- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.001
buket neye karar verdin nasıl yapıldı mutfak dolapların bambu istiyordun bir ara
Elçincim bugünün ilk sayflarında perdelerim var ve giriş odamın fotofrafı
anneme bile söylüyorum kız burdaki evleri annemede gösteriyorum cıks diyor başka birşey demiyor o zaman diyorum bekle anne betüş evini yerleştirsin o zaman hemen sana göstereceğim eminim işte bu diyeceksin sende biran önce yerleştir evini bekletme bizi
Ben yemeğe gidiyorum kızlar birazda işlerime bakınayımm görüşürüzzz
kübra biz senin kınana gelmeye karar vermiştik biliyomusunnn..ama snei yakalayamadık..adres için
buketcm bzm mutfak hala çizim aşamasnda gerçeğe dnüşemedi ama bn tezgahımı kafamda tasarladm beyaz gri dokuları olan bşii olsn istyrm şöyle olblr bu lapland çimstoneEki Görüntüle 186035
Yavaş yavaş tamamlıyoruz elcincim elimizden geldiğnice gücümüzün yettiğince
bakalım biizm aşk yuvamız nasıl olacak
gerçekten mi çok şaşırdım.avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.
betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin
gerçekten mi çok şaşırdım.avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.
betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin
herkese selaaammm
hobulduuummm bütün işlerim ters gidiyo ama ısrarla moralimi bozmamaya çalışıyorum güzel haberlerinizi okuyup daha iyi olmaya geldim..selam cnm hoşgeldn
kızlar sorunum neyse bugün belli olacak 5:45 te randevum var bu arada gelinliğim mahvoldu dün bıraktım tekrar terziye ama hiç içime sinmedi bakalım ne olacak sizler iyi misiniz peki
yarın muhakka buraya gel ve sonucu söyle gülcüm..gelinliğin nesi varki nesini begenmed,n..iyice zayıfladın tabi dimi saldı gelinlik..sen yeme daha yeme gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?