- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.381
günaydın nurgül. iyidir. işte. senden nbr :)
ayyy ne güzell çok sevindim gözün aydın o zaman
Sağol canım, hani çok uzun süre görüşemesekte, yinede hiç görememekten iyidir
kradese deniz meltem de benim canımm
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bugün heyecanlıım biraz, çünkü benimki Ankara'da, iş için gelmişti, bugün kısmetse azda olsa görüşme imkanı bulacağız, özledik birbirimizi
iyiyim aslım biraz heyecanlıyım ya pazar günü yaklaşıyor saat 2 gibi geleceklermişşşş ne yapacağım ben ya valla heyecanlı değilim diyordum ama zaman yaklaştıkça heyecan basıyorrr dua et benim için sorunsuz geçsin emi
kesinlikle öyle ne güzellll ya gününüz güzel geçer inş.
İnşallah canım, bu arada yukarıda okudum, seni istemeyemi geliyorlar, ne güzel
Hadi hayırlısı canım, darısı bana olsun inşallah
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bugün heyecanlıım biraz, çünkü benimki Ankara'da, iş için gelmişti, bugün kısmetse azda olsa görüşme imkanı bulacağız, özledik birbirimizi
iyiyim aslım biraz heyecanlıyım ya pazar günü yaklaşıyor saat 2 gibi geleceklermişşşş ne yapacağım ben ya valla heyecanlı değilim diyordum ama zaman yaklaştıkça heyecan basıyorrr dua et benim için sorunsuz geçsin emi
Umarım bundan sonra karıştırmam :) Bir ara Zuhal ve Züleyha'yı karıştırıyordum :))
Gözünaydın canım, darısı başımıza :))
Çok güzel geçecek canım, bunu düşün...
Ben söze kadar hiç heyecanlanmamıştım, ama sözden sonra acısı çıktı meğer içime atarmışım, hasta olmuştum...
ohh ne güzel. az da olsa özlem giderirsiniz.
nurgül inşallah herşey çok güzel geçer.
kendi günümü hatırladım. çok heycanlıydı.
Tadını çıkarmaya bak gününün.
bide yakınlarından biri resimlesin o günü.
Ara ara çksin seni sevdiceğini herkesi.
ömür boyu hatıra.
ben biraz çıkıyorum kızlar gelirim gene. :80:
lugruns haklısın canım, heyecan yapmakta. Hele 6 senedir bu günü beklemişsin. İnşallah sorunsuz istediğin gibi geçer herşey..
Cimcime, Pandomin sağolun kızlar, az da olsa onu görmek iyi gelecek bana, bakalım
kuzum ya sanki rüya gibi geliyor bana düşünüyorum da 6 senedir bu günü bekliyoruz ve işin tuhaf yanı babam en başından beri çok karşıydı istemiyordu şimdide çok sevdi damadını rüyadamıyım acaba yeğenime söyleyeceğim fotoğraf çeksin diyee
bebiimmm bizde uzun iliikiden sonra nişanlandık rüya gibi gelmişti bana da şimdide evlenebilecek miyiz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?