- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.681
kızlar selamlar naptınız?? sabahtan beri gelemedim nasılsınız?? dün nişanlımlardaydım..hastaydı ve işe gitmemişti..neyse yemek yedik vs.eve gitmeden bulaşıkları yıkadım..oda mutfakta sigara içerken bir yandan begendiğimiz davetiyelerin fotograflarını çekti..kızların görmesi lazım dedim..üşenmedi tek tek çekti sırf sizin için kızlar..şimdi bu davetiyeler arasında oylama yapalımmı??sizin fikirleriniz önemli benim için..
Eki Görüntüle 185384 Eki Görüntüle 185401 Eki Görüntüle 185400 Eki Görüntüle 185399 Eki Görüntüle 185398 Eki Görüntüle 185397 Eki Görüntüle 185396 Eki Görüntüle 185395 Eki Görüntüle 185394 Eki Görüntüle 185393 Eki Görüntüle 185392 Eki Görüntüle 185391 Eki Görüntüle 185390 Eki Görüntüle 185389 Eki Görüntüle 185388 Eki Görüntüle 185387 Eki Görüntüle 185386 Eki Görüntüle 185385 Eki Görüntüle 185402
canım iki gündür erken çıkıyrum hamdolsun 5.30 da çıktım 40 dakika sonra evdeyim. girer girmez mutfağa giriyorum 2 gündür. yemek yapıyorum sonra sofra kur kaldır yıka derken mutfaktan 9 çıkıyorum tabi sadece mutfak işi bu 2 gündür çamaşırım kurumuş askıda kaldı
benimki yemeği çok sevdiği için yemeğe öncelik veriyorum ama şimdi düzen koyacağım 2 günlük yapacağım yemekleri ki en azından bir günde diğer işleri yapayım. sanırım yeniyim ya hevesliyim hiçç yorulmadfım. normalde olsa eve gelir gelmez pestilim çıkmış olurdu. ama insan kendi evi eşi olunca yapıyormuş demekki
annemle konuştum şimdi diyor daha yeni evlisin 1 aya kalmaz hepsini düzene koyarsın.planlı yaptınmı bişey kalmaz dedi. inşallah yapabilirim canım.
şu anda evime 30 dk da varıyorm ve yemek yedkten snra bnmde hiç halm kalmıo drek uzanyorm ewlennce yolum 1 saat olucak ve napıcam blmiyorum diyodm kendi kendme inşallah bnde senn gbi derm kübra. ne olrsa olsn sewdğin adamla kocanla berabersn sen yemeği hazrlarkn o da çay servsini yapar sen dnlenrsn annenn dediği gbi alştkça dzene grer herhalde o bocalamayı hepmz yaşayacağa bnziyoruz
Edoşş o gelin-damat davetiyeleri herkes de var bu sene o yüzden onu ele canımm bir şey moda olunca herkes ona saldırıyor...
Ben kalpli davetiyeyi begendim hem sade hem de şık geldi....
merak etme canım allah enerjisini veriyor. ilk bir hafta balayından sonra evdeydim inan eşim gittikten sonra yatmadım hiç 8 de bir başlıyordum temziliğe bitmiyordu. yeni ev dememek gerekiyor halılar toz veriyor. çeyiz dizilmiş dolaplar dolu kıyafete yer yok. onları değiştiriyorsun. bizim birde portmantomuz yok.ayakkabılar kapının girişinde asılacak şeyler boş odada bişeylerin üzerinde. birde biz tv alamadık eve mutfakta izliyoruz tv u orda küçük tv var. o yüzden mutfak çok dağılıyordu. çamaşır zaten hiiçççç bitmiyor.
bu arada o hafta aradan çıksın diye eşimin ailesini yemeğe aldım. ama hamdolsun çok güzel geçti hepsi yemeklerime bayıldı
ayy kimseler hoşgeldin demedi yaww
dün aşkımın yatağını yaptım kızlar
yiyicek fln aldık alışveriş yaptık.
ay evimiz var ve biz ev çeviriyrz artık.
birde hiç yoktan özelde tahlil yaptırdık gitti paracıklar
ayy kimseler hoşgeldin demedi yaww
dün aşkımın yatağını yaptım kızlar
yiyicek fln aldık alışveriş yaptık.
ay evimiz var ve biz ev çeviriyrz artık.
birde hiç yoktan özelde tahlil yaptırdık gitti paracıklar
maşallah kübra ii altndan kalkmşsn bde balayından geldkten hemen snra kayınvalidemler yemeğe gelr herhalde malum üst katımda olcaklr hatta bzde her gn yemekte brileri olblr inşallah yemek konusunda bnde problem yaşamam damak tadımz braz farklı onlarla.. ewllk=sorumluluk bnların hepsini inşallah kaldırablrz başedeblrz
Geçmiş olsun canım neden kaynaklanıyor acaba?
Ağrın sık sık tekrarlıyorsa ihmal etme kendini doktora git derim.
Umarım önemli bir şey değildir.
eda 2 6 ve kalpli olan koza dimi bunlar
aynıları bizim katalogtada vardı
hatta şu gelin damat papyonu olanı beğendim ama düğün için daha sade ve ağır şeyler daha hoşuma gidio. ne bilim evleniyrouz sonuçta
tabii tercih meselesi tabii
Evet bu yorumada katılarakdan 2 ve 6 diyorum farklı olmak her zaman iyidir.
betülcüm beklentilerini hep düşük tut ki bir problem olduğunda yıkılma. evliilik psikolojisi çok farklı sevdiğim adam bumuydu dediğin zamanlar oluyor. cicim ayı diye birşey olmuyor zaman zaman.bunları bil sorunlar olabileceğini ağlayabileceğini gülebileceğini. sanırım ablan yoktu. ben ablamlardan duyduğum için bilinçliydim çünkü hep derlerdi cicim ayı diye bişey yok. ilk günler ağladığım zamanlar kavgalar oldu diye şaşırırdım ama evlilik psikolojisi çok farklı. değişmiyor insan aslında sadece o durum seni başka davranışlara sevkediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?