2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşte baştan o hatayı yaptık, şimdide öyle gidiyor.
Önceden hiç çeyiz derdim yoktu, ne alırsa olsun derdim, çünkü umrumda değildi, işin içine girince farklı oldu, biraz biraz düzelme var ama bazı konularda o kadar katıki, karıştırmayınca küsüyor bakışları bile değişiyor...

o senin annen için öyle olabilir canım ama yaşamayan bilmez malesef o anneden birtanede bende var o yüzden çok iyi anlıyorum esrayı o halılar o yerde duduğu sürece esraya huzur yok

Hoşgeldin elçinn.
ben nikah şekeri yaptırmıcam büyük ihtimalle canım:78:
kına için bişiler yaparsam ondan yollarım :))

elçinn hoşgeldin canım bana yardım et ne yemeği yapacağım anam ben daha ilk haftadan tıkandım

ewt değişk gzel şeyler kullanmayı sewiorm hiç üşenmem ararım araştırrım bnm beğendğim bişeyi başka insanlarda beğennce çk daha mutlu oluyorum.. senn gbi zevkli birinden bnu duymak gerçekten çk sewndrdi kız bni

Hoşgeldin elçinn.
ben nikah şekeri yaptırmıcam büyük ihtimalle canım:78:
kına için bişiler yaparsam ondan yollarım :))

olur walla aslıcım yaa nie olmasın hepinizin hatırası olacak bende

elçinn hoşgeldin canım bana yardım et ne yemeği yapacağım anam ben daha ilk haftadan tıkandım

ay kıs kübraa kocişin ne seviypr en çok mesela ben bugün köfte yapacam patatesli sonra fırına verecem onu çorbada yaaprım

idare edicem esra evlenene kadar bacım yapıcak bişi yok ozaman.
nişanlının yolladıklarından içine sinenleri seç.
halılar içine sindiyse al gitsin. diğer türlü kafan daha çok karışıcak. oraya gidince her kafadan bi ses.

o senin annen için öyle olabilir canım ama yaşamayan bilmez malesef o anneden birtanede bende var o yüzden çok iyi anlıyorum esrayı o halılar o yerde duduğu sürece esraya huzur yok

Allah yardım etsin diyorum ozaman :78:
ama senin annene laf yok ona göreee heeee :90:

olur walla aslıcım yaa nie olmasın hepinizin hatırası olacak bende[/B]

ay kıs kübraa kocişin ne seviypr en çok mesela ben bugün köfte yapacam patatesli sonra fırına verecem onu çorbada yaaprım

allah razı olsun canım süper fikir eşim geçen diyordu o yemeğe bayılırım diye. iyi aklıma getirdin bugün bende yapayım ondan

anneme bile söylüyorum kız burdaki evleri annemede gösteriyorum cıks diyor başka birşey demiyor o zaman diyorum bekle anne betüş evini yerleştirsin o zaman hemen sana göstereceğim eminim işte bu diyeceksin sende biran önce yerleştir evini bekletme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…