- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.801
inşallah kopmayız burdan sizlerle sohbetş çook seviyorum ben
Benimki de valla annesinin yanında falan öper hiç utanmaz bir de ben utanırım annemlerde falan ama sürekli el eleyizdir
Benimki çok utangaç.. işin komik kısmıda o zaten... herkes onu mülayim hiçbişey yapmaz zannediyo çokta güveniyorlar ama dışı seni içi benmi yakar. yakaladığı yerde öpüyo sıkıştırıyo falan sonra annemlerin abimlerin yanında karşı koltukta... çok çakal valla benimki :)
bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhh
hımm o zaman iyi canım evi bekliyo olucaksın ama merak etme şimdi 6 ayda bina dikiyolar çok beklemzsin
evet sizin önerileriniz sabırsızlıkla bekliyorum:):)
aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor ki
biz 5 gece 6 gün 1300 e gidiyoruz. Bu özelliklerde otel için fiyatı diğer otellere oranla çok uyguna geldi canım tabi erken rezarvasyonla
aaaaa tabisii çok uygun olmuş bebeğim maşallahhh valla hadi gelsin şu günler daaaa
emine idi değil mi adın kuzucum...
nasıl nasıl ortak anlatamam bu durumumuzz...
çok sessiz gbi utangac gbi ama hiç de öyle değil yakaldı mı hiç affettmezzz
ama kimse onun ole olduğunu bilmezzz
valla çok komik çok güzel amaaaa
Kesinlikle bazen halimize çok gülüyorum...
az kaldı inşallah hepimizin tatlı telaşlarının ve oynaşmalarının son zamanları.. sonra evimizde koşturmaca oynucaz artık
emine idi değil mi adın kuzucum...
nasıl nasıl ortak anlatamam bu durumumuzz...
çok sessiz gbi utangac gbi ama hiç de öyle değil yakaldı mı hiç affettmezzz
ama kimse onun ole olduğunu bilmezzz
valla çok komik çok güzel amaaaa
aynı bizimkiler çok çakallar
Kesinlikle bazen halimize çok gülüyorum...
az kaldı inşallah hepimizin tatlı telaşlarının ve oynaşmalarının son zamanları.. sonra evimizde koşturmaca oynucaz artık
:89:............
kızlar ben biraz çalışmaca öptüm hepiniziii
kendimi oynama moduna soktum iyice sabahtan beri dinleyip dinleyip oynuyorumm :))
ROMANLAR DERNEĞİ... ( ROMDER )'in Videoları: 27 Kasım 2010 01:03 | Facebook
Bizde kayınvalidemin yanında pek çekinmiyoruz.
Önceden utanıyordumda Yeni yeni aşıyorum :)
Şapur şupur öpmesini filan çok sever hahaha annesi öteki odadan duyar yani
Beraber yaşıcağımız için alışmamız lazım zaten bişeylere :)
benim ailemin yanında nişanlım uzak durmaya çalışıyo biraz utandığından.
ozamanda ben sırnaşıyorum biraz :82:
estug arkadasım senin için tek tek kontrol ettim hepsini ilk sayfaya toplamıstım canım zaten açılıyor bir de son aldıgım çaycım ve sos tencerem var o da son sayfada linki de bu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html
Valla hepsi renk renk türk kahvesi fincalarım da var istanbullu gelinler görüşme yapalım ben çekmeköyde olucam...Agoglu varya oraya çok yakınım ...
ayy aynen yaa.. gerçi asitli şeyleri sevmemesi benim için süper oldu. çünkü 4 yıldır beraberiz bende nerdeyse 4 senedir hiç asitli bişi içmedim onun sayesinde.
geçen diyorum ki mutfağa şunuda almamız lazım aşkım, hemen diyor boşver meyve sıkacağını alalım yeter,
Canım yinede nişanla düğün arasını fazla uzun tutma nişandan hemen sonra düğün hazırlıklarına başla derim. Bende nette buldum Alva donnayı görünce benimde dibim düşmüştü.. Biz balayından gelince deneyimlerimizi anlatırız:86:
Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.
Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor
estug arkadasım senin için tek tek kontrol ettim hepsini ilk sayfaya toplamıstım canım zaten açılıyor bir de son aldıgım çaycım ve sos tencerem var o da son sayfada linki de bu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html
Valla hepsi renk renk türk kahvesi fincalarım da var istanbullu gelinler görüşme yapalım ben çekmeköyde olucam...Agoglu varya oraya çok yakınım ...
Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.
Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?