- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.961
Haid ALlah kavustursun adaşım..üzeirnden büyük yük kalkıcak inan bana..tek destekçimiz onlar..sen yine iyi kendi basına toparladın çeyizi..yıka ütüle fln..
Kızlaar ayy akşam Mete'nin bestesini çok beğendim, habire onu dinliyoruz...
heee bende çok beğendim
ali kaptan a da çok sinir oldum pislik herif
günaydın kızlarr hava bozuk, kafam bozuk, canım sıkkın puff:95:
sahi ne oldu onun sonu kaçırdım ben bir ara baktığımda cemile evde yerde yatıyordu ali kaptan birşey mi yaptı kaçırdım göremedim:S Birde balıkçıya ne oldu kurtuldu mu
Canım nereden dinliyorsun? bende arıyorum şimdi indiriyim diye ama bulamadım...
sahi ne oldu onun sonu kaçırdım ben bir ara baktığımda cemile evde yerde yatıyordu ali kaptan birşey mi yaptı kaçırdım göremedim:S Birde balıkçıya ne oldu kurtuldu mu
bende aşkımı tuzlu kahveye ikna edemiyorum muhtemelen ayak basmayada edemem:)
artık sabrım bitmek üzere kızlar ya herşeye sevgilim için katlanıyorum ama bazen gücüm tükeniyo kendimi ne kadar telkin etsem avutsamda yoruldum iyice artık. Bu erkek tarafının umursamazlığı iyice canımı sıkmaya başladı artık. Herkeşi nişanlımla ben yapıyoruz. Onlar sadece izlemekle yetiniyolar nerdeyse yorum bile yapmıyolar yani. Herşeye ben ve benim ailem koşturuyo. Ben hiç şikayet etmedim ama artık yoruldum. Beyaz eşya alınacağı zaman aylarca araştırdım. En uygun fiyatlı en kalitelisi hangisi onları ben buldum. Evlilik işi olunca düğün salonları araştırdım, nikahı, kır düğününü bilmem ne onu ben ayarladım. Balayı işi çıktı günlerce ben koştum peşinde. Hiç körü körüne bişeye takılıp kalmadım hep araştırdım. Bütceme nerde daha uygununu bulurum diye. Tabi sanmayınki ben buluyorum erkek tarafı ödüyo ben buluyorum ben ve nişanlım ödüyoruz. Evlenmemize şurda birbuçuk ay kalmış kimse demiyoki siz ne yapıcaksınız ortada ne ev ne eşya var? Rabbim yardım ettide hafta sonu hemen bir ev bulabildim onu da ben buldum kızlar şimdi eşyaları araştırıyorum ama ev çok küçük olduğu için uyumlu eşya seçemiyorum onada canım sıkıldı. Bide bunların yanında sanki benimki ailenin üvey evladı gibi ve hala onları düşünüyo. o kadar güzel sindirmişlerki paramız yok diye nişanlıma ne desem ama onları parası yok olsa biliyorum yaparlar diyo. Üstüne gitmek istemiyorum ama bizimki ses çıkarmadıkça herkes iyi niyetimizi su istimal ediyo ay bıraksanız daha yazıcam. Havada ki kasvetten içim karardı heralde. Neyse kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya bunalmıştım çünkü
google'dan yazdım videosunu çıkardı canım, Mete'nin bestesi yaz çıkacaktır muhtemelen...
artık sabrım bitmek üzere kızlar ya herşeye sevgilim için katlanıyorum ama bazen gücüm tükeniyo kendimi ne kadar telkin etsem avutsamda yoruldum iyice artık. Bu erkek tarafının umursamazlığı iyice canımı sıkmaya başladı artık. Herkeşi nişanlımla ben yapıyoruz. Onlar sadece izlemekle yetiniyolar nerdeyse yorum bile yapmıyolar yani. Herşeye ben ve benim ailem koşturuyo. Ben hiç şikayet etmedim ama artık yoruldum. Beyaz eşya alınacağı zaman aylarca araştırdım. En uygun fiyatlı en kalitelisi hangisi onları ben buldum. Evlilik işi olunca düğün salonları araştırdım, nikahı, kır düğününü bilmem ne onu ben ayarladım. Balayı işi çıktı günlerce ben koştum peşinde. Hiç körü körüne bişeye takılıp kalmadım hep araştırdım. Bütceme nerde daha uygununu bulurum diye. Tabi sanmayınki ben buluyorum erkek tarafı ödüyo ben buluyorum ben ve nişanlım ödüyoruz. Evlenmemize şurda birbuçuk ay kalmış kimse demiyoki siz ne yapıcaksınız ortada ne ev ne eşya var? Rabbim yardım ettide hafta sonu hemen bir ev bulabildim onu da ben buldum kızlar şimdi eşyaları araştırıyorum ama ev çok küçük olduğu için uyumlu eşya seçemiyorum onada canım sıkıldı. Bide bunların yanında sanki benimki ailenin üvey evladı gibi ve hala onları düşünüyo. o kadar güzel sindirmişlerki paramız yok diye nişanlıma ne desem ama onları parası yok olsa biliyorum yaparlar diyo. Üstüne gitmek istemiyorum ama bizimki ses çıkarmadıkça herkes iyi niyetimizi su istimal ediyo ay bıraksanız daha yazıcam. Havada ki kasvetten içim karardı heralde. Neyse kızlar kusura bakmayın uzun yazdım baya bunalmıştım çünkü
Canım benimkide sakın bana tuzlu kahve yapma herkesin için terslerim bak seni falan demişti...
bende tmm tmm deyip geçmiştim sonra geldiğinde içeri girerken kulağına bu günü bi daha geri getiremeyiz herşeye razı olman lazım,seni çok seviyorum bakalım sende beni yeterince seviyormusun ?dedim güldüm ve yaptım tabiki tuzlu kahve o da paşa paşa içti hatta ilk yudumdan sonra rengi değişti annemde oğlum içemiyceksen ver dökelim falan dedi... o da mertlik bozulmasın diye dibine kadar içti valla :)))
spicy canım benimki daha ben teklif etmeden söyledi..
" bak tuzlu kahve getirirsen halıya dökerim annen de sana kızar " diye..annem halıyı yeni almıştı ve açık renkti o zaman
benimki de azıcık deli yapar mı yapar hani..
ama ben kıyamam tuzlu kahve falan içiremem zaten terden sırılsıklam olmuştu o gün ve tuvalete bile kalkamadı utanmaktan
oyy ne şekerdi balım benim yaa...
nilaycım yani uzun olur sanırım rob yerine olacağı için ama net bişey düşünmedim..
dün sordu da bana ne alınır vb diye..
ben giymem dedi.boşa da masraf yapmayın dedi..
içimde hevesti ama neyse bakalım
benim aşkımda bana babama baba kalk gidelim ben vazgeçtim bu kız bir kahve yapmayı bile beceremiyor derim görürsün dedi kötü tehtit etti çok tırstım
Canım belkide seni en iyi ben anlıyorumdur şuanda... çünkü bende daha beter bi aile var karşı tarafta.. o kadarki düğüne bile gelmiyceklermiş o da sırf takı masrafından kurtulmak için... Allaha şükür ufak ufak yarım yamalakta olsa herşeyimizi yaptık birtek ev bulmamız kaldıki onuda deli gibi arıyorum... aynen bende senin gibi herşeyi kendim yaptım nişanlımda herzaman destek oldu. ailem zaten herşeye koşturuyo sağolsun. ama onların tarafı daha bir iğne bile yapmadılar bırak bişey almayı arayıp sormuyorlar bile... Boşver siz huzurlu olunda onlar dışarda kalsada olur. sonradan biz şöle böle yaptık diye başınızı ağrıtmalarındansa...
Yani şimdi canım hevesinde varmış ama bence enişde haklı.
Ben erkeklere bilmiyorum ama uzun kazak hırka yada ceket tarzı şeyleri hiç yakıştırmıyorum.
Evde dahi olsa hoş durmuyor bence.Yada benimki çok uzun boylu onu hayal ettiğim için olmazmış gibi geliyor.Hani onun yerine işden geldikden sonra giyebileceği eşortman takımı alınabilir.
Nişanlım tuzlu biberli kahveyi içti ama kıpkırmızıda oldu sonra amcam dayanamadı elinden aldı.Tabi ben göremedim ama yorumlar o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?