2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eda'cım bordo dedik ama tam karar vermedik, salon hep kahve diye burası farklı renk olsun dedik, başka renkte tercih edebiliriz, ona henüz karar vermedik...

geçen babamda bişey dedi beğenmediği dile getirdi gibi bişey bende babama olumsuz yorum yapma i
yi değilmi bak orada satılıyor alabilirsin dedim artık ben koşturuyorum stresliyim birde bişey buluyor tarz meslesi beğenmeyebilirsin herkesin beğenisiyle olamz canım sen beğendin mi iş bitti boşver

esra şuda geldi aklıma burada bazı evlenen çiftlerde görmüştüm sizin gibi olanalrda

siz çeyiz sermeye gittiğinizde alın anlaşşın orası ile nişanlın biz şu zaman gelip alacağız diye birlikte gidip bakarsınız bir günde de alınıyor benim gibi bir saatte 5 halıda seçebilirsin (fikir)

benim ikizimle aramızda yarım saat ver halamın çocuklarda aynı.kızın soyunda ikiz varsa çocukların ikiz olma oranı daha yüksekmiş

Annem hiçbir aldığımı beğenmiyorki zaten, şimdi Iğdır'a gidince hasta olup gelmezsem iyidir.
Nevresimlerime, uyku setime, banyo setime hepsinin model ve rengine kendi karar verdi, kaşık çatal, yemek takımı hepsine.
Ben beğenmedim ama sen bilirsin diyor benimde canım sıkılıyor.

napıyonuz kıslarrr bakıyorumda hepinizin günler yaklaşmış yaa ne heycan ne stres vardır şimdi
sizde ama size sölicemm lütfen stres yapmayın sonradan diceksiniz ki boşa yapmışım boşa üzülmüşüm
benden size sölemesi bakalım

NOT:Bu arada evlene arkadaşlardan nikah şekerleri varsa istiyorummm bilginizee ayşeyle bizz sizin ablalarıızız isterizz walla sölimmm

O riski göze alamam annem zorlar gidip alalım diye, kayınvalidemde gidip en ucuzlara yapışır biliyorum ben, kavga dövüş olacak...
Alternatifim olsa kesin değerlendiririm, nişanlımda aradan çıksın diye uğraşıyor bir dolu işim var diyor, herşeye koşturmak zorunda çünkü, ben sadece yönlendiriyorum o kadar...

ne güzel bukooo ya ailede başka ikiz var mı sizde benim halamın çocuıklarıda ikiz :90: bizimde olur inşallahh

yengemin canı çıkıyor ama cnım güzel ama kolay değil benim mümkünse tekiz olsun

Padişah olmak zorunda değilse saray halıyada bakabilirsin canım güzel modeller var saraydada
ayyy heyecanlandm buket neden en çok ben

bir kettle için aramadığın esse kalmadı sonunda buldun iyi günlerde kullan karafında değişik yani sende benim gibisin değişik şeyler hoşuna gidiyor ve alıyorsun yani sen ev düzsen ben hiç karışmasam senin yerleştirdiğin evde ben mutlu mutlu yaşarım gibi geliyor:)

Elçin'cim ben vereyim zaten İstanbul'da yaptırıcaz...

Esra sorun sende anacım kızmada.
Bende annemin fikrini alırım beğenmedim derse bi durur düşünürüm fikirleri benim için önemlidir ama kafama koyduysam ve beğendiysem alırım. Sonuçta ben kullanıcam onları değilmi? Genelde tarzlarımızda benzer annemle arada uyuşmazlık olur ozamanda kendi beğendiğimi alırım.
Sonra annem bakar eder cidden güzelmiş içime sindi der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…