2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben,nisannnyagmuru,sonbahar14 bizler peşpeşe gelin olacağız inşallahhhhhhh Allah o günleri hepimize hayırlrısyla göstersin ...

merhaba kızlar,
geçmişiniz çok kabarık valla hepsini okuyamadım bende henüz hiç bişey değilim nisan mayıs gibi nişanlanacağız inş.
2011 gibi evlenmeye planlıyoruz Allah'tan bişey gelmesse
umarım herşey istediğimiz gibi hayırlısıyla olurrr

a.s. h geldın
ınş cnm hayrlısı olsunn

Levrek seni çeyizlerinden hatırlıyorum özellikle aldığın tencerelerden =)

sanırım ben de bu gruba giriyorum.. ama benimki 2012ye de sarkabilir..
hepinize mutluluklar ...

bizimde sarkma ihtimali var iş meselesinden dolayı ama inşallah sarkmaz.bütün dualarım bu yönde.

bende 13 haziran 2008 de nişanlandım yani 1 yılı geçti. şu an askarde 5 aylık asker daha 10 ay sonra gelecek yani 2010 temmuzda düğünde doğal olarak 2011 e kalacak gibi görünüyooo.. neyse bakalım 3 yıl çıktık 1 yıldır nişanlıyız ha bekleriz 2 yıl daha napalım dimi:) allah evlenecek herkese kolaylıklar versin... herkesin mutlu olmasını diliyorum...

hayırlısı neyse o olsun diyorum. artık herşeyi oluruna bıraktım.eskiden evlilik muhabbetini daha çok yapardık ama artık sıkmaya başladı. çünkü hiç bir şey planladığım gibi gitmiyor. bu da moralimi bozuyor işte...

sanırım ben de bu gruba giriyorum.. ama benimki 2012ye de sarkabilir..
hepinize mutluluklar ...

hayırlısı olsun derinderin. nişanlımısın derin.

bizimde sarkma ihtimali var iş meselesinden dolayı ama inşallah sarkmaz.bütün dualarım bu yönde.

senin içinde hayırlısı olsun ilknur. gönlüne göre olur inşallah.

baya beklemişsin bekliyosun arkadaşım ya. Ama sevdiğin anlaştığın insan olduktan sonra sorun olmaz sanırım.

hoşbuldukkkk
kızlar fıssler tencerelerden mi :uhm:
umarım çok daha güzelleri hepimizin olurrrr

evet o tencerelerden. aminnn

ben bşi merak ettim 2011 gelin adayları acaba evlendiklerinde kac yaşında oluyor :)
akıl yaş ta değil baştadır biliyorum hem merak ediyorum hemde ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım isteyelim seneye hemen evleniriz diyor (tabi bundan ailemin haberi yok ) bende 22 yada 23 olucam kısmetse erken mi sizce??
ben kendimi hiç büyümüş olarak hissetmem de ondan sordum :)

bende 23 yaşında olucam.
şuan 21 yaşındayım.
valla 7 senedir çıkıoruz evlendiğimizde 9.senemiz olcak inş.
1 yıl daha bekleyemem inş 2011 de olcak düğünümüz.hihoyyyt

evet canım iki yıl üni okudum şimdi açıköğretimden tamamlıorum 3.sınıfım
aynıymışız derken sizdemi 7 yıldır çıkıosunuz.

yok biz 3.yılımızdayız canım
aynıyız derken ben de 21 yaşındayım kısmetse ewvlendiğimizde 22 yada 23 olucam o anlamda yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…