- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.981
Elçin'cim ben vereyim zaten İstanbul'da yaptırıcaz...
Esra sorun sende anacım kızmada.
Bende annemin fikrini alırım beğenmedim derse bi durur düşünürüm fikirleri benim için önemlidir ama kafama koyduysam ve beğendiysem alırım. Sonuçta ben kullanıcam onları değilmi? Genelde tarzlarımızda benzer annemle arada uyuşmazlık olur ozamanda kendi beğendiğimi alırım.
Sonra annem bakar eder cidden güzelmiş içime sindi der
Esra sorun sende anacım kızmada.
Bende annemin fikrini alırım beğenmedim derse bi durur düşünürüm fikirleri benim için önemlidir ama kafama koyduysam ve beğendiysem alırım. Sonuçta ben kullanıcam onları değilmi? Genelde tarzlarımızda benzer annemle arada uyuşmazlık olur ozamanda kendi beğendiğimi alırım.
Sonra annem bakar eder cidden güzelmiş içime sindi der
napıyonuz kıslarrr bakıyorumda hepinizin günler yaklaşmış yaa ne heycan ne stres vardır şimdi
sizde ama size sölicemm lütfen stres yapmayın sonradan diceksiniz ki boşa yapmışım boşa üzülmüşüm
benden size sölemesi bakalım
NOT:Bu arada evlene arkadaşlardan nikah şekerleri varsa istiyorummm bilginizee ayşeyle bizz sizin ablalarıızız isterizz walla sölimmm
napıyonuz kıslarrr bakıyorumda hepinizin günler yaklaşmış yaa ne heycan ne stres vardır şimdi
sizde ama size sölicemm lütfen stres yapmayın sonradan diceksiniz ki boşa yapmışım boşa üzülmüşüm
benden size sölemesi bakalım
NOT:Bu arada evlene arkadaşlardan nikah şekerleri varsa istiyorummm bilginizee ayşeyle bizz sizin ablalarıızız isterizz walla sölimmm
yengemin canı çıkıyor ama cnım güzel ama kolay değil benim mümkünse tekiz olsun
Padişah olmak zorunda değilse saray halıyada bakabilirsin canım güzel modeller var saraydada
bir kettle için aramadığın esse kalmadı sonunda buldun iyi günlerde kullan karafında değişik yani sende benim gibisin değişik şeyler hoşuna gidiyor ve alıyorsun yani sen ev düzsen ben hiç karışmasam senin yerleştirdiğin evde ben mutlu mutlu yaşarım gibi geliyor:)
Hoşgeldin elçinn.
ben nikah şekeri yaptırmıcam büyük ihtimalle canım:78:
kına için bişiler yaparsam ondan yollarım :))
elçinn hoşgeldin canım bana yardım et ne yemeği yapacağım anam ben daha ilk haftadan tıkandım
İşte baştan o hatayı yaptık, şimdide öyle gidiyor.
Önceden hiç çeyiz derdim yoktu, ne alırsa olsun derdim, çünkü umrumda değildi, işin içine girince farklı oldu, biraz biraz düzelme var ama bazı konularda o kadar katıki, karıştırmayınca küsüyor bakışları bile değişiyor...
o senin annen için öyle olabilir canım ama yaşamayan bilmez malesef o anneden birtanede bende var o yüzden çok iyi anlıyorum esrayı o halılar o yerde duduğu sürece esraya huzur yok
benim ikizimle aramızda yarım saat ver halamın çocuklarda aynı.kızın soyunda ikiz varsa çocukların ikiz olma oranı daha yüksekmiş
Kızlaar bir köşe takımı buldum, böyle bişey alsam nasıl olur?
[/url][/IMG]
olur walla aslıcım yaa nie olmasın hepinizin hatırası olacak bende[/B]
ay kıs kübraa kocişin ne seviypr en çok mesela ben bugün köfte yapacam patatesli sonra fırına verecem onu çorbada yaaprım
allah razı olsun canım süper fikir eşim geçen diyordu o yemeğe bayılırım diye. iyi aklıma getirdin bugün bende yapayım ondan
ewt değişk gzel şeyler kullanmayı sewiorm hiç üşenmem ararım araştırrım bnm beğendğim bişeyi başka insanlarda beğennce çk daha mutlu oluyorum.. senn gbi zevkli birinden bnu duymak gerçekten çk sewndrdi kız bni
allah razı olsun canım süper fikir eşim geçen diyordu o yemeğe bayılırım diye. iyi aklıma getirdin bugün bende yapayım ondan
tşk ederim esracım hadi kıslar sizlerin evleri çok merak ediyorum yaa
eltimm sen ne zaman çeyizi götürecen yaa
Bende çok beğeniyorum o yemeği, bazen tavuklusunu yapıyoruz biz çok güzel oluyor...
Pizza tenceresinde çok güzel pişiyor...
pazar günü canım
betüşüm sen mutfak tezgahını nasıl yaptıracaktın bizim dolaplar takıldı sıra tezgaha geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?