2011 gelin adayları buyrun sohbete

CEYLAN hoşgeldin...

eccem nerelerdesin sen.?

böcük inşallah hayırlı kapılar açar rabbim sana. istediğin gibi.

Levrek bu arada teşekkür ederim. adresleri aldım. ama bana üçüde uzak hepsi karşıda

pırlanta cok tskler cnm
eskıden sızlerden uzak kalmamak ıcınde katlanırdım ama dayancak güç kalmadı
ınş aksamları gorusuruz ınş iş bulurmda ınş

rica ederim cnm yaa
biara buralara düşerse yolun uğra derim sürekli bişiler gelio şimdi de 45,00tl'ye days ın colour battal boy nevresim takımı vardıı

levrek orası dedın nere gercı alcamdan deılde soram dedım aynı il deyız ondan

ılknur akşam oldu baıcm akannehir

uğur böcükcüm tac ve days ın coloursun ürünlerini satan bi yer anadolu yakasıda şubeleri varmış onları mesaj atmıştım pırlantaya orası die yazdığım yer orası yani =)

anladım ben avr yakasındayım ve cok fazla nevresımıım var
gemi yapılcak kadrmış kızlar öle dıyı
lazımda onlara ben satım
kaydirigubbakcemile3

burdayım ya nette sorun var gidip duruyo o yüzden 2 gündür pek giremedim birde hafta sonu sınavlarım var ama pazartesiden itibaren daha çok burdayım :))

Eccem inşallah sınavın güzel geçer. ne okuyosun şimdi. bende açıktan devam ediyorum ama belki sınavlara bile gitmem. hiç çalışmıyorum ders falan.

ilknur naber kardeş.

böcüğüm inşallah bulursun kafana göre bi iş. sen mutlu olacağın bi iş bulda akşamdan akşama yazsanda olur.

ekşınları kacrdım ama:roflol:

kk bu kadr alışmısken cok zor olcak bakalım hayrlısı olsun
ee kımse pek konusmuyo sanırım

ben dış ticaret okuyorum. bende hiç çalışmadım ama yine de gircem sınavlara zaten sınavlara çalışmadım diye az önce patrondan bi fırça yedim nasl canım sıkıldı sınavlarım varmış ama ben kitap okuyor muşum falan neyse

Bende iyiyim ilknur. iş yerinde işte vakit buldukça buldukça açıyorum :)) Yarın cuma aklıma geldikçe sevinyorum. Yarın aşkımla iftar açıcaz sultanahmette inşallah =)

RABBIM kabul etsın cnm ne guzel
benımkı gececı ramazanda ıftar veremedık bızde oda cok uzuluyo napcaz bılmem bıdahakı yıl bırlıkte olcaz ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…