- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.981
denizcm sen bursadaydın di mi o zmn ıkea ya gt derm orda o tarz şeyler çok oluo
inan ki canım hala inanamıyorum beynim almıyor bir garip oluyorum.
Ben hep nikah hayalindeydim şimdi diğin kararı alınca ne olur nasıl yapılır moduna giremiyorum salonda nasıl olur ilk giriş dans mı olacak direk nikah mı olacak onun planını yapamıyoum
çoğu btmiş azı kalmış ama en öenmlileride kuaför makyaj birn önce araştrmaya başla ki kuaför mekanı hakkında hçbr fikrn yoksa acele et yoksa çok daralırsn Allah yardımcın olsun
hayırlısı bakalım canım dolaşıcaz dolaşmadan olmuyor :) kafamda fikirler var ama denedikçe şekillenir dişye düşünüyorum :))))
bn izimre yakınım blksr
ama şanslısın izmirde çok güzel yerler var inş aradgını bulrsn
bnde şatafattan yana değilim güpür dantel olsun gerisi boş
zaten gelinliği gösteren o bnm fikrim tabi
kuaför olayı zaten ayrı bi muamma offfff şimdi düşündümde daha çok iş var yaaa
çeyiz kısmında köşe takımın gördm iyi günlerde kullan cnm bnde o köşeden istyrmda nasıl sen göznle gördün yardımcı olblr msn ?
seni takipe diyorum lenacım :))))evet tam yeri burası herhalde magrentacığım.... burda da buldum seni :) vay be ne çok kişi var 2011 de evlenecek :))
çok az kalmış canım yaww bizimde 5 yıldan sonra :))))))evet şükürler olsun ki 4 sene sonra nihayet bu kervana katılabildik :)) 20.02.2011 inşallah :)) sizin ki ne zaman :)
pardon ama düğün nerde sen nerdesin heryerden bişiler gelio kızz çözemedim :))))) şubata ne kaldı bitirin evi son zamanları kendine ayır canım stres yapmazsınev tutuldu beyaz eşyalar geldi oturma odası için bir köşe koltuk alındı salon için koltuk takımı belli ama eskişehirden alınacak yemek ve yatak odası hala belli değil halı tül perde avize mobilyaya göre olacağı için onlarda yok henüz gelinlik hazır ama ufak sorunlar çıktı 3 defa provaya gitmeme rağmen haftaya çarşamba hallolacak nikah şekerlerini annemle yapacağız henüz bi çalışma yok :) davetiyeler izmirden gelecek bu akşam yola çıkacaklar :) damatlık kuaför makyaj aklımda en ufak bi fikir yok bunlar hakkında düşünmekten beynim patlayacak :) durum içler acısı :)
ikea ve koçtaşta var o tarz bende çok beğeniyorum :)))))hani kitaplık gibi canım
Herşeyn sadesini seviyorum bazende satavatı hiç belli olmuyor
zaten saçlarım çok ince postij gibi olmadan saç felan yapılmaz muhtemelen makyajımı da doğal ve çok sade istiyorum bakalım bu fikrimde kararlımıyım zamanı gelince görüceğiz
kısmetse
geçmiş olsun canım üzüldün mü bişeye bende üzülünce ve strese girdiğimde saplanıyor
yk hayatım birşeye üzülmedm aslnda ama geçer inş.
magrenta köşe takımını nereye ekledn bnde greblrmym
3-4 ay öncesinde tutmak lazım işte
çok önceden de ayırtması zor oluyor
kızlar merhaba...bende buralardaydım bi ara kayboldum:)
15 ocakta yüzüklerimiz takıldı...
harikaydı
mayıs 28 de nişan tarihimiz yerimiz tutuldu...
herşey çok şükür bin şükür istediğim gibi oluyor...çok mutluyum...sonbahar kışa doğruda düğünümüz olur inşallah
Resimli aldıklarınız kısmıne yükledim ama gerilerde kalmıştır
Topluca eklemiştim aldıkalrımı :))))lnk varmı canm.......
seni takipe diyorum lenacım :))))
çok az kalmış canım yaww bizimde 5 yıldan sonra :))))))
pardon ama düğün nerde sen nerdesin heryerden bişiler gelio kızz çözemedim :))))) şubata ne kaldı bitirin evi son zamanları kendine ayır canım stres yapmazsın
ben şimdi günde almadım daha ama bu haftadan itibaren istanbulda otelleri araştırmaya başlicam bakalım. Sen tabi bodrumda olucağın için balayı gibi geçer orasıda :90:
hahahhaa canım ya çok karışık bizim işler nişanlımda bende çok seçiciyiz kolay kolay beğenemiyoruz birbirimizi nasıl beğendik ona bile şaşırıyorum yani bazen :)))) istanbulda nikahımız burda yaşıyoruz nişanlım eskişehirli orada birkaç mobilya beğenmiş eskişehirin bazı konularda istanbuldan daha modern olduğunu düşünüyorum burada herşey copy paste bütün mobilyacılarda aynı modeller fix fiyatlar ankaraya bursaya yakın olması sebebiyle de olabilir eskişehirde mobilya olayı daha gelişmiş fiyatları da burdakilerle yarı yarıya diyebilirim davetiye olayını da çok sevdiğim ayrıca seninde memleketin olan izmirde bulabildik :) (ayrıca nişanlımın da yarı memleketi sayılır ) burada üretimden kalktı dediler internette araştırdık ordan bulabildik şu işler hayırlısıyla biter gibi olsun valla salıcam kendimi cilt bakımına spa ya havuza yetti gariiii :)))) yazarken bile yoruldum ya hahahhahaha
3-4 ay öncesinde tutmak lazım işte
çok önceden de ayırtması zor oluyor
kızlar merhaba...bende buralardaydım bi ara kayboldum:)
15 ocakta yüzüklerimiz takıldı...
harikaydı
mayıs 28 de nişan tarihimiz yerimiz tutuldu...
herşey çok şükür bin şükür istediğim gibi oluyor...çok mutluyum...sonbahar kışa doğruda düğünümüz olur inşallah
evet canım kısmetse orada yaşayacağızzz bizdee [/B]
Hoşgeldin geçmişe daldım da biraz hayırlı olsun ilk adım atılmış gerisi tabiri caizse çorap
söküğü gibi gelir canım
Topluca eklemiştim aldıkalrımı :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adece-resim-payla351al305m-yorum-yok-479.html
burda da nevresim takımı ve bornoz takımı var
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adece-resim-payla351al305m-yorum-yok-485.html
valla ekleyeyim de davetiye kesinlikle benim seçimin değil sevgili sevgilim ve onun gazına gelen annemin seçimi :))) sırf gönülleri olsun diye ok verdim.. dur bakam ekleyebilecekmiyim..
Eki Görüntüle 129199
bu arada magrentacığım sen cronos almışın herhalde yataştan bende toronto aldım pazar günü kurdurduk valla mükemmel oldu şimdi kara kara perdesini halısını aksesuarlarını düşünüyorum iğrenç kırlentleri var dallı güllü onlara siyah kılıf alayım diyorum siyah kırmızı bi dekorasyon yapmayı düşünüyorum benimki de o dallara güllere bayılıyo :))) valla netcez bilmiyorum ya :))) sen ne düşünüosun halısı perdesi konusunda ???
teşekkür ederim canım bende ucuz görmedim denk geldi işte normalde 270 tlden düşmüş baktın internettede 270e satılıyor :)baktm cnm gle gle kullan aldklarını bnde taç ın bambu bornozlarndan istiormm sen 139 a çook uygn almşsn 250den düşük grmedm bn
inegöle gitmeyi bizde düşündük de vazgeçtik sonra yer bilmeyiz yurt bilmeyiz diye ama muhakkak gitmek lazım netten güvenmiyorum görmeden almamak lazım... valla ekleyeyim de davetiyeyi kesinlikle benim seçimin değil sevgili sevgilim ve onun gazına gelen annemin seçimi :))) sırf gönülleri olsun diye ok verdim.. dur bakam ekleyebilecekmiyim..
Eki Görüntüle 129199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?