2011 gelin adayları buyrun sohbete

öle insanları anlayamıyorum ben de cidden ..
üniversitede gezi yapılırken hocayı arayıp turla ilgili bilgi alan babalar..
okula öğretim görevlileri yada pref.larla öğrenci durumu görüşmeye gelen veliler bile vardı

Bir yönden iyi ama fazlası zarar.
Çocuklarının hayatla yüzleşmesine mani oluyorlar ve çocuklar tek başlarına kaldıklarında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar...

Gitmem mi edacımm her gidişimde uğruyorum.
Bende ordan limonluk aldım,pasta saklamak için borcam aldım,çerez tabağı takımı aldım,kavanozlarımı ordan aldım ki hem uygun hemde herkes bayıldı.Bardak takımı aldım.Daha alacağım bir çok şey var ara ara uğruyorum.Aryıldız'a gitmedim bir sonrakinde orayada bakınayım.Bende günlük için çaydanlık istiyorum.Yemek takımında var ama o iki kişi için büyük.

Bir yönden iyi ama fazlası zarar.
Çocuklarının hayatla yüzleşmesine mani oluyorlar ve çocuklar tek başlarına kaldıklarında sudan çıkmış balık gibi oluyorlar...

ya şimdi ailesinin güvenini kaybeden biri için tamam yapılır ama bari gizli saklı yap..
rezil oluyorlar yaa..
ben şahsen utanırdım..çünkü aklıma gelen " kesin bi işler karıştırmıştır yakalnmıştır da ondan böyledir " diye..

üni bitip işe girince saf saf oluyorlar yaa..

evet evet nilaycım sen evlen hemen inş

teşekkür ederim sonbahar. Bakacam mutlaka

bende aşkımı tuzlu kahveye ikna edemiyorum muhtemelen ayak basmayada edemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…