2011 gelin adayları buyrun sohbete

Speedy fiyatlar uçukmuş baya yaa, inşallah içine sinen ve uygun bir yer bulursun canımcım...
Dugii Allah kavuştursun canım, kısa dönemmi yapıyor?

Çok teşekkürler.. Belli değil canım henüz bakalım bu gece 02:00'de belli olacak

teşekkürler canım öncelikle daha öncede sormuştum eger yanlış hatırlamıyorsam kısa dönem mi uzun dönemmi belli değil demiştin hala belli değilmi:) inş su gibi akıp gecer zaman

Evet gülcüm yanlış hatırlamıyorsun hala belli değil bu gece belli olacak bakalım :Saruboceq: inşallah akar gider zaman turkbayragi Biran önce kavuşuruz inşallah :Saruboceq:

Benim nişanlımda fazla alma diyor ama ben alacağımı aldım, nasıl olsa araba gidecek ha biraz eksik ha biraz fazla.
Farkeden bişey olmayacak...

benim ilk karşılama ilk sarılma gibi bi şansım olmadı malesef ayrı sehirlerde oldugumuz için ama koskoca 15 ay sevdiceğimi bekledim bende):

Bizim askerlik çok rahat geçti
Telefon, msn herşey serbestti, asıl askerlik şimdi başladı bizim (

inşallah inşallah kısa dönem yapar canım benım yha senın ıcın saat 2 olmak bilmez şimdi:)

duggicim yarının tadını cıkar..inşallah tez zamnada kavusursunuz canım..

,,

sonuçta ihtıyaç almasanda olmuyo cnm

üzülma canım tez zamanda kavusursunuz inşallah.:teselli:

İnşallah çok teşekkürler ammanya vereliniortak

Güle güle gitsin gelsin inşallah duygucuğum.
En iyisi bencede izin al yarın çok güzel bi gün geçirin. kaydirigubbakcemile5

Çok teşekkürler aslıcım bende öyle düşünüyorum gidelim gezelim istiyorum inşallah dediğin gibi çok güzel bir gün olur yarın :Saruboceq: Çok saol :1hug:

askere giderkende ben uğurladım gelirkende ilk ben karşıladım çok güzel duygulardı ilk benim sarılabilmem:)) ahhh ahh

Ne kadar güzell yaa ilk senin sarılıp kucaklayabilmen boshayallersmile İnşallah banada nasip olur :sinifsinif:

benim ilk karşılama ilk sarılma gibi bi şansım olmadı malesef ayrı sehirlerde oldugumuz için ama koskoca 15 ay sevdiceğimi bekledim bende):

Olsun gülcüm sonuçta kavuştun sevdiğinee :gitme: İnşallah bizde öyle oluruz kavuşuruz biran önce

Ben fazla değil hiç bişey almıyorum çeyize.
Bizim ev çok küçük biz anca sığıyoruz.
Bişiler alsam ortada kalıcak. En iyisi para atıyorum ufaktan yeni yeni.
Daha sonra gidip hepsini toptan alıcam.
Fazla bekletmedende nişanlımın evine götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum herşeyi.
Ozamana kadar benim odamı boşaltırlarsa eğer kaydirigubbakcemile2

inşallah inşallah kısa dönem yapar canım benım yha senın ıcın saat 2 olmak bilmez şimdi:)

İnşallah canımm :Saruboceq: Valla bende bilmiyorum saat 2 olurmu akannehir hemde gece 2

duggicim yarının tadını cıkar..inşallah tez zamnada kavusursunuz canım..

Çok saol amanyacım inşallah dediğin gibi olur çok teşekkürler.. olumunekankayizsmile

Denizcim hayırlı olsun sanada Allah ağız tadıyla yiyip içmeyi nasip etsin inşallah

kullanışlı bir takım olmuş ammanyacım benim aldığımda 4 tencere bir tava var cam kapaklılar böyle:)) yeni birşey aldım mı nişanlıma sana tencere seti aldım diyorum adam sola devriliyor :)) çok hoşuna gidiyor hemen ekliyorum arkasından bunlarda sana ne yemekler yapacağım parmaklarını yiyeceksin diyorum :))) tost makinesi aldım sana harika toslar yapacağım:))) esprisi yapıyorum hemen arkasından

benim teflon setimde bu kızlar

Güle güle kulan canım.. Çok güzeller.. Mis gibi yemeklerinin kokusu şimdiden geldi burnuma cokacimcoook

Valla canımcım bizdede aynı sorun var ama bende ki sorun para atamamak kenara Ufak tefek bişeyler aldım artık kapalı bir balkonumuz var orda üstüste duruyor yemek takımları kahvaltı takımları falan.. Bende son aylarda sıkıştırıcam artık kendimi..

Ayyy ne güzel yaaa boshayallersmile Rabbim bozmasınn inşallah dilini ısır kız burda böyle yazarken

Denizcim hayırlı olsun sanada Allah ağız tadıyla yiyip içmeyi nasip etsin inşallah

sağol canım.sanada hayırlı teskereler sözde bende gece ikiyi beklerken uyuya kalmışım nişanlım haber etti bilecik e çıktı diye allahtan yakındı konyaya yemin törenine atladım gittimakannehir. seninde geçecek duygucum göreceksin bak hemen geçecekolumunekankayizsmile

tencerelerinde güsel güsel yemekler yap arada bizi cağırmayıda unutma canım:) duqiicim daha zaman var nede olsa zamanla tamamlarsın canım benim

bunlarda battaniyelerim.

Çok güzeller canımm bayanssulusmile Kış gelsin isteği uyandırdı ve ter döküyorum şuan oturduğum yerde pofff çok sıcak klava:

Sağol canımm benim.. İnşallah canım ne güzel temenni bunlar çok mutlu oluyorum sizinle paylaşıp güzel cevaplarınız gelince olumunekankayizsmile İyi ki varsınız :enbuyukkk:

yer sıkıntısı bizdede var canım...hemen herşeyim belli ama acele etmiyorum almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…