- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.701
betülcüm beklentilerini hep düşük tut ki bir problem olduğunda yıkılma. evliilik psikolojisi çok farklı sevdiğim adam bumuydu dediğin zamanlar oluyor. cicim ayı diye birşey olmuyor zaman zaman.bunları bil sorunlar olabileceğini ağlayabileceğini gülebileceğini. sanırım ablan yoktu. ben ablamlardan duyduğum için bilinçliydim çünkü hep derlerdi cicim ayı diye bişey yok. ilk günler ağladığım zamanlar kavgalar oldu diye şaşırırdım ama evlilik psikolojisi çok farklı. değişmiyor insan aslında sadece o durum seni başka davranışlara sevkediyor.
kübra temizlik yemek işi yoruyormu insanı ya.birde ne yemek yapıcam derdi var
düşünücem nilayunnum sağol.küçük nilayyunda vardı resimlerde ekleyim dedim
betülcüm beklentilerini hep düşük tut ki bir problem olduğunda yıkılma. evliilik psikolojisi çok farklı sevdiğim adam bumuydu dediğin zamanlar oluyor. cicim ayı diye birşey olmuyor zaman zaman.bunları bil sorunlar olabileceğini ağlayabileceğini gülebileceğini. sanırım ablan yoktu. ben ablamlardan duyduğum için bilinçliydim çünkü hep derlerdi cicim ayı diye bişey yok. ilk günler ağladığım zamanlar kavgalar oldu diye şaşırırdım ama evlilik psikolojisi çok farklı. değişmiyor insan aslında sadece o durum seni başka davranışlara sevkediyor.
edacm bn 5 ve 7 olblr diorm
diğerleride
hoş ama
Kübra senin söylediğin herşey aklımda.Gerçekden burda bize kalbini yaşadıklarını açıyorsun.Hepimiz öyleyiz belki ama bunu evlendikden sonrada yapabilmek gerçekden çok önemli.Teşekkür ederim gerçekden.Bende beklentilerimi hep aly safhada tutmaya çalışıyorum.Benimde ablam yok ilk çocuk ve ilk düğün.Çevremde evli arkadaşlarımda var ama kimsenin bu şekilde anlattığını duymadım.
pazar gününden beri sürekli devam ediyor,şirket druyla konuştum....ya idrar yolların enfeksiyon kapmıştır yada yumurtalıklarında bir sorun vardır dedi.mutlaka kadın doğuma git dedi...randevu almaya çalışıyorum şu an...
canım benim ne demek allah hepimizin yardımcısı olsun.
sizi korkutmak değil niyetim ama insan bişeyleri bilmediği için benim başıma geldi sanıyor. bu konuda bilinçliydim allahtan ağladığım zaman sadece benim başıma geldi diye düşünmedim.yoksa eşim değiştimi falan diyede düşünmedim. evlilik psikolojisi dedim geçtim.ama cinsellikte kimseye sormadığım için kendimde sorun olduğunu sandığım zamanlar oldu.bilinçli olmak çok önemli.hepimizi birbirimize yardım eidyoruz burda. hepinizi çok seviyorum kızlarrrr
ewt cnm ablam yok malesef.. sana bi noktada katılıyorum beklentleri düşük tutmak çk çk bişey beklememk gerekiyo haklısın ama cicim ayları olmalı yaa hatta belki hayal ama bi ömür öyle geçeblmeli.. kavga tartışma elbet olur ama o tartışmaların sonu ble çook tatlı bteblmeli neden o zaman bu kadar strese zorluğa maddi manevi katlanıyoruz
Valla benim ablam var ama o hiç öyle şeyler yaşamadı canım, sadece evine bıraktığımız ilk gece ağlamış. Çok rahat bir evliliği var, (Allah bozmasın) onu örnek alırsam yandım ben :))
kübraaa canım hayırlı ugurlu olsunnnn canım nasıl gidiyo evlilik hani resimler göremedik walla
canım zaten bağlanıyor tatlıya çok güzel zamanlar geçiyoruz hamdolsun. kavgada etsek sonunda dahada bağlanıyoruz birbirimize. üzerine titreyen gözünün içine bakan bi eşin olacak hamdolsun rabbime. şanslı insnalarız tanıdığımız sevdiğim insanlarla evleniyoruz evlendik. tabiki keyifli zamanlar çoğunlukta. ama olur ya bişey olursa ki rabbim hepimizi korusun kötü kavgalardan anlaşmazlıklardan . olduğunda atlatmayı bil ki keyifli anların tadı çıksın. takılıp kalmayın diye söylüyorum.sizde hiç yapmadığınız şeyler yapabilirsiniz sinirleriniz yıpranabilir aileden ayrılığın verdiği şey.
neyse kızlar inşallah sizi üzmemişimdir.
aminn canım. rabbim herkese huzur versin zaten allah korusun büyük sıkıntılardan .bahsettiklerim küçük şeyler. alınganlıklar falan. acaba değiştimid iye düşünmeler. bunların olabileceğini bilin istedim.
Ben çok detaycıyım korkuyorum kendimden açıkçası(
İnşaAllah eşimde çok anlayışlı olur...
Ben çok detaycıyım korkuyorum kendimden açıkçası(
İnşaAllah eşimde çok anlayışlı olur...
inşallah canım. hep olumlu bak kötü düşüncelerden korkulardan uzak dur. rabbimin rahmeti büyük .korkmak onun rahmetinden ümit kesmektir. sen rabbime güven. allahın izniyle mutlu yuvalarımız olacak
canım zaten bağlanıyor tatlıya çok güzel zamanlar geçiyoruz hamdolsun. kavgada etsek sonunda dahada bağlanıyoruz birbirimize. üzerine titreyen gözünün içine bakan bi eşin olacak hamdolsun rabbime. şanslı insnalarız tanıdığımız sevdiğim insanlarla evleniyoruz evlendik. tabiki keyifli zamanlar çoğunlukta. ama olur ya bişey olursa ki rabbim hepimizi korusun kötü kavgalardan anlaşmazlıklardan . olduğunda atlatmayı bil ki keyifli anların tadı çıksın. takılıp kalmayın diye söylüyorum.sizde hiç yapmadığınız şeyler yapabilirsiniz sinirleriniz yıpranabilir aileden ayrılığın verdiği şey.
neyse kızlar inşallah sizi üzmemişimdir.
olrmu hiç ne üzmek sen bzi uyarıyosn ve o kadar iyi oluyorki haklısın kavgaları bytmemek lazm bnde herşeye takılırım sesi azıcık yksek çıksa byütürüm üzülürüm bn srekli sinirlenen bi insan olduğum halde onn azıcık tepkisini dağ yapablrm bnlar ilk zamanki gbi diil allaha şükür ama evlendiğimde tamamen aşmş olmak istyrm
Bende çok inatçıyım çok çabuk kırılabiliyorum.
Mesela bir keresinde nişanlımla sabah kahvaltısı için melemen hazırladık.
Ben tam sofraya koyucam dur dedi.Ben şok oldum ne oldu dedim.
Neymiş tavanın altı sıcakmış birden masaya koyarsam yakarmışım.
Dedim kontrol ettim heralde yoksa koymam.
Kırıldım ama hemen seninle aynı evde yaşamak zor olucak sanırım dedim.
Özürler diledi yok yemedim sofrayıda kaldırmadım kendi yedi kaldırdı.
Aynı evin içinde olmak o yüzden beni korkutuyor açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?