- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.501
Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...
Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...
Aylin kaynana gafları
Geçmiş olsun Nesrin'cim, benimde çok ağrım oluyor ama şükürki sorun çıkmadı, genetikmiş...
Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...
Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...
Aylin kaynana gafları
çok geçmiş olsun annene cnmBen az önce kendi evde boyadıgım saç resimlerini paylaştım ya canım mesela saçımı boyuyorum artan boyayı da kaşıma sürüyorum maksat zaten birebir aynı renk olması degil kaşın renginikırmak 10 dk kalıyor kaşımda sonra da pamukla siliyorum ....
sağol esra bende gittim canım benim annem ve teyzelerimde olurmuş ay başında ağrı
ama ağırmasa çok iyi olurdu hemen sıcak su koydum..
Benimde ablamda vardı, evlendikten sonra geçti, şimdide çok az oluyormuş...
kızlar herkese merhabalar. eğitimlerim var bu aralar pek yazamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah...
kleopatra_06 arkadasım sadece birşey sormak istiyorum sadece merak ettim saç boyandan sonra kaşına sürdükten sonra pamukla silerken diğer yerelere bulaşmıyormu bende istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim.. birde mesela kaşların dipleri çıkınca kötü bir görüntü oluşuyormu onu çok merak ettim...
kızlar aldıgım duyumlara göre öyle bir gecer zamanki de inci hoca ilerki bölümlerde ölecek..3 bölüm sonrasındada mete intihar edicekmiş
Anamm, 2012 gelinleri topic açmış vay anasını bee eskidik, hemde daha evlenemeden
Geçen sene bu zamanlar bu topiğe yazmaya başladım, hey gidi günler hey...
kızlar kına keselerimin üstüne
kına gecemize hoşgeldiniz yazmak istiyorum
ama kendim yazım bastırayım diyorum
rekli desenli
minik kağıtlara olurmu ki ben netten resim bulup ona yazmak istiyordum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?