2011 gelin adayları buyrun sohbete

tuhaf oluyor insan ya inanamıyor bazen masal gibiiii

Benim bir arkadaşımda çok uzun ilişki sonrasında evlendiler, bana hep hayal gibi inanamıyorum diyordu, böyle hissetmen normal canım.
Ben bile kendime hayatımda biri olduğuna, evlilik hazırlığı yaptığıma inanamıyorum bırak beni ailem bile şaşırıyor herkes benden umudunu kesmiştide

zuhal ne güzel iyi ki doğmuşun diyeyim şuan doğmak üzere çıpınıyorsun ama yarın doğarsın ozaman tebrikleşiriz :)))

ne aldı senin kociş merak ettim

Zuhal sabah sabah güldüm seninkine

Kızlar bende 5 ay sonra evleneceğime inanamıyorum, hayatım biranda çook değişecek, hala rüyada gibiyim, aynı zamanda tedirginlik ve heyecanda var...

zuhal ne güzel iyi ki doğmuşun diyeyim şuan doğmak üzere çıpınıyorsun ama yarın doğarsın ozaman tebrikleşiriz :)))

ne aldı senin kociş merak ettim

kız ne alacak bana almadığı gibi unutmuş kardeşimin doğum günü süprizinide açıkladı bana adresi sordu diyor :)) birde toparlayamadı ev alcam ben sana der

Buda benim nişanlım gibi, son haftaya kadar sana ne alacağıma karar veremedim dedi, o gün geldiğinde de unuttu

herşeyde bahane yeni bir bahane daha geliştirmişş ee dedim 10 saat uyuyorsun günlük kızdım baya sen anlamıyorsun beni der dışarı çıksam para gidecek en iyi uyuyayım para harcamam birkimim olur diyor güll güll öldüm:86:

cimcimeee o telefonda anlattıkça benim surattt böylee yere kadar sarktııı

Bilirim canım, benimkinede ben hatırlatmıştım kalakalmıştı telefonda...
Tabi bedelini ağır ödemişti...

o konuda hiç şaşırtmadı beni geç de olsa gecede olsa mutlaka süprizi vardır
o konuda pek duyarlıdır yılbaşında bile uğur getirsin diye şal aldığı yerden kırmızı don :)) almış çanta gibi küçük bişeyin içinde hahaha:)))
minnacık o benim ayağımdan geçmez

erkeklerin çoğu hediye almayı pek bilemiyorlar demi demek minnacık don almış sana

Benimkinin şimdiye kadar aldıkları güzeldi, Allah var, ama kıyafet işine pek girmiyor, beğenmezsin belki felan diyor

erkeklerin çoğu hediye almayı pek bilemiyorlar demi demek minnacık don almış sana

Benimkinin şimdiye kadar aldıkları güzeldi, Allah var, ama kıyafet işine pek girmiyor, beğenmezsin belki felan diyor

hemde hiç bilemiyorlar.. şahsen benim nişanlım kendine gelince pek zevkli ama bana gelince pısssssssssss zaten doğum günümüde unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…