- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.481
Kızlar hani ben geçen gün gelin enlerimizi seçelim yarışması yapmıstım ya eevettt sıra şimdi kaynanalarda .....kaynanalarımızın bugüne kadar yaptıgı gaflarla onları sahneye davet ediyoruz...
1-'Eve kadar dayanamadılar'gafıyla ilk sırayı çeken Zeynep'in kaynanası
Kızlar hani ben geçen gün gelin enlerimizi seçelim yarışması yapmıstım ya eevettt sıra şimdi kaynanalarda .....kaynanalarımızın bugüne kadar yaptıgı gaflarla onları sahneye davet ediyoruz...
1-'Eve kadar dayanamadılar'gafıyla ilk sırayı çeken Zeynep'in kaynanası
Zeynepp ben böyle bir sey yazdım ama kaldırıyım istersen ....kızlar 1 ziyaretçi var o çıksın ben de anlatıcam size gafları...ama siz de anlatın bekliorum...
Tatlımmm gelin bası yapacagın kuaförüne git zaten sürekli gittigin bir kuaför nikahdan 3 gün önce boyat bence yakışır ....
neyle boyuyorsun meltemcim kaşlarını?
Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...
Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...
Aylin kaynana gafları
Ben az önce kendi evde boyadıgım saç resimlerini paylaştım ya canım mesela saçımı boyuyorum artan boyayı da kaşıma sürüyorum maksat zaten birebir aynı renk olması degil kaşın renginikırmak 10 dk kalıyor kaşımda sonra da pamukla siliyorum ....neyle boyuyorsun meltemcim kaşlarını?
Aslı yaaaa bu topic sadece üyelere açık olsa olmuyor mu?
slm kızlar
ne incisinden bahsediyonuz aslı
Ben az önce kendi evde boyadıgım saç resimlerini paylaştım ya canım mesela saçımı boyuyorum artan boyayı da kaşıma sürüyorum maksat zaten birebir aynı renk olması degil kaşın renginikırmak 10 dk kalıyor kaşımda sonra da pamukla siliyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?