2011 gelin adayları buyrun sohbete

kradese deniz meltem de benim canımm

Umarım bundan sonra karıştırmam :) Bir ara Zuhal ve Züleyha'yı karıştırıyordum :))

Gözünaydın canım, darısı başımıza :))

Çok güzel geçecek canım, bunu düşün...
Ben söze kadar hiç heyecanlanmamıştım, ama sözden sonra acısı çıktı meğer içime atarmışım, hasta olmuştum...

İnşallah canım, bu arada yukarıda okudum, seni istemeyemi geliyorlar, ne güzel
Hadi hayırlısı canım, darısı bana olsun inşallah

inş. canım darısı başına evet pazar günü geliyorlar bakalım nasıl geçecek aileler tanıştı isteme faslına geldik 29 ocaktada nişan olacak heyecan heyecan üstüne

ohh ne güzel. az da olsa özlem giderirsiniz.

nurgül inşallah herşey çok güzel geçer.
kendi günümü hatırladım. çok heycanlıydı.
Tadını çıkarmaya bak gününün.
bide yakınlarından biri resimlesin o günü.
Ara ara çksin seni sevdiceğini herkesi.
ömür boyu hatıra.

Son düzenleme:

heyecanlı değildim ama bugün neden böyle oldu anlamadım valla

kuzum ya sanki rüya gibi geliyor bana düşünüyorum da 6 senedir bu günü bekliyoruz ve işin tuhaf yanı babam en başından beri çok karşıydı istemiyordu şimdide çok sevdi damadını rüyadamıyım acaba yeğenime söyleyeceğim fotoğraf çeksin diyee

lugruns haklısın canım, heyecan yapmakta. Hele 6 senedir bu günü beklemişsin. İnşallah sorunsuz istediğin gibi geçer herşey..

Cimcime, Pandomin sağolun kızlar, az da olsa onu görmek iyi gelecek bana, bakalım

kızlar yarın benim doğum günümm 27 ye giriyorum:)) nişanlımda aramış eeee kardeşin beni aradı seniin adresini sordu bende fabrika işte ne adresi olacak demiş bizim saf olayı anlayamamış tutmuş birde anlatıyor bana(bende bozuntuya vermedim hımmmm doğum günüm için sormuştur dedimm sesi gitti :84:

çok zor dönemler geçirdik o yüzden şimdi böyle olunca çok mutlu oluyorum rabbim herkese bütün seven - sevilenlere nasip eylesin inş. tez vakitte

bebiimmm bizde uzun iliikiden sonra nişanlandık rüya gibi gelmişti bana da şimdide evlenebilecek miyiz diyorum

ne güzel içindeki heyecan hiç eksik olmasın
canım nurgüldümü ismin pek szinle fırsat olmuyor sohpet etmeye ben çıkıyor oluyorum ,

inşallah sorunsuz geçer sıkıntı olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…