- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.901
yatarken yedim kahve limon bana mısın demedi denizim gidiyorda gidiyor eve bi varayım patattes yiyeceğim:26:
pekte yakın sayılmamm tatlımm
bursadanmısın sende ben ilçedeyimm
bende bi kere gittim çok beğendimm arkadaşın gelin hamamını orda yaptık
ya benim bi de ikizim var daa... Ona şimdiden gelinlik bakıyoruz :) benm gelinliğimde çok hatalar oldu.yapamadılar. Rastgele bi gelinlik vermek zorunda kaldılar.. Kardeşim de öyle olmasın diye araştırmamı söyledi..
günaydın kızlarr:80::81:bugün çalışmıyorum ne güzelbende gelip sohbet edeyim dedim :126:
kızlar bn çıkıyorum herkese iyi tatiller buketcm sana yarın için bol şans diliyorum :)
nurgülcm sennde bugnn çok gzel geçer inşallah hayatın boyunca unutamayacağın çok gzel musmutlu bir gn olsn
öpüyorum kızlar hepinizi güle güle
anladım oluyor böyle sıkıntılar şans
evlilk hazırlığı bölümde gelinlik sayfası var istersen oraya bak bir sürü model var birde facebook ta gelinin dünyası
iyi yaptın canım hoşgeldinnn
valla çok iyi geldi krem yine hafif ağrı var ama dünkü kadar değil en azından oynatabiliyorum kafayı:)
saat 12*30 gibi çıkıcam işten saat 2de randevum
iyiki sölemişsin o kremi saol valla
yok canım ben ankarada oturuyorumm. ama çk gittim bursaya.kardeşim orda okuyordu.. bi de m.kemalpaşa taraflarını bilirim (eski sevgilimdenn :)) burda da güzel bi hamam olsaydı ben de gelin hamamımı yapardımm.şanslısınız ne güzel
iyi gelmesine sevindim canım geçmiş olsun tekrar
sağol canım şansını aldım yarın giderken yanımda götüreceğim
valla çok iyi geldi krem yine hafif ağrı var ama dünkü kadar değil en azından oynatabiliyorum kafayı:)
saat 12*30 gibi çıkıcam işten saat 2de randevum
iyiki sölemişsin o kremi saol valla
ANKARAYADA ÇOK SIK GİTTİM AMA ARTIK NİŞANLANDIKTAN SONRA GİDEMİYORUM AKRABALARIMIZ VAR ORADA GÖLBAŞINDA
MUSTAFA KEMAL PAŞA TARAFLARINI BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUM oranın erkelerine pek güven olmaz derler ama
saol canım ya birazdan yine sürücem yumuşasın biraz daha
kızlar benim için bol bol dua edin emi sorun çıkmasın diye bu akşam diye
kızlar benim için bol bol dua edin emi sorun çıkmasın diye bu akşam diye
allah seni kız soru yağmuruna tuttuk kız bizden yardım fikir istiyor :)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?