2011 gelin adayları buyrun sohbete

gerçektenmi çk ii oldu kübra söylediğin internette de leke tutmaz kullanşlı die yazıo zaten yakından grmdm grileri çk yoğunmu nasl

küçük küçük ama baya yoğun griler var içinde hatta ayna gibi parlaklarda var gece parlıyor çok güzel duruyor şimdi sitesine baktım lampand 900 diye geçiyor. biraz büyük desenlileri de var ama onlar çok göz yoruyormuş hatta insanlar hep üzerinde bişey kaldı zannediyorlarmış 422 riviera onu tercih etmeyin diyorlar.

kızlar bir de sorum olacak size gelin evden çıkacak sabah erkenden kuaföre gidilecek sonra sütüdyo orda eve mi gelinecek... yoksa sabahın köründe çıkıp dönmicez mi eve ben bunu bilemedim.. sabahın köründe davul zurna nasıl olacak... kayınvalide diyor ki sabah çıkarsın nişanlınla erkenden herşeyini halledip eve dönersin davul zurna gelir evle vedalaşırsın ve hep beraber düğün yerine gidilir diyo... siz nasıl yapacaksızız

canım sabahın köründe davulcu olmaz hem gelinlikle değilsin. sabah çıkarsın kuaföre ordan fotoğrafçıya ordan da eve gelirsin. eşin seni bırakır ailesini konvoyu davulcuyu alır gelir seni evden çıkarmaya bizde böyle oldu

e böyle olunca vedalaşınca duygusal anlar yaşanıyo makyaj bozulmaz mı

kayınvaliden haklı cann öyle olr sabahn körnde hem davul zurna çalnmaz ki bn zaten hiç çaldrmycam ama sen çaldrcaksan hazrlklarn bttğnde tekrr ewe dnersn sabah evden çıktığında zaten gelnlksz çıkıcaksn

betül bend ehiç istemiyordum ama canım ,imkanın varsa çaldır. çok güzel oluyor tahmin edemezsin. biz seninle aynı kafadayız biliyorum inan sende beğenirsin. hatta davul zurnayla sokağa çıktık bizi birde oynattılar bi dakika bile sürmedi ama misket oynar gibi iki döndük öle bindik gelin arabasına çok güzel oldu

Ben makyajı çok az tutucam, aslında yapmaya bile gerek yok, evden İzmir'e kadar olsa bile bozulur zaten...
Ayy o anı hiç düşünmek istemiyorum, ben çok kötü olurum

:) bzm sokakta filan evlenenler çaldrdı hç heveslenmedm kbra yaa kapınn önnde gelnlkle oynamak bna gre değil hem nişanlmda sewmio öyle tantanalı şeyleri sanmyrm getrmezler herhalde davul zurna filan bni dua ederk çıkarsnlar apartmandan :)

oynamaca yok zaten ama usul öle diyolar sessiz sessiz çıkmazmış gelin...

annem de sabah giyin diyo duvak ört ve çık diyo makyajın bozulur zor olur diyo ama çok erken çıkılacak o gün beni almaya gelecek karşı taraf sabahın köründe hoş olmayacak bence

benim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..

benim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..
değişik işte ne güzell ... çeyizi davulla giden var mı aranızda.. ve kimler gidiyo kız tarafından bu çeyizi götürmeye... benim halalar teyzeler yengeler hepsi gelmek istiyo hatta bir de komşu ne yapacaklar anlamıyorum ya bu cumartesi evi tekrar temizleticem pazar leş olacak çeyiz pazar gidiyo kızlar

oynamaca yok zaten ama usul öle diyolar sessiz sessiz çıkmazmış gelin...

annem de sabah giyin diyo duvak ört ve çık diyo makyajın bozulur zor olur diyo ama çok erken çıkılacak o gün beni almaya gelecek karşı taraf sabahın köründe hoş olmayacak bence
iyide sen kuaföre fotoğrafçıya gderken seni almaya gelen kalabalk ne olucak sen hazrlanrken tekrr ewlerne dönücekler snramı düğüne gelicekler.. bnce en uygunu senn tekrrdan ewe dnmen ordan hep brlkte konvoy halnde düğün yerne gdilir

bzmkilerde getrtecek düğüne kemençe

gül sosyete öyle yapıyor
hatta onlar düğün mekanında gelinliklerini giyiyorlar, damat ayrı gidiyor mekan'a gelin ayrı
ama gelinin evden davul zurna ile çıkarılması inanışa göre kötülükleri def edermiş ve ailenin şanı görülsin cümle alem duysun diye çalınırmış
bizim cok güzel adetlerimiz var bence yaşatmak gerekir

evet canım ya bir evlerimiz çok uzak birbirine doğru diyosun bozulursa bir daha yapılır sanki bana şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…