- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.961
kız abimide ikizleri var olur mu olur
ne güzel bukooo ya ailede başka ikiz var mı sizde benim halamın çocuıklarıda ikiz :90: bizimde olur inşallahh
Ben ikizim,halamın çocukları ikiz,yengeminkiler ikiz umarım benimde ikiz bebişlerim olur.
Aslı'cım bu lux shaggy yani, ince tüylü, arkadaşlarım 2-3 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadılar.
bnde en çk boş odaya atacağın halıyı beğendm esracm shaggy olan halını azıcık daha açık bi renkmi seçseydn acaba.. ama eşyalarını sen bliyosun hepsi yanyana geldğinde çk uyumlu olacaklardr
esracım 1,değilde 2,3 üncü gayet güzel bitanem nesini begenmedin..ben çok begendim..ama bordo koltuk alma evini çok boğar bitanem..eğer illa bordo alıcaksan az bordosu olan sade bi halı alsın mesela kırmızı yerleri bordo olan Eki Görüntüle 185959
halıları beğendim ben esracığım.
için rahat olsun.
özellikle 2. olan çok hoş
Saolun kızlar, bu arada annem ve ablam halılarıma iğrenç dedi...
Shaggy olanın rengi çok daha açık, padişah mağazasında bi kaç ay asılı kaldı sürekli görüyordum, yani burada göründüğü gibi değil, aynı şekilde diğer halımın rengide daha açık, koyu kahveleri acı ve kenarları turkuaz burada belli değil malesef...
Salon halısıda kabartmalı ama burada net çıkmamış.
Gidince beğen demeyin, çünkü annem ve kayınvalidem yanımdayken bana laf bırakmayacaklarından eminim, o nedenle nişanlım sadece perdeleri bırakıyor bize, oda haklı bişey diyemiyorum, onuda üzdüm sabah sabah. Yanımdaki arkadaş, sen kızdıkça o seçenek sunuyor, benimki olsa hayatta aramaz diyor
esracım 1,değilde 2,3 üncü gayet güzel bitanem nesini begenmedin..ben çok begendim..ama bordo koltuk alma evini çok boğar bitanem..eğer illa bordo alıcaksan az bordosu olan sade bi halı alsın mesela kırmızı yerleri bordo olan Eki Görüntüle 185959
kız sende benim gibisin :)) :86: yengen derken amcanın mı yani anlamadım
Saolun kızlar, bu arada annem ve ablam halılarıma iğrenç dedi...
Shaggy olanın rengi çok daha açık, padişah mağazasında bi kaç ay asılı kaldı sürekli görüyordum, yani burada göründüğü gibi değil, aynı şekilde diğer halımın rengide daha açık, koyu kahveleri acı ve kenarları turkuaz burada belli değil malesef...
Salon halısıda kabartmalı ama burada net çıkmamış.
Gidince beğen demeyin, çünkü annem ve kayınvalidem yanımdayken bana laf bırakmayacaklarından eminim, o nedenle nişanlım sadece perdeleri bırakıyor bize, oda haklı bişey diyemiyorum, onuda üzdüm sabah sabah. Yanımdaki arkadaş, sen kızdıkça o seçenek sunuyor, benimki olsa hayatta aramaz diyor
nesi iğrençmiş halıların yaa.kim diyooo..iki anne gitsin kendi evine alsın onlarıbak canım benim begendiğim halılar bu tarz..
nesi iğrençmiş halıların yaa.kim diyooo..iki anne gitsin kendi evine alsın onlarıbak canım benim begendiğim halılar bu tarz.. Eki Görüntüle 185973 Eki Görüntüle 185972 Eki Görüntüle 185971 Eki Görüntüle 185974 Eki Görüntüle 185975 Eki Görüntüle 185976
Hıhı amcamın zuzuşumm ayy valla bende çok isterim ikizim olsunn nede güzel olurr
Ben birde 7 aylık doğmuşumm çok sabırsız çıkdık benim ikizle tabi o 13 günlükken hayatını kaybetmiş.Bütün mamaları ben yemişimm
geçen babamda bişey dedi beğenmediği dile getirdi gibi bişey bende babama olumsuz yorum yapma i
yi değilmi bak orada satılıyor alabilirsin dedim artık ben koşturuyorum stresliyim birde bişey buluyor tarz meslesi beğenmeyebilirsin herkesin beğenisiyle olamz canım sen beğendin mi iş bitti boşver
nesi iğrençmiş halıların yaa.kim diyooo..iki anne gitsin kendi evine alsın onlarıbak canım benim begendiğim halılar bu tarz.. Eki Görüntüle 185973 Eki Görüntüle 185972 Eki Görüntüle 185971 Eki Görüntüle 185974 Eki Görüntüle 185975 Eki Görüntüle 185976
Canım inan bu modellerin bir çoğunu gönderdim ama yok malesef(
Birde çok uygun fiyata veriyorlar o nedenle oradan vazgeçemiyor nişanlım haklı olarak.
Bende olsun madem diyorum, düğün üstü bir çok masrafı var diye kıyamıyorum...
esra şuda geldi aklıma burada bazı evlenen çiftlerde görmüştüm sizin gibi olanalrda
siz çeyiz sermeye gittiğinizde alın anlaşşın orası ile nişanlın biz şu zaman gelip alacağız diye birlikte gidip bakarsınız bir günde de alınıyor benim gibi bir saatte 5 halıda seçebilirsin (fikir)
ne güzel bukooo ya ailede başka ikiz var mı sizde benim halamın çocuıklarıda ikiz :90: bizimde olur inşallahh
esracım markası ne ist. yerine gidp ordan ragat bakıp nişanlın aynı marka orada da vardır oradan alsın olmuyormu öyle daha rahat olur en azından bence eşyların fotolarını çıktı al halıcıya gitsen
ayyy heyecanlandm buketneden en çok ben
napıyonuz kıslarrr bakıyorumda hepinizin günler yaklaşmış yaa ne heycan ne stres vardır şimdi
sizde ama size sölicemm lütfen stres yapmayın sonradan diceksiniz ki boşa yapmışım boşa üzülmüşüm
benden size sölemesi bakalım
NOT:Bu arada evlene arkadaşlardan nikah şekerleri varsa istiyorummm bilginizee ayşeyle bizz sizin ablalarıızız isterizz walla sölimmm
Annem hiçbir aldığımı beğenmiyorki zaten, şimdi Iğdır'a gidince hasta olup gelmezsem iyidir.
Nevresimlerime, uyku setime, banyo setime hepsinin model ve rengine kendi karar verdi, kaşık çatal, yemek takımı hepsine.
Ben beğenmedim ama sen bilirsin diyor benimde canım sıkılıyor.
Canım inan bu modellerin bir çoğunu gönderdim ama yok malesef(
Birde çok uygun fiyata veriyorlar o nedenle oradan vazgeçemiyor nişanlım haklı olarak.
Bende olsun madem diyorum, düğün üstü bir çok masrafı var diye kıyamıyorum...
bu halılar daha modern duruyor kesinlikle bende halıda tek renk seviyorum nedense zeynebin salon halıları tam tarzım muhtemelen bende onlardan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?