2011 gelin adayları buyrun sohbete

RABBIM kabul etsın cnm ne guzel
benımkı gececı ramazanda ıftar veremedık bızde oda cok uzuluyo napcaz bılmem bıdahakı yıl bırlıkte olcaz ınş

Benimkide gececi böcüğüm. Ama bugün izinli günü =) o yüzden rahatız.
İnşallah geç olsunda güç olmasın. bidahaki yıl herzaman birlikte açarsınız...

ayyyy sorma nasıl bi sevinç var içimde anlatamam gerçi yarın yine erken kalkıcam sınav yüzünden ama olsunnnnn

haydaa ne mesaisi şimdi....keşke aynı şehirde olsaydık...ne güzel olurdu...senin iş sorunun ortadan şıp die kalkrdıı:çok üzgünüm:

haydaa ne mesaisi şimdi....keşke aynı şehirde olsaydık...ne güzel olurdu...senin iş sorunun ortadan şıp die kalkrdıı:çok üzgünüm:

keşke :gitme:
yaa bıde maaş gunu maaş vermıyolar onun yerıne avuntu erzak vercekler
sankı oruca saygıları varda
ınsanları kandrmaya calısıyorlar
almam onlara kalsın yesınler belkı doyarlar kötükedihüso

alllahh alllahh nasıl iş yaa...çık güzelim iş bulup hmen...biliyorum çok zor ama ne bilim kullandırma kendni öle insnlara çok kzıyorumklava:

bende elimi kitaba sürmedim ama gidicem napym
hem benim için kültür turu gibi oluyoo beni nerede uzak ücra kösede okul var oraya gönderiolarr

kızlarr birascııkk rep dağıtıp çıkıcamm haydii tekrar görüşürüsss ii haftasonlarııı

2 ders cnm hukuk ve iktisat ama hiç bişi bilmiom biliomsn zaten sanıorum 2 ders olunca üst sınıfa geçilebiliniyormuşşş bakalım ne yapceeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…