2011 gelin adayları buyrun sohbete

ewt cnm ablam yok malesef.. sana bi noktada katılıyorum beklentleri düşük tutmak çk çk bişey beklememk gerekiyo haklısın ama cicim ayları olmalı yaa hatta belki hayal ama bi ömür öyle geçeblmeli.. kavga tartışma elbet olur ama o tartışmaların sonu ble çook tatlı bteblmeli neden o zaman bu kadar strese zorluğa maddi manevi katlanıyoruz

kübra temizlik yemek işi yoruyormu insanı ya.birde ne yemek yapıcam derdi var

canım aslında yoruyor ama sanırım kendi evin ve eşin için yapıyorsun ya farkedemiyorsun. bacaklarım ağrıyor dün bütün gün çalıştım birde 9 a kadar mutfakta yemek yaptım bulaşık falan şimdi çıktı acısı

ne yemek yapıcam derdi gerçekten zor. sanki bir anda yemek çeşidi kalmamış gibi geliyor insana. dün sabahtan akşama kadar ne çorbası yapsam diye düşündm. sanki çorba kıtlığı var

Valla benim ablam var ama o hiç öyle şeyler yaşamadı canım, sadece evine bıraktığımız ilk gece ağlamış. Çok rahat bir evliliği var, (Allah bozmasın) onu örnek alırsam yandım ben :))

kızlar cok tsekkurler yazdıklarınızı okudum tek tek,
sımdı ınanın bılmıyorum evde oturup yemek yapmak mı mesele dedım gormedın mı anlamaz mı ınsan dedım
aılesını de ben pek aramadım s sadace gerektıkce hastalıkta vsde aradım onlar mı sogudu soguttu cunkıu dune kadar da ıyıydık ama annesı dun oturmaya geldı ona ve de kardeslerıyle calısıyorlar yani benımkı işi kurmus ama kardeslerı de aynı yerden ekmek yıyor ben hatta bunu anladım hani para kacıcak dıye mı dusunuyorlar dedım bunun da agzı bohca bence ayrıca kardeslerı de bana kötu davranıyordu son zamanlarda bana facebokdan yazılar yazmalar falan kendı duvarlarına yazılar yazmıslar mutlu degılsen ayrılmalısın falan yazmıslar ben de ustume alındım haliyle cunku onlar bılıyo ayrılcagımızı 1 ay evvelınde, bana alınan nısan hedıyelerı vs den dolayı, aılesıyle para mevzusu belkı olaydır ve parası kalmamıstır şimdi düğün ve ev döşemesı 10 bını gecıcek baska borcları da var ama para demıyor bana ki anlasamıyoruz dıyor, düğndekı altınları da ver dedı yok dedım oyleyse gıt baskasıyla evlen o versın altınları dedım, para mevzusu da sertce gectı aramızda, hep ıyı dusunuyorum mukemmel ama ılıskımız ve hatta cok mukemmel dıye eskı konularıma daldı benım sen dıyor , artı bana doymus da olabılır gorcem ben onu 1 hafta sonra nası ozlıcek gelcek evlenelım dıcek ama dıce m kı deneme suresındeyız uzatmalardayız bu surede yakınlasma olmaz dıycem :2: ölcek gıbı hıssedıyorum mutsuzum kızlar, onun kız arkadaslarınla msjlastım yapcak bıseyın yok beklıcen o en ıyısını bılır ya da oyledır dedıler ıyı dedım yapcagım bısey yok zaten ya rest cekıcem ya bekklıcem ama rest asamasında degılım normalde olsa rest cekerdım ama smıdı hem sevıyorum hem yuzduk yuzduk kuyruguna geldık annesını aradım bugun konustum nasılsınız dedım annesı cunku dun ona geldı ve bu olay yenıden alevlendı acıkcası. haftasonu da konusmustuk ama çözmustuk çözduk sanıyodum yıne hortladı.
sureklı pişirip pişirip önume sunuyor bu konuyu bır de bız onun yazlıgına gıtmıstık orda yemek hazırlayıverdım gordu
3 kere guzel yaptım 1 defa sacma sapan yaptı m onu soyleyıp duruyor. ınsan ılıskılerım de benım ıyı degıl ondan da bunlar basıma gelıyor yanlıs konusabılıyorum cok zaman ve gecımsızım de bıraz acıkcası. bayılcak gıbıyım sinirden :2:

canım benim ne demek allah hepimizin yardımcısı olsun.

sizi korkutmak değil niyetim ama insan bişeyleri bilmediği için benim başıma geldi sanıyor. bu konuda bilinçliydim allahtan ağladığım zaman sadece benim başıma geldi diye düşünmedim.yoksa eşim değiştimi falan diyede düşünmedim. evlilik psikolojisi dedim geçtim.ama cinsellikte kimseye sormadığım için kendimde sorun olduğunu sandığım zamanlar oldu.bilinçli olmak çok önemli.hepimizi birbirimize yardım eidyoruz burda. hepinizi çok seviyorum kızlarrrr

Yok canım anlattıkların beni korkutmakdan çok bilinçlendiriyor.Diğer konuda bende bilgisizim ve soracak kimsede yok o konuda beni korkutuyor.Ama şimdi o kısmı bir kenara bırakıp yazdıklarını okuduğumda her şeye hazırlıklı olmam gerektiğini düşünüyorum ve kaptırmıyorum kendimi.Allahım yardımcımız olsun.Bende seviyorum sizi kızçeler

canım zaten bağlanıyor tatlıya çok güzel zamanlar geçiyoruz hamdolsun. kavgada etsek sonunda dahada bağlanıyoruz birbirimize. üzerine titreyen gözünün içine bakan bi eşin olacak hamdolsun rabbime. şanslı insnalarız tanıdığımız sevdiğim insanlarla evleniyoruz evlendik. tabiki keyifli zamanlar çoğunlukta. ama olur ya bişey olursa ki rabbim hepimizi korusun kötü kavgalardan anlaşmazlıklardan . olduğunda atlatmayı bil ki keyifli anların tadı çıksın. takılıp kalmayın diye söylüyorum.sizde hiç yapmadığınız şeyler yapabilirsiniz sinirleriniz yıpranabilir aileden ayrılığın verdiği şey.

neyse kızlar inşallah sizi üzmemişimdir.

Valla benim ablam var ama o hiç öyle şeyler yaşamadı canım, sadece evine bıraktığımız ilk gece ağlamış. Çok rahat bir evliliği var, (Allah bozmasın) onu örnek alırsam yandım ben :))

aminn canım. rabbim herkese huzur versin zaten allah korusun büyük sıkıntılardan .bahsettiklerim küçük şeyler. alınganlıklar falan. acaba değiştimid iye düşünmeler. bunların olabileceğini bilin istedim.

kübraaa canım hayırlı ugurlu olsunnnn canım nasıl gidiyo evlilik hani resimler göremedik walla

elçinnn aranıza kaltıldım. evlilik rabbime şükürler olsun. çok güzel gidiyor. yemekler yapıyorum kocişime zamanım temzilik ve yemekle geçiyor valla elçin.

resimler gelecek canım. alayım bir size kleyeceğim gelinlikli hallerimi

Ben çok detaycıyım korkuyorum kendimden açıkçası (
İnşaAllah eşimde çok anlayışlı olur...

Ben çok detaycıyım korkuyorum kendimden açıkçası (
İnşaAllah eşimde çok anlayışlı olur...

Bende çok inatçıyım çok çabuk kırılabiliyorum.
Mesela bir keresinde nişanlımla sabah kahvaltısı için melemen hazırladık.
Ben tam sofraya koyucam dur dedi.Ben şok oldum ne oldu dedim.
Neymiş tavanın altı sıcakmış birden masaya koyarsam yakarmışım.
Dedim kontrol ettim heralde yoksa koymam.
Kırıldım ama hemen seninle aynı evde yaşamak zor olucak sanırım dedim.
Özürler diledi yok yemedim sofrayıda kaldırmadım kendi yedi kaldırdı.
Aynı evin içinde olmak o yüzden beni korkutuyor açıkcası.

inşallah canım. hep olumlu bak kötü düşüncelerden korkulardan uzak dur. rabbimin rahmeti büyük .korkmak onun rahmetinden ümit kesmektir. sen rabbime güven. allahın izniyle mutlu yuvalarımız olacak

Zaten benim için doğru olanı seçtim ve bundan sonrası için Rabbime sığındım, en büyük tesellim o...
Rabbim hepimize huzurlu ve mutlu yuvalar nasip etsin...

2 sene varya beni o kadar güzel jestlerle ayagımı yerden kestiki....ya ne istediysem yaptı birbirimizi özledigimiz zaman ya o uçaga atlardı ya da ben hemen birbirimizin yanına koşardık...her gece telefon açık uyurduk....birbirimizin nefesini dinlerdik....ben de bazen düşünüyorum peki bunları yapan insana şimdi ne oldu?hiçbirisinden eser yooo..adam parmagıma yüzügü taktı ve rahatladı kısa ve öz diyecegim tek kelime bu ...son 1 haftadır çok üzüldüm...gözümde göz yası kurulugu çıktı ama herkes değişiyor erkeklerde değişiyor benim cicim ayım 2 sene sürdü kızlar....babalarımız değişmedi mi?amcam ya evliligin ilk aylarında yengeme ne güzel jestler yapardı şimdi o adamdan eser yok....

nilaycım kadın olmak zor bize çokkkk görev düşüyor çok fedakarlık. gün gelecek yapacaksın fedakarlıkalrını oda yapacak. bak kendin anlatıyorsun özür dilemiş. bu bence evliliklerde çok önemli hatasını görebilen bi eş. ya kafasının dikine gitse seni dahada kırsa. allah korusun. kıymetini bilin sevdicekleirnizin. benim eşimde öyle devamlı müdahale ediyordu baktı ki ben alınganlık gösteriyorum susuyor artık. beni kırmamak için. arada olduğunda bu sefer de ben alınganlık yapmamaya çalışıyorum arayı bulacağız kızlar.

BU AKŞAMKİ MENÜ DE BENDEN
YAYLA ÇORBA
Malzemeler
1 çay bardağı pirinç
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı nane
1 yemek kaşığı margarin
tuz
Hazırlanışı : Pirinci yıkayarak 5 su bardağı suyun içerisinde haşlayalım. Başka bir kapta yoğurdu, unu ve yumurtayı iyice çırpalım ve haşladığımız pirincin üzerine yavaş yavaş karıştırarak ilave edelim (suyu az yada fazla ise ayarlayalım). Bu karışım kaynayana kadar karıştıralım. 10 dakika pişmesi için yeterlidir. Daha sonra bir tavada margarini eriterek içerisine nane ekleyelim ve pişmiş olan çorbanın üzerine dökelim. Tuzunu çorbayı kesmemesi için çorba piştikten sonra ekliyoruz. Afiyet olsun…

SADE PİLAV
2 su bardağı pirinç
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı margarin
3 su bardağı su veya etsuyu
tuz
Hazırlanışı:
Pirinçler ayıklanır, yıkanır. Ilık tuzlu suda bekletilir. Tekrar yıkanır, süzülür. Pilav tenceresine sıvıyağ, margarin, su konup kaynatılır. Pirinçler ilave edi¬lir. 4-5 dakika harlı ateşte sonra suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir

HAVUÇ VE KIRIMIZI LAHANA GİBİ ADI NE ÇOK SEVİYORUM ONDAN
PİLAVIN YANINDA SALÇALI BİŞEY OLMAK ZORUNDA HAZIR KONSERVE

ARTIK SAAT 10 OLUR HERHALDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…