2011 gelin adayları buyrun sohbete

maritim pine beach :82:

canım sen düğünden baya geç gidicen o zaman balayına. Bu otelde antalya da dime. Siz ulaşımı nasıl sağlıcaksınız kızlar uçak biletleri fiyatları almış başını gitmiş bide otele transfer ücreti varki oda bi uçak bileti parası yani. Ben şimdi kampanya çıkmasını yada ek seferler konmasını bekliyorum. Yoksa kendi aracımızla gidicez biz:)

evet sonra gidicez bi 15 gün kadar... haziran ayı seviyorum antalya yı...

benim ayabam varrr iş yerime 19 km canım havalanı diye geçiyoda saray ikamet ettiğim yer

benimm arabam yook babamın arabasını çalıorum arada babam da connect var nişanlımda da partner var kıllık olsun ben kullanamayım die onları aldılar ben biliorum ben de ayagımı yerden kesicek bir araba alıcam inşallahhh ödedigim borçlarla alırdımm şimdiye kadar ama kısmett ...ben de k.örende oturuyorum bayagg bir deşifre de oldum

bende hep öle söylüyorum canım yaa ... ahh ahh bugüne kadar çoktan araba alırdım ama kısmet artık düğünden sonra inşallah :))

pazarın orda mı dermişim diye sana diicektim yanlış oldu

Canımm 6.000 tl ögrenim kredisi ödemişim e-devletten baktım şimdi Denizbank'a da kredi borcum var 1.000 tl erken ödesem indirim yapmzlarmı bıktımm artıkk ...

vay arkadaş azmetti seni nişanlına sölim o gece seninkinin planları çok farklı hiç heveslenme diye:90:

hahahah... şaka bi yana 4 senenin sonunda nişanlımın beni rahat bırakıcağını hiç sanmıyorum. heleki askerden geldiğinden beri hadi artık evlenelim diye söylenip duruyo

Kapıya da 'ilk gecemiz yaklaşmayın'yazın

Kapı arkalarında filan sıkıştırma da varmı sizlerde kızlarr hadii döktüm bütn kirli çamasırları ortaya...

ne kadar süredir ödediğine bağlı canım... biliyosun kredilerde ilk 3-4 ay sadece faizlerini ödüyorsun o yüzden o 3-4 ay geçtikten sonra erken kapamanın pekde mantığı olmuyor...
bende öğrenim ve harç kredimi ödememiştim vergi affından faydalandım şimdi ikisine doplam 6000 de ben ödüycem hala araba alırım diyorum dimi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…