- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.021
gerçektenmi çk ii oldu kübra söylediğin internette de leke tutmaz kullanşlı die yazıo zaten yakından grmdm grileri çk yoğunmu nasl
hobulduuummm bütün işlerim ters gidiyo ama ısrarla moralimi bozmamaya çalışıyorum güzel haberlerinizi okuyup daha iyi olmaya geldim..
kızlar bir de sorum olacak size gelin evden çıkacak sabah erkenden kuaföre gidilecek sonra sütüdyo orda eve mi gelinecek... yoksa sabahın köründe çıkıp dönmicez mi eve ben bunu bilemedim.. sabahın köründe davul zurna nasıl olacak... kayınvalide diyor ki sabah çıkarsın nişanlınla erkenden herşeyini halledip eve dönersin davul zurna gelir evle vedalaşırsın ve hep beraber düğün yerine gidilir diyo... siz nasıl yapacaksızız
canım sabahın köründe davulcu olmaz hem gelinlikle değilsin. sabah çıkarsın kuaföre ordan fotoğrafçıya ordan da eve gelirsin. eşin seni bırakır ailesini konvoyu davulcuyu alır gelir seni evden çıkarmaya bizde böyle oldu
kızlar bir de sorum olacak size gelin evden çıkacak sabah erkenden kuaföre gidilecek sonra sütüdyo orda eve mi gelinecek... yoksa sabahın köründe çıkıp dönmicez mi eve ben bunu bilemedim.. sabahın köründe davul zurna nasıl olacak... kayınvalide diyor ki sabah çıkarsın nişanlınla erkenden herşeyini halledip eve dönersin davul zurna gelir evle vedalaşırsın ve hep beraber düğün yerine gidilir diyo... siz nasıl yapacaksızız
e böyle olunca vedalaşınca duygusal anlar yaşanıyo makyaj bozulmaz mı
gelin makyajın ona göre yapılıyor ben nasıl ağladım hemde. bütün herkese sarıl ağla ağla ama bişey olmadı.
kayınvaliden haklı cann öyle olr sabahn körnde hem davul zurna çalnmaz ki bn zaten hiç çaldrmycamama sen çaldrcaksan hazrlklarn bttğnde tekrr ewe dnersn sabah evden çıktığında zaten gelnlksz çıkıcaksn
gelin makyajın ona göre yapılıyor ben nasıl ağladım hemde. bütün herkese sarıl ağla ağla ama bişey olmadı.
betül bend ehiç istemiyordum ama canım ,imkanın varsa çaldır. çok güzel oluyor tahmin edemezsin. biz seninle aynı kafadayız biliyorum inan sende beğenirsin. hatta davul zurnayla sokağa çıktık bizi birde oynattılar bi dakika bile sürmedi ama misket oynar gibi iki döndük öle bindik gelin arabasına çok güzel oldu
:) bzm sokakta filan evlenenler çaldrdı hç heveslenmedm kbra yaa kapınn önnde gelnlkle oynamak bna gre değilhem nişanlmda sewmio öyle tantanalı şeyleri sanmyrm getrmezler herhalde davul zurna filan bni dua ederk çıkarsnlar apartmandan :)
değişik işte ne güzell ... çeyizi davulla giden var mı aranızda.. ve kimler gidiyo kız tarafından bu çeyizi götürmeye... benim halalar teyzeler yengeler hepsi gelmek istiyo hatta bir de komşu ne yapacaklar anlamıyorum ya bu cumartesi evi tekrar temizleticem pazar leş olacak çeyiz pazar gidiyo kızlarbenim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..
oynamaca yok zaten ama usul öle diyolar sessiz sessiz çıkmazmış gelin...
iyide sen kuaföre fotoğrafçıya gderken seni almaya gelen kalabalk ne olucak sen hazrlanrken tekrr ewlerne dönücekler snramı düğüne gelicekler.. bnce en uygunu senn tekrrdan ewe dnmen ordan hep brlkte konvoy halnde düğün yerne gdilirannem de sabah giyin diyo duvak ört ve çık diyo makyajın bozulur zor olur diyo ama çok erken çıkılacak o gün beni almaya gelecek karşı taraf sabahın köründe hoş olmayacak bence
benim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..
annem de sabah giyin diyo duvak ört ve çık diyo makyajın bozulur zor olur diyo ama çok erken çıkılacak o gün beni almaya gelecek karşı taraf sabahın köründe hoş olmayacak bence
evet canım ya bir evlerimiz çok uzak birbirine doğru diyosun bozulursa bir daha yapılır sanki bana şeyiyide sen kuaföre fotoğrafçıya gderken seni almaya gelen kalabalk ne olucak sen hazrlanrken tekrr ewlerne dönücekler snramı düğüne gelicekler.. bnce en uygunu senn tekrrdan ewe dnmen ordan hep brlkte konvoy halnde düğün yerne gdilir
bzmkilerde getrtecek düğüne kemençe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?