanıdığım insanı tanıyamadım
bir kızım olursa kesinlikle nişanlı bırakmaycağım

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

Bugün heyecanlıım biraz, çünkü benimki Ankara'da, iş için gelmişti, bugün kısmetse azda olsa görüşme imkanı bulacağız, özledik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…