- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.781
Merhaba canım neden üzülüyorsun?
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neden kii kuzummmmm:26:
allah ayırmasın canım sağlıkla huzurla bol kazançla inşallah
rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kapıya da 'ilk gecemiz yaklaşmayın'yazın
Kapı arkalarında filan sıkıştırma da varmı sizlerde kızlarr hadii döktüm bütn kirli çamasırları ortaya...
Kapıya da 'ilk gecemiz yaklaşmayın'yazın
Kapı arkalarında filan sıkıştırma da varmı sizlerde kızlarr hadii döktüm bütn kirli çamasırları ortaya...
yaa meltemcim sorma gitsin,benim için ilişkimizdeki en zor 2 aydı şu geçtiğimiz aylar tabi halada devam ediyo tehlikeçünkü aynı evde yaşıyoruz... tabi bu evin içinde abim annem ve erkek kardeşimde var.. nişanlım artık pek rahat durmuyo tabi bende köşe bucak kalabalık kısımlarına atıyorum kendimi evin
anooommm ne güzel ya
bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhhCanım yinede nişanla düğün arasını fazla uzun tutma nişandan hemen sonra düğün hazırlıklarına başla derim. Bende nette buldum Alva donnayı görünce benimde dibim düşmüştü.. Biz balayından gelince deneyimlerimizi anlatırız:86:
aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor kicanım düğün tarihine göre alaçatıyı tercih et derim izmire yaşayan biri olarak.. çünkü haziranda falan daha çok sıcak olmaz orası...
alva donnayı bende çok araştırdım. hem bütçemize uysun hemde güzel bir otel olsun istiyordum sonra oraya karar verdik. hergün açıp fotolarına bakıp hayal kurmuyo değilim tabi :))
ben gidip geleyim sana bütün artıları eksileri yazayım sende karar ver :)
bende 6 haziranda otele giriş yapıcam kızlar hepimiz aynı gece fanfinifonfon
maritim pine beach :82:
yaa meltemcim sorma gitsin,benim için ilişkimizdeki en zor 2 aydı şu geçtiğimiz aylar tabi halada devam ediyo tehlikeçünkü aynı evde yaşıyoruz... tabi bu evin içinde abim annem ve erkek kardeşimde var.. nişanlım artık pek rahat durmuyo tabi bende köşe bucak kalabalık kısımlarına atıyorum kendimi evin
hangi kısmı güzel tatlım, sürekli kuytularda sıkıştırılıyo olmammı ? yoksa biyerden abim çıkıvericek diye kalp spazmı geçiriyo olmammı ? :))
şaka bi yana aynı evde yaşamak çok güzel evet ama evli olmadan zor çünkü mesela kendi aramızdaki ufak bi surat asma olayı bile annemi farklı etkiliyor nişanlımı çok seviyor oğlu gibi hatta ama işte ben arada dengeyi bulucam diye yoruluyorum. hayırlısı ile şu kalan 1 ayıda atlatalımda inşallah.
hepsi anı olarak kalıcak gülerek hatırlanıcak işte güzel olan bu
bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhh
hımm o zaman iyi canım evi bekliyo olucaksın ama merak etme şimdi 6 ayda bina dikiyolar çok beklemzsin
evet sizin önerileriniz sabırsızlıkla bekliyorum:):)
aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor ki
biz 5 gece 6 gün 1300 e gidiyoruz. Bu özelliklerde otel için fiyatı diğer otellere oranla çok uyguna geldi canım tabi erken rezarvasyonla
inşallah canım... Burada konuştuklarımızda öyle olacak vaybe neleri atlatmışız falan diycez hepberaber inşallah :)
biz babasının yanında da çok rahatızBenimki de valla annesinin yanında falan öper hiç utanmaz bir de ben utanırım annemlerde falan ama sürekli el eleyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?