2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bn geldm ay ne çk kaynatmşsnz maşallah geçmş,i okrken bu saat oldu :)

naslsnz şekerler hepinize ii haftalar diliyorum çeyiz alanlara moblya alanlar hayrı gnlerde kullann inşallah aldklarınzı..

bnde cmartesi öğlene kadar burdaydm snra jet gbi gdip kettle ımı srahimi aldm şimdi albme eklycem snra nişanlmlara gttik cmartesi 5 gbi nişanlm saat 10da geldi gece 4e kadar oturdk pzar akşamı 8de ewe geldk :)

aa aldın mı ikisinide güle güle kullan canım dün bende esseden senin kettle a baktım ama senin beğendiğin model değil diğeri kalmıştı

aa aldın mı ikisinide güle güle kullan canım dün bende esseden senin kettle a baktım ama senin beğendiğin model değil diğeri kalmıştı

zaten çoğu mağazada kalmamş hayatım bazıları kampanyada bnm beğendğim kampanyada da diildi ama buldm sonnda hatta telfnda çocuğa varmı varsa gelicem dedim diye depodan çıkarmş hazrlamş kenarda duruodu gdip hmenceck aldm.. brde eğik sirahimi aldm şimdi albme eklerm

Betül senin çeyizler almış başını gitmiş cnaım ya.
kendine bi topik açsana sende

ay evet kızlar değişik bişiyler yapmak istiyrm yine.
nişanlım almış hediye supriz dio ama merak ediyrm
bende kazak tarzı bişiyler düşündüm ama başka ne olabilir

sevgililer günü mü? Birde o var dimi:S:S Ben bir düşüneyim bakayım

Dün telefonda konuşurken bana kazak ören, atkı ören biri yokki dedi hemen benim kafamda şimşekler çaktı, dedim ben buna birde atkı öreyim, akşam siyah ip alacağım, başlayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…