2011 gelin adayları buyrun sohbete

bence güzel canım benim yatak odamda kahve-beyaz
ama yatak odanda yer problemi olursa dolabın kapakları problem yaratabilir
sürgülüler o yüzden iyi oluyo ama bence güzel yani bu modelde
ytak odam geniş aylincm ama yne de hep srgülü dolap olr die düşündm
gardrotaki ve tuvalet aynasndaki ışık çk hoş geldi bnada farklı bi tasarım ve dolabn içi geniş ayrıca istersen bazalı modelinide veriolar başlığı bnm için problem diil gzel bi model beğenmenze sevndm kızlar

hayatım örersn yaa annemde bna öle bi model başlamştı iki tarafnda saç örgüsü ortasndada böle değişk bi model vardı ama adını blmiorm belki kırık pirinçtr :) başta bnde hep düz ördüğüm için alışamadm ama alışıosn zevkli gelio

aa doğru söylüyorsun bebişim nasıl olur ki öyle

bence güzellll olur valla öyle yap diyeceğim ama bak şimdi haroşa açılıyor ördükçe model olan yeri dar yukarları daha geniş olur bir sor bakalım annene ya öyle devam edeceksin yada söküp sadece haroşa öreceksin sen sor bir annene SELANİK diye bir model var çok kolay onu yapabilirsin hemde erkeğe giden bir örnek hemde basit onu başlasın annen canımmm

güzel ve kullanışlıya benziyo betül.
eğer yer sıkıntın yksa sürgüsüzde olabilir.

vala bence örmeyin çünkü takmazlar emeğinize yazık olur... mademki acemisin bitene kadar bi kaç hafta geçer o zamanda atkı takacak mevsim geçer...

ille elllerimle yapacağım diyorsan en iyi yöntem işte

evet canım ya ellerimle yapmak istiyorum hatta dün yünü alırken annem aradı yüncü demişki kızlar sevgililerine alıyorlar yünü seçiyorlar biz makinede örüyoruz demiş annemde diyor bak böyle dedi yüncü ördüreyim mi yok anne dedim ben kendi ellerimle öreceğim diğer türlü ne kıymeti var akşamda baktı birşey anlamadım dalga geçiyor anne öyle ne kıymeti var kendi el emeğim olacak diye

istanbuldayım canımm sen isim neydi bu arada ben nurgül

adım aylin canım balıkesir gönendeyim bende

çok şanslısın canım maşallah dilimide ısırdım popomuda kaşıdım Darısı başıma inşallah

darısı başına canım
kendi babamdan yana yüzüm gülmedi ama
kayınvalidem ve kayınpederim üzerime titriyolar sağolsunlar
allah herkese böylesini versin
ama tabiki bende hiçbi zaman inat edip onların maddi ya da manevi gücünü aşıcak taleplerde bulunmadım saygımdada kusur etmedim
dediğim gibi herşey karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörü gerisi geliyo zaten

aylin kız bende balıkesir gönenliyimmmmm

kesinlikle katılıyorum sana sevgi saygı herşeyyyyy

doğru söylüyorsun canım kulağıma küpe olsun

yer sorunu yoksa problem olmaz bence canım gayet sade ve şık bi model

vala bence örmeyin çünkü takmazlar emeğinize yazık olur... mademki acemisin bitene kadar bi kaç hafta geçer o zamanda atkı takacak mevsim geçer...

valla ben örmüştüm atkı bere takımı hepte kullanıyo yavrum benim
el emeği olunca kıymeti başka oluyo canım
bence örün kızlar örün bakın nasıl kullanıyolar

bende senin gibi düşünüyorum canım el emeği başka zaten aşkım bana elelriyle atkımı örecekmiş dedi çok sevindi becerebilrisem öreceğim

güzel ve kullanışlıya benziyo betül.
eğer yer sıkıntın yksa sürgüsüzde olabilir.
sağol aslıcım haklısın düşünmek gerek kaydettm bnu eşya bakarken aklımda olacak..
bu sözünü unutma.... hem el örgüsü bence güzel olmuyor... kaşe gibi atkılar var onlar daha güzel..

hazrlarda gzel ama bnce örgnn yeri farklı.. ayrıca sevmese de gzel olmasa da sevdklermz için özel emek veriorz hç blmediğimz bişeye kalkışıorz bak bukete nasıl yapıcam die düşünüo bu ble bnce çk önemli ve sadece bnun için ble takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…