- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.821
Günaydın hafta sonu yani cumartesi günü 4 tane düğün salonuna gittik sositososito
1) PEKOM-POLİS EVİ : anne baba polis ise teşkilat mensubu yani 1200 YTL salon kirası ödeniyor. 25 kişide 1 tane garson oda 70 YTL menü dondurma 10,85 yada kokteyl 15 YTL.
GElin yolu süsleme 300 YTL masa süsleme 1,5 YTL sandalye başı
şamdan 25 YTL gelin çiçeği 250 YTL fotoğraf+video 350 YTL bizim hesabımıza göre 7000 YTL oluyor en uygunu onun için biz bunu eledik gerek yok daha bi sürü ıvız zıvır var bitmiyor laelaelaelaelae
2) ZÜmray Düğün Salonu bunu hiç söylemiyorum berbat :dilcikar:
3) Özsaray Düğün salonu aksarayda 4250 YTL fiyat uygunb içerikte uygun sitede falanb bakabilirsiniz fena değil ama benim çok içime sinmedi :kedi:
4) Beşiktaş Gönül Davet 6700 YTL dedi ama inanılmaz hele o nikah masası falan mükemmel :asigim::asigim: bu fiyatların hepsi indirimsiz şimdlik aklımızda beşiktaş buyrunnnnnnnnn
Bide Avcılarda mobilyacılar gördüm çok uygun bi ara oraya da bakıcaz kaydirigubbakcemile3
Ben bi ara 18 den sonra yemek yemiyodum. Sadece meyve veya süt içiyodum.
Kilo vermiştim. Fakat şimdi benimde yemek saatim 20.30
Ramazandan sonra yine eski yönteme dönücem.
polisevi toplam da 7000 imi buluyor aman allahım diğer illerde 1000 en fazla 2000..dediklerinin hemen hepside var:1shok::1shok::1shok:
speedy ne uçuk fiyatlar ya :)))
günaydın kızlar nasılsınızzz:)))) bayanların sorunu kilo konuşuluyo sanırımmm:) ben yiyip kilo alamayanlardanım o kadar yıyorum ama 50yi gecemiyorum hehe
Herkese günaydın hanımlar.. İyi haftalar diliyorum.. Hafta sonu güzel geçen arkadaşlarımada mutlulukları daim olsun diyorum..Bugün aranızda olamıycam mafoldumben işlerim birikti ve yarın için izin istemeyi düşünüyorum sevgilim askere gitmeden yarın doyasıya gezelim diye.. Çünkü hayırlısıyla çarşamba günü çıkıyor teslim olmaya.. İnşallah askerlik zamanı nasıl kısa zamanda geldiyse biran önce yapıp gelir o zamanda kısa olur inşallahh.. Asker yolu bekleyenlerede selam olsun turkbayragi[/QUOTE
teşekkürler canım öncelikle daha çncede sormuştum eger yanlış hatırlamıyorsam kısa dönem mi uzun dönemmi belli değil demiştin hala belli değilmi:) inş su gibi akıp gecer zaman
Hoşgeldin
Bende malesef 56'dan aşağı düşemiyorum(
Nişanlım bazen uyarıyor, aman kilo alma diyor, kendisi de zayıf olduğu için bişey diyemiyorum bende(
kaç kilo fazlan varsa bana yolla kuşumkaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın hanımlar.. İyi haftalar diliyorum.. Hafta sonu güzel geçen arkadaşlarımada mutlulukları daim olsun diyorum..Bugün aranızda olamıycam mafoldumben işlerim birikti ve yarın için izin istemeyi düşünüyorum sevgilim askere gitmeden yarın doyasıya gezelim diye.. Çünkü hayırlısıyla çarşamba günü çıkıyor teslim olmaya.. İnşallah askerlik zamanı nasıl kısa zamanda geldiyse biran önce yapıp gelir o zamanda kısa olur inşallahh.. Asker yolu bekleyenlerede selam olsun turkbayragi
3-4 kilo fazlam var malesef(
Herkese günaydın hanımlar.. İyi haftalar diliyorum.. Hafta sonu güzel geçen arkadaşlarımada mutlulukları daim olsun diyorum..Bugün aranızda olamıycam mafoldumben işlerim birikti ve yarın için izin istemeyi düşünüyorum sevgilim askere gitmeden yarın doyasıya gezelim diye.. Çünkü hayırlısıyla çarşamba günü çıkıyor teslim olmaya.. İnşallah askerlik zamanı nasıl kısa zamanda geldiyse biran önce yapıp gelir o zamanda kısa olur inşallahh.. Asker yolu bekleyenlerede selam olsun turkbayragi
o kadar fazlan yok canım bence:) düğün stresinde gider diye düşünüyorum eee bide malum ramazan geldi ister istemez fazla yiyemıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?