2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benimki hediye konusunda iyidir hakkını yemiyeyim.
Hiç hediyesiz geldiğini görmedim, hatta geçen anneme ve ablama hediye bulamamış eski kaşar ve bal alıp gelmiş

hemde hiç bilemiyorlar.. şahsen benim nişanlım kendine gelince pek zevkli ama bana gelince pısssssssssss zaten doğum günümüde unuttu

İnşallah bir sonraki doğum gününü unutmaz canım. Benimki bilmiyordu doğum tarihimi, sonra o gün, arkadaşlarım bana hediye yollayınca öğrenmiş oldu, hemen hediye almıştı bana
Erkekler biz bayanlar gibi özel günlere pek duyarlı değiller canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben heyecan değil şoke oluyorum o an nedense çok sakinmiş gibi oluyorum ama hiç de birşey hatırlamıyorum donuyorum

Zuhal sabah sabah güldüm seninkine

Kızlar bende 5 ay sonra evleneceğime inanamıyorum, hayatım biranda çook değişecek, hala rüyada gibiyim, aynı zamanda tedirginlik ve heyecanda var...

kızlar bende öyleyim.
nişanlımda diyor sen hiç evlencek gibi heycanlanmıyrsun.
ee dedim inanamıyrm ki hala kendimde değilim sanki
haftasonu şunu alalım bunu alalım dio işte evimiz böle olsun şuraya şunu koyalım fln
ama ben öle dinliyrm. ya da bana alıncak şimdi gibi sorular soruyrm istem dışı.
sanki alınanlar bana değilde hala başkalarına alınıyrmuşta ben imrenerek bakıomuşum gibi hissediyrm
kayınvaldem demiş zeynep e saat ne zaman bakcaz ne zaman alalım.
bana mı dio dedim. ne bilim çok tuaf duygular yaşıyrm.
sanki ben evlenmiyrm bir başkası evlenio.
korkular yaşıyrm tedirginliklerim var.
bu kadar heveslenipte hevesimin kırılacağından korkuyrm

zaten onlarda yeter,inşh evlenince bi düzene gireriz bizde=) çünkü askerde olunca eli kolu bağlı oluyor insanın
anam nasıl unuttun yahu,en güzel gün unutulur mu hiççç

oh bak almış sonuçta:),
inşh unutmaz.. zaten askerde diye affettim,burda unutursa elimden çekeceği var...
dediğin gibi hiç duyarlı değiller,sanki çok şey istiyoruz

Benim aşkımda tek taşımı doğum günümde verdi ikisini bir arada çıkarmış oldu:) Geçen senede adil ışıkta bir elbise beğenmiştim onu alacaktım aldırmamıştı bana onu almıştı doğum günümde

oh bak almış sonuçta:),
inşh unutmaz.. zaten askerde diye affettim,burda unutursa elimden çekeceği var...
dediğin gibi hiç duyarlı değiller,sanki çok şey istiyoruz

Sırada sevgililer günü var, inan şimdiden düşünüyorum, ne alsam diye, aklımda bir marka var, oradan ya gömlek yada kazak alayım diyorum, sonra yanına bişey daha alsammı diye plan yapıyorum:97:
Bakalım ondan bişey gelecekmi

Sen canını sıkma, askerdeki çocuk, kafası dalgındır, sorun etme tatlım..

Bende zaman zaman korkmuyo değilim, hayırlısı diyorum hep...

zaten onlarda yeter,inşh evlenince bi düzene gireriz bizde=) çünkü askerde olunca eli kolu bağlı oluyor insanın
anam nasıl unuttun yahu,en güzel gün unutulur mu hiççç

Bende pek takılmam böyle günlere, o nedenle nişanlımada kızamıyorum doğrusu...

kızlar bişi sorucam days ın colours un nevresim takımları nasıl ? alan varmı

Biz aldık canım, çok memnunuz...
Hatta ben battaniyeli nevresim takımından aldım yengemde kullanıyor çok memnun...
Battaniyeyi sürekli yıkıyormuş ama bir sorun olmadı diyor...

ayyy biz hiç bi günü birlikte geçiremedik biliyormusun,çok hevesleniyorum böyle sizleri gördükçe inşh banada nasip olur bi gün..
tek hediyeylede yetinmiyorsun yani,tabi insan sevdiğine dünyayı alsa yine az gelir bakalım.. gelişmelerden haberdar et bizide
bilmiyorumki.. aman yeterki dediğin gibi dalgın olsun,huyu böyle olmasında

Son düzenleme:
canım ben iki tane aldım kumaşı güzel 50 tl almıştım birini aynısını sordum 120 tl dediler şokk oldum( herkes memnun ama

50 tl mi çok iyi almışsın ya bende az önce aldım çok önerdiler 2 nevresin takımı aldım 240 tl toplam bide yorgan hediye ettiler:):) saolsunlar

ben piskopat gibiyim çok takılıyorum:S keşke takılmasaydım senin gibi,en rahatı:)

bende 1tanesini battaniyeli aldım pamuk satenli takımda aldım güzel görünüyor ama yıkanın cabilemem tabi:)

bencede en önemlisi,sana katılıyorum :)
ne hazırlayacaksın,bizede söyle?
fikir olur hem:)

Bizde çok fazla görüşemiyoruz canım, kendisi başka şehirde yaşıyor çünkü. Eminim sevgililer günündede birlikte olamayacağız, ama hediyesini kargo ile yollayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…