2011 gelin adayları buyrun sohbete

bak ben sana aklımada oluşanı anlatyım belki seninde hoşuna gider...

girişte bende kararsızım aslında slow mu hareketli hoş bi şarkı mı olmalı die çok düşündüm...ama senden başka ya karar verdim...arkamızda küçük kızlar balon tutucak böle kır düğünü havası gibi kıpır kıpır giricez salona...

burdan sonra ilk dans....

daha sonra masaya geçersiniz nikah kıyılır...daha sonra vur patlasın çal oynasın güm güm düüğün:)

hayırlısı bakalım canım dolaşıcaz dolaşmadan olmuyor :) kafamda fikirler var ama denedikçe şekillenir dişye düşünüyorum :))))
diğer tarafa yorumu yaptım canım henüz kullanmadım ama güzele benziyor rahat baya büyük oturma odan büyükse güzel durur bizimki odayı kapladı :)))
evet tam yeri burası herhalde magrentacığım.... burda da buldum seni :) vay be ne çok kişi var 2011 de evlenecek :))
seni takipe diyorum lenacım :))))
evet şükürler olsun ki 4 sene sonra nihayet bu kervana katılabildik :)) 20.02.2011 inşallah :)) sizin ki ne zaman :)
çok az kalmış canım yaww bizimde 5 yıldan sonra :))))))
pardon ama düğün nerde sen nerdesin heryerden bişiler gelio kızz çözemedim :))))) şubata ne kaldı bitirin evi son zamanları kendine ayır canım stres yapmazsın
hani kitaplık gibi canım
ikea ve koçtaşta var o tarz bende çok beğeniyorum :)))))

bencede sade olmalı çok şatafatlı bir makyaj ve saçı sevmiyorum parıl parıl bi surat kırmızı ruj falan hiç hoş olmuyor bence beyaz gelinlik sade bir saç doğal bir makyaj olmalı abartıya kaçılmamalı :)

3-4 ay öncesinde tutmak lazım işte
çok önceden de ayırtması zor oluyor

ben şimdi günde almadım daha ama bu haftadan itibaren istanbulda otelleri araştırmaya başlicam bakalım. Sen tabi bodrumda olucağın için balayı gibi geçer orasıda :90:[/QUOTE]
evet canım kısmetse orada yaşayacağızzz bizdee

Hoşgeldin geçmişe daldım da biraz hayırlı olsun ilk adım atılmış gerisi tabiri caizse çorap
söküğü gibi gelir canım

hahahhaa canım ya çok karışık bizim işler nişanlımda bende çok seçiciyiz kolay kolay beğenemiyoruz birbirimizi nasıl beğendik ona bile şaşırıyorum yani bazen :)))) istanbulda nikahımız burda yaşıyoruz nişanlım eskişehirli orada birkaç mobilya beğenmiş eskişehirin bazı konularda istanbuldan daha modern olduğunu düşünüyorum burada herşey copy paste bütün mobilyacılarda aynı modeller fix fiyatlar ankaraya bursaya yakın olması sebebiyle de olabilir eskişehirde mobilya olayı daha gelişmiş fiyatları da burdakilerle yarı yarıya diyebilirim davetiye olayını da çok sevdiğim ayrıca seninde memleketin olan izmirde bulabildik :) (ayrıca nişanlımın da yarı memleketi sayılır ) burada üretimden kalktı dediler internette araştırdık ordan bulabildik şu işler hayırlısıyla biter gibi olsun valla salıcam kendimi cilt bakımına spa ya havuza yetti gariiii :)))) yazarken bile yoruldum ya hahahhahaha

ben şimdi günde almadım daha ama bu haftadan itibaren istanbulda otelleri araştırmaya başlicam bakalım. Sen tabi bodrumda olucağın için balayı gibi geçer orasıda :90:

evet canım kısmetse orada yaşayacağızzz bizdee

Hoşgeldin geçmişe daldım da biraz hayırlı olsun ilk adım atılmış gerisi tabiri caizse çorap
söküğü gibi gelir canım
[/QUOTE]

evet bana da öle gelio herşey gönlümüzce olsun inaşşallhh

Merak ettim davetiyeni canım ekle burayada :))) valla bizde çok araştırıyoruz mobilyaları nette beğenip gidip bakıyoruz koltuk takımı beğendik inegölde kararsız kaldık gidip görmek lazım die :) zamanımız var diye araştırıyoz buralarda var mı istediğimiz gibi bişi
allah gönlüne göre versin canım inşallah güzelce olur geçer spa keyfi yaparsın

bu arada magrentacığım sen cronos almışın herhalde yataştan bende toronto aldım pazar günü kurdurduk valla mükemmel oldu şimdi kara kara perdesini halısını aksesuarlarını düşünüyorum iğrenç kırlentleri var dallı güllü onlara siyah kılıf alayım diyorum siyah kırmızı bi dekorasyon yapmayı düşünüyorum benimki de o dallara güllere bayılıyo :))) valla netcez bilmiyorum ya :))) sen ne düşünüosun halısı perdesi konusunda ???

3-4 ay öncesinde tutmak lazım işte
çok önceden de ayırtması zor oluyor

ben şimdi günde almadım daha ama bu haftadan itibaren istanbulda otelleri araştırmaya başlicam bakalım. Sen tabi bodrumda olucağın için balayı gibi geçer orasıda :90:[/QUOTE]

evet canım kısmetse orada yaşayacağızzz bizdee [/B]

söküğü gibi gelir canım

evet bana da öle gelio herşey gönlümüzce olsun inaşşallhh[/QUOTE]

İnşallah hepimiz için öyle

inegöle gitmeyi bizde düşündük de vazgeçtik sonra yer bilmeyiz yurt bilmeyiz diye ama muhakkak gitmek lazım netten güvenmiyorum görmeden almamak lazım... valla ekleyeyim de davetiyeyi kesinlikle benim seçimin değil sevgili sevgilim ve onun gazına gelen annemin seçimi :))) sırf gönülleri olsun diye ok verdim.. dur bakam ekleyebilecekmiyim..

Son düzenleme:

aslında biz blok s modelini beğendim ama çok ufak diye vazgeçtik :) torontoda bana kullanışsız geldi uzanma koltuğu denen kısım çok geniş geldi ama bu olmasaydı onu alacaktık bizde en orta bo o gibiydi :)
canım benim evin perdeleri hazır ben kaynanamın üst katına çıkıyorum oraya o çıkıcak diye evi hazırladı perdeleri allahtan sade yaptırmış sade beyaz güzel bişi bu evde de 2-3 yıl kadar kalmayı planladığımız için değiştirmicem ikeadan tv sehpası aldık krem bizim açık mutfak oturma odası tarzında :) eşim evin şeklini belirledi saolsun bordo krem mutfakta kahve krem bordo arası bi uyum düşünüyorum halı mutfak masasında

baktm cnm gle gle kullan aldklarını bnde taç ın bambu bornozlarndan istiormm sen 139 a çook uygn almşsn 250den düşük grmedm bn
teşekkür ederim canım bende ucuz görmedim denk geldi işte normalde 270 tlden düşmüş baktın internettede 270e satılıyor :)

aman napalım canım işte bulabildiğimizi almaya çlışıyoruz inegöle gitmeyi bile düşündük valla :)))) o kadar beğendik :)
davetiyeye gelince herşey bizim istediğimiz gibi olcak değil eşin dalı yapıştırmış oraya güzel gene çok şekilli deil canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…