2011 gelin adayları buyrun sohbete

lemlem07çok saol, siteyi sayende keşfettim. indirim ne zamana kadar sürer ki? haftaya mobilyalara bakıcaz, ona göre alırım. senin mobilyalarının rengi belli mi?
annem önceden kahveli, kremli saten alıp koymuş, yeni aldığım mobilyama uygun olsun istiyorum.[/QUOTE]

indirim ne zamana kadar sürer bilmiyorum, bende daha önce açık kahve krem rengi günlük kullanmak için almıştım. le vele'nin içi polar battaniye gibi olanlarından.. şimdikini de taçın gümüş rengini aldım, biz daha mobilya almadık, ama yatak odası takımını ya sade beyaz yada beyaz-kahve almayı düşünüyorum.

senin düğününede baya az kalmış, Allah kolaylık versin. bizde antalyadayız, mobilyalar için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz :))

pandoş bardakların çok hoş gerçekten su bardağı mı olacak onlar :26:

Sağol canım daha iyileri senin olsun.
Zuhal ayaklı olan kadehleri misafirlerim için masa kurduğumda su kadehi olarak kullanıcam.
Ayaksız olanlarıda meşrubat bardağı olarak.
Bunların sürahileride varmış ama araştırıcam bulurum bi yerde heralde :)

Bide kızlar misafirlerim gelmese bile kocamla kendim içinde kurucam güzel şık sofralar.
Arada bir mum bile yakıcam özel bir gün olmasını beklemeden.
Yemek takımlarımıda hep misafirlerim için saklamıcam.
Bidahamı gelcem dünyaya sanki.

aynı bende senin gibi düşünüyorum canım misafir odasındada arada oturmayı düşünüyorum misafir gelmesede yazın daha uygun olur kışın boşuna bir de orayı ısıtmayalım

aynı bende senin gibi düşünüyorum canım misafir odasındada arada oturmayı düşünüyorum misafir gelmesede yazın daha uygun olur kışın boşuna bir de orayı ısıtmayalım

Bende hep misafir odasında oturmayı düşünüyodum :))
Ama kışın ısınma sorunu vardı unutmuşum :)iyi hatırlattın buket

Bizim şimdiki evimiz sobalı hala. Bütün odaların kapısını açıyoruz evde küçük olunca hepsi bir ısınıyor.

nişanlımların evi doğalgazlı büyük bide zor ısınıyor.

bizim evde doğalgazlı olacak o yüzden kışın salonla çocuk odasının kapısını kitlerim mutfak yatak odası ve oturma odasını yakarım diye düşündüm ama yazın salonunda bol bol keyfini sürmeyi düşünüyorum. Ev küçük eve bayağı arada yani altım üstüm sağım solum dolu Çokta büyük değil zaten o yüzden şuan hiç yanmadığı halde mont ile gezilmiyor evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…