2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket yapma annene böyle sözler verme anneciğine bişi beğendrmek zor bnde şimdi topiğime baktmda iyiki çekmşm resmlerini aldklarımı hatrladkça daha çk hevesleniyorum bi an önce kullanmak istyrm inşallah evimi yerleştreym resmlerinide eklycem inşallah Allah nasip etsn

kızlar bişey sorucam sze konu mu açsam diye düşündm ama önce sze sorayım şimdi bnm moblyalarımı bliyosnz salonda koltklarım beyaz-gri masam ve konsolum kırık beyaz - ceviz rengi bnlara uygn nasıl perde ve halı seçeblrm fikir werrmsnz moblyalarım albmmde var

kübra biz senin kınana gelmeye karar vermiştik biliyomusunnn..ama snei yakalayamadık..adres için

gerçekten mi çok şaşırdım. avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.

buketcm bzm mutfak hala çizim aşamasnda gerçeğe dnüşemedi ama bn tezgahımı kafamda tasarladm beyaz gri dokuları olan bşii olsn istyrm şöyle olblr bu lapland çimstoneEki Görüntüle 186035

betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin

gerçekten mi çok şaşırdım. avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.

betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin

gerçektenmi çk ii oldu kübra söylediğin internette de leke tutmaz kullanşlı die yazıo zaten yakından grmdm grileri çk yoğunmu nasl

kızlar bi topic var eğlenceli şeyler konusulmus hadi bizde konusalım..konu şu :: küçükken ne sanardınız..ÖRN : kimi zencilerin güneşten karardıgını sanarmış..benim şuan aklıma gelmiyo sizin de varmı böyle masum düşünceler ??

evet adaşla ben kafayı koymustuk..biliyosun benim matiyala konusmadıgım bi dönemdi..o yüzden hesap vericeğim kimse olmadıgı için hemde kurtlarımızı dökerdik

kızlar sorunum neyse bugün belli olacak 5:45 te randevum var bu arada gelinliğim mahvoldu dün bıraktım tekrar terziye ama hiç içime sinmedi bakalım ne olacak sizler iyi misiniz peki

kızlar sorunum neyse bugün belli olacak 5:45 te randevum var bu arada gelinliğim mahvoldu dün bıraktım tekrar terziye ama hiç içime sinmedi bakalım ne olacak sizler iyi misiniz peki

yarın muhakka buraya gel ve sonucu söyle gülcüm..gelinliğin nesi varki nesini begenmed,n..iyice zayıfladın tabi dimi saldı gelinlik..sen yeme daha yeme gül

yarın muhakka buraya gel ve sonucu söyle gülcüm..gelinliğin nesi varki nesini begenmed,n..iyice zayıfladın tabi dimi saldı gelinlik..sen yeme daha yeme gül

canım mide bağırsaklar ülser sarmış heryerimihafta başı endoskopi yaptırdım ondan yiyemiyomuşum... daha da bitmemiş olacak ki emar da girdim onun sonucunu da bu akşam öğrenicem.. canım gelinlik tam bir facia nasıl toparlanacak bilmiyorum.. olmazsa hazır almak zorundayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…