2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacm bn 5 ve 7 olblr diorm
diğerleride
hoş ama

Edoşş o gelin-damat davetiyeleri herkes de var bu sene o yüzden onu ele canımm bir şey moda olunca herkes ona saldırıyor...

Ben kalpli davetiyeyi begendim hem sade hem de şık geldi....

şu anda evime 30 dk da varıyorm ve yemek yedkten snra bnmde hiç halm kalmıo drek uzanyorm ewlennce yolum 1 saat olucak ve napıcam blmiyorum diyodm kendi kendme inşallah bnde senn gbi derm kübra. ne olrsa olsn sewdğin adamla kocanla berabersn sen yemeği hazrlarkn o da çay servsini yapar sen dnlenrsn annenn dediği gbi alştkça dzene grer herhalde o bocalamayı hepmz yaşayacağa bnziyoruz

eda 2 6 ve kalpli olan koza dimi bunlar
aynıları bizim katalogtada vardı
hatta şu gelin damat papyonu olanı beğendim ama düğün için daha sade ve ağır şeyler daha hoşuma gidio. ne bilim evleniyrouz sonuçta
tabii tercih meselesi tabii

Hoş geldin edoşumm ben klasik modelleri çok tercih etmiyorum ama şimdi o kadar güzel o kadar değişik modeller eklemişsin ki benim tarzımda bir tane seçemedim ben.Eklediğin sıraya göre beğendiklerimi sölicemm..Kocaman ekmeği elinde tutann o şekeride yerim ben ham yaparımm

merak etme canım allah enerjisini veriyor. ilk bir hafta balayından sonra evdeydim inan eşim gittikten sonra yatmadım hiç 8 de bir başlıyordum temziliğe bitmiyordu. yeni ev dememek gerekiyor halılar toz veriyor. çeyiz dizilmiş dolaplar dolu kıyafete yer yok. onları değiştiriyorsun. bizim birde portmantomuz yok.ayakkabılar kapının girişinde asılacak şeyler boş odada bişeylerin üzerinde. birde biz tv alamadık eve mutfakta izliyoruz tv u orda küçük tv var. o yüzden mutfak çok dağılıyordu. çamaşır zaten hiiçççç bitmiyor.

bu arada o hafta aradan çıksın diye eşimin ailesini yemeğe aldım. ama hamdolsun çok güzel geçti hepsi yemeklerime bayıldı

ayy kimseler hoşgeldin demedi yaww

dün aşkımın yatağını yaptım kızlar
yiyicek fln aldık alışveriş yaptık.
ay evimiz var ve biz ev çeviriyrz artık.
birde hiç yoktan özelde tahlil yaptırdık gitti paracıklar

maşallah kübra ii altndan kalkmşsn bde balayından geldkten hemen snra kayınvalidemler yemeğe gelr herhalde malum üst katımda olcaklr hatta bzde her gn yemekte brileri olblr inşallah yemek konusunda bnde problem yaşamam damak tadımz braz farklı onlarla.. ewllk=sorumluluk bnların hepsini inşallah kaldırablrz başedeblrz

Oy oy oy kıymama hoş geldin zeynepcim.
Olsun olan paracıklara olsun.
Çok şükür senin için herşey yolunda gidiyor darısı bizim başımıza inşallah.

Benimde tahlillere giden paraya içim acıdı...
Nerede yatıracağına karar verdinmi Zeynep'cim

betülcüm beklentilerini hep düşük tut ki bir problem olduğunda yıkılma. evliilik psikolojisi çok farklı sevdiğim adam bumuydu dediğin zamanlar oluyor. cicim ayı diye birşey olmuyor zaman zaman.bunları bil sorunlar olabileceğini ağlayabileceğini gülebileceğini. sanırım ablan yoktu. ben ablamlardan duyduğum için bilinçliydim çünkü hep derlerdi cicim ayı diye bişey yok. ilk günler ağladığım zamanlar kavgalar oldu diye şaşırırdım ama evlilik psikolojisi çok farklı. değişmiyor insan aslında sadece o durum seni başka davranışlara sevkediyor.

Geçmiş olsun canım neden kaynaklanıyor acaba?
Ağrın sık sık tekrarlıyorsa ihmal etme kendini doktora git derim.
Umarım önemli bir şey değildir.

pazar gününden beri sürekli devam ediyor,şirket druyla konuştum....ya idrar yolların enfeksiyon kapmıştır yada yumurtalıklarında bir sorun vardır dedi.mutlaka kadın doğuma git dedi...randevu almaya çalışıyorum şu an...

evet canım koza..düğün için sanırım daha ağır bişi begenmem gerekiyo..haklısın..

Kübra senin söylediğin herşey aklımda.Gerçekden burda bize kalbini yaşadıklarını açıyorsun.Hepimiz öyleyiz belki ama bunu evlendikden sonrada yapabilmek gerçekden çok önemli.Teşekkür ederim gerçekden.Bende beklentilerimi hep aly safhada tutmaya çalışıyorum.Benimde ablam yok ilk çocuk ve ilk düğün.Çevremde evli arkadaşlarımda var ama kimsenin bu şekilde anlattığını duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…