2011 gelin adayları buyrun sohbete

polisevi toplam da 7000 imi buluyor aman allahım diğer illerde 1000 en fazla 2000..dediklerinin hemen hepside var:1shok::1shok::1shok:

polisevi toplam da 7000 imi buluyor aman allahım diğer illerde 1000 en fazla 2000..dediklerinin hemen hepside var:1shok::1shok::1shok:

evet canım aynen öyle bide öyle çok detaylı konuşamadık boshayallersmile vazgeçtim zaten hiç gerek yok şimdilik aklımnda beşiktaş var vereliniortakvereliniortak

speedy ne uçuk fiyatlar ya :)))

evet canım fiyatlar uçmuş bide bu söylediklerim afaki bizim seneye olacağı için bizim düğün için ayırdığımız bütçe ise 5000 YTL falan

Herkese günaydın hanımlar.. İyi haftalar diliyorum.. Hafta sonu güzel geçen arkadaşlarımada mutlulukları daim olsun diyorum.. Bugün aranızda olamıycam mafoldumben işlerim birikti ve yarın için izin istemeyi düşünüyorum sevgilim askere gitmeden yarın doyasıya gezelim diye.. Çünkü hayırlısıyla çarşamba günü çıkıyor teslim olmaya.. İnşallah askerlik zamanı nasıl kısa zamanda geldiyse biran önce yapıp gelir o zamanda kısa olur inşallahh.. Asker yolu bekleyenlerede selam olsun turkbayragi

günaydın kızlar nasılsınızzz:)))) bayanların sorunu kilo konuşuluyo sanırımmm:) ben yiyip kilo alamayanlardanım o kadar yıyorum ama 50yi gecemiyorum hehe

günaydın kızlar nasılsınızzz:)))) bayanların sorunu kilo konuşuluyo sanırımmm:) ben yiyip kilo alamayanlardanım o kadar yıyorum ama 50yi gecemiyorum hehe

Hoşgeldin
Bende malesef 56'dan aşağı düşemiyorum (
Nişanlım bazen uyarıyor, aman kilo alma diyor, kendisi de zayıf olduğu için bişey diyemiyorum bende (

üzülma canım tez zamanda kavusursunuz inşallah.:teselli:

Güle güle gitsin gelsin inşallah duygucuğum.
En iyisi bencede izin al yarın çok güzel bi gün geçirin. kaydirigubbakcemile5

kızlar bende hafta sonu taç markanın teflon tencere takımını aldım cıvıl cıcıl çiçekli fıstık yeşili sapları resmini bulamadım gösterecektim size:) nişanlım fazla alma nasıl götüreceğiz diyor ama hepsi ihtiyaç ilerde eksiğimiz olmasın diyorum ben.

benim ilk karşılama ilk sarılma gibi bi şansım olmadı malesef ayrı sehirlerde oldugumuz için ama koskoca 15 ay sevdiceğimi bekledim bende):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…