- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.841
Speedy fiyatlar uçukmuş baya yaa, inşallah içine sinen ve uygun bir yer bulursun canımcım...
Dugii Allah kavuştursun canım, kısa dönemmi yapıyor?
teşekkürler canım öncelikle daha öncede sormuştum eger yanlış hatırlamıyorsam kısa dönem mi uzun dönemmi belli değil demiştin hala belli değilmi:) inş su gibi akıp gecer zaman
kızlar bende hafta sonu taç markanın teflon tencere takımını aldım cıvıl cıcıl çiçekli fıstık yeşili sapları resmini bulamadım gösterecektim size:) nişanlım fazla alma nasıl götüreceğiz diyor ama hepsi ihtiyaç ilerde eksiğimiz olmasın diyorum ben.
benim ilk karşılama ilk sarılma gibi bi şansım olmadı malesef ayrı sehirlerde oldugumuz için ama koskoca 15 ay sevdiceğimi bekledim bende):
Çok teşekkürler.. Belli değil canım henüz bakalım bu gece 02:00'de belli olacak
Evet gülcüm yanlış hatırlamıyorsun hala belli değil bu gece belli olacak bakalım :Saruboceq: inşallah akar gider zaman turkbayragi Biran önce kavuşuruz inşallah :Saruboceq:
Benim nişanlımda fazla alma diyor ama ben alacağımı aldım, nasıl olsa araba gidecek ha biraz eksik ha biraz fazla.
Farkeden bişey olmayacak...
Bizim askerlik çok rahat geçti
Telefon, msn herşey serbestti, asıl askerlik şimdi başladı bizim(
[ı][sıze="2"]herkese günaydın hanımlar.. Iyi haftalar diliyorum.. Hafta sonu güzel geçen arkadaşlarımada mutlulukları daim olsun diyorum.. Kaydirigubbakcemile4 bugün aranızda olamıycam mafoldumben işlerim birikti ve yarın için izin istemeyi düşünüyorum sevgilim askere gitmeden yarın doyasıya gezelim diye.. çünkü hayırlısıyla çarşamba günü çıkıyor teslim olmaya.. Inşallah askerlik zamanı nasıl kısa zamanda geldiyse biran önce yapıp gelir o zamanda kısa olur inşallahh.. Asker yolu bekleyenlerede selam olsun turkbayragi[/sıze][/ı]
,,kızlar bende hafta sonu taç markanın teflon tencere takımını aldım cıvıl cıcıl çiçekli fıstık yeşili sapları resmini bulamadım gösterecektim size:) nişanlım fazla alma nasıl götüreceğiz diyor ama hepsi ihtiyaç ilerde eksiğimiz olmasın diyorum ben.
üzülma canım tez zamanda kavusursunuz inşallah.:teselli:
Güle güle gitsin gelsin inşallah duygucuğum.
En iyisi bencede izin al yarın çok güzel bi gün geçirin. kaydirigubbakcemile5
askere giderkende ben uğurladım gelirkende ilk ben karşıladımçok güzel duygulardı ilk benim sarılabilmem:)) ahhh ahh
benim ilk karşılama ilk sarılma gibi bi şansım olmadı malesef ayrı sehirlerde oldugumuz için ama koskoca 15 ay sevdiceğimi bekledim bende):
inşallah inşallah kısa dönem yapar canım benım yha senın ıcın saat 2 olmak bilmez şimdi:)
duggicim yarının tadını cıkar..inşallah tez zamnada kavusursunuz canım..
kızlar bende hafta sonu taç markanın teflon tencere takımını aldım cıvıl cıcıl çiçekli fıstık yeşili sapları resmini bulamadım gösterecektim size:) nişanlım fazla alma nasıl götüreceğiz diyor ama hepsi ihtiyaç ilerde eksiğimiz olmasın diyorum ben.
benim teflon setimde bu kızlar
benim teflon setimde bu kızlar
Ben fazla değil hiç bişey almıyorum çeyize.
Bizim ev çok küçük biz anca sığıyoruz.
Bişiler alsam ortada kalıcak. En iyisi para atıyorum ufaktan yeni yeni.
Daha sonra gidip hepsini toptan alıcam.
Fazla bekletmedende nişanlımın evine götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum herşeyi.
Ozamana kadar benim odamı boşaltırlarsa eğer kaydirigubbakcemile2
kullanışlı bir takım olmuş ammanyacım benim aldığımda 4 tencere bir tava var cam kapaklılar böyle:)) yeni birşey aldım mı nişanlıma sana tencere seti aldım diyorum adam sola devriliyor :)) çok hoşuna gidiyor hemen ekliyorum arkasından bunlarda sana ne yemekler yapacağım parmaklarını yiyeceksin diyorum :))) tost makinesi aldım sana harika toslar yapacağım:))) esprisi yapıyorum hemen arkasından
Denizcim hayırlı olsun sanada Allah ağız tadıyla yiyip içmeyi nasip etsin inşallah
bunlarda battaniyelerim.
sağol canım.sanada hayırlı teskereler sözde bende gece ikiyi beklerken uyuya kalmışım nişanlım haber etti bilecik e çıktı diye allahtan yakındı konyaya yemin törenine atladım gittimakannehir. seninde geçecek duygucum göreceksin bak hemen geçecekolumunekankayizsmile
Ben fazla değil hiç bişey almıyorum çeyize.
Bizim ev çok küçük biz anca sığıyoruz.
Bişiler alsam ortada kalıcak. En iyisi para atıyorum ufaktan yeni yeni.
Daha sonra gidip hepsini toptan alıcam.
Fazla bekletmedende nişanlımın evine götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum herşeyi.
Ozamana kadar benim odamı boşaltırlarsa eğer kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?