2011 gelin adayları buyrun sohbete

aman ya altı üstü makyaj dert ettiğimiz şeye bak dimi bozulursa bozulsun valla makyajım bozulur diye sıkamam da kendimi çünkü babama dayanamam ben

öğrendiğim kadarı ile
erkek evi çeyizi almaya gelir
kız evinden de kızın arkadaşları, kuzenleri kardeşi
annesi, teyzesi, halası vb. hatunlar evi yerleştirmeye giderler
zaten amaç eğlenerek onu yerleştirmek yine gürültü yapmak mış amaç

bize bi danışman geldi amerika'dan kızlar, yüzüğümü gördü evleniyomusun dedi
evet dedim, adetlerden falan konuştuk, dedi ki bizde arabanın arkasına tenekeler takılır bi de bekarlığa veda gecesinde tabak bardak kırılır ki kötülükler yaklaşmasın evde varsa çıksın gitsin gürültüden korksun kalabalıkdan ürksün dedi
dedim aynı bizim adetler
dünyanın her yerinde var benzer şeyler

Biz on beş kişi felan oluruz tabiki müziğimiz açık kayınvalide alt katta çaylar börekler hazırlar o karışmaz kız işine hem oynarız hem sereriz sonra gidip işimiz ibitincr cayımız çorbamız içilir

düğün alıcıda kuaföre gidilir fotocuya gidilir sonra eve gelinir
erkek tarafı düğün alıcı yapar davullu zurnalı kızın kapısında çalınır hatta oynayan bile olur sonra çıkar gelini alır düt düt düt düğünde görüşürüz

Bende evden çıkarken davul zurnayla çıkmak istiyorum.

Gümbede güm güm gümbede güm güm. Herkes koşsun camlara kapılar :)
El sallim herkese giderken hatta arabanın üstüde açık olsun

Ofisin her yerinde resim çekiliyorum
1 ayım kaldı neredeyse, yemek kartımı yüklerken garip oldum, son kez yükledim, günler yaklaşıyor ama çok duygusuzum bee, ne ağlıyorum ne de gülüyorum...

kübracım bi tane bile resmin yokmu neden yüklemiyosun..

benim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..

canım söz verdim inşallah ekleyeceğim eşiim izin vermedi ama yüzümü kapatıpta olsa ekleyeceğim sözüm söz.

sen bu arada klazlaramı gelin gidiyon kız kemençeyle çıkartıcaklar seni.sen nereliydin

Esracımm sonuçta o evin içerisinde sen yasayacaksın annene uygun bir dille bunu anlat insan ister istemez olumsuz yorumlardan bile etkileniyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum ....ben mesela bir ara siyah rengine takmıstım ne alırsam siyah alıyordum annem de gidip tam tersi pembe,kırmızı alıyordu siyah giysem olmamış kırmızı giy diyordu...mesela evde kendim bir seyler yapmayı seviyorum evde kendim saçımı sarı yaptım orealle açtım röfle seti aldım çok güzel oldu...annem dedi ki olmamış hemen kuaföre gidiyorsun saçını boyatıyorsun....evde kaşımı alıyorum..olmamış kuaföre git...gözümün altı için ilaç kullanıyorum başka doktora da git....salçalı makarna seviyorum annem sevmiyor....ya illaki bir kuşak çatışması oluyor ama biz orta notayı bulduk annem yemek takımını bellonadan begendi ben gittim sitelerde daha şı ve modern bir takım yaptırdım eve gelince begendi...kuşak çatışması illaki oluyor önemli olan orta notayı yakalayabilmek....benim annem emekli ve zor sartlarda çalışmadı ama ben zor sartlarda çalışıyorum anne dedim paramı tutumlu harcamak zorundayım lütfen müdahele etme dedim şimdi beni anlayışla karsılıyor....

Şimdi biraz dengeyi koruyoruz ama yine herşeyi danışıyorum canım.
Önceden "anne beğendinmi" derdim, şimdi ise "ben bunu beğendim sence nasıl" diyorum...
Evimi görünce beğenecektir eminim yeni ev sonuçta, ne kadar kötü olsada yeni eşya evi güzel gösterir, az yada çok...
Çok takmamaya çalışıyorum sadece...

kızlar bişey soracağım,
acaba buzdolabımda yapışık olan stickerları iz bırakmadan nasıl çıkarabilirim

Canım bizim pimapenler yapıldığında üzerinde kağıt parçaları vardı, üzerini ıslatarak çıkarın demişti adam. Ama buzdolabındaki hemen çıkar zannedersem, iz kalacağını pek sanmıyorum...

canım dün denedim biraz ucundan çıkarmayı
stickerları ama baktım iz kalıyor bıraktım hemen, inoxlarda leke sıkıntısı olabilir diye korktum

gerçekten mi çok şaşırdım. avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.

betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin

bende cimstone düşünüyordum ama alternatif ne olabilir diyede araştırdım ama galiba bizimde cimstone olacak bende miratı çok beğendim onu istiyorum

buket neye karar verdin nasıl yapıldı mutfak dolapların bambu istiyordun bir ara

Bambu yapıldı canım ama tezgah ve kulpları olmayınca birşeye benzemiyor mutfak tamamlansın göstereceğim size

buketcm bzm mutfak hala çizim aşamasnda gerçeğe dnüşemedi ama bn tezgahımı kafamda tasarladm beyaz gri dokuları olan bşii olsn istyrm şöyle olblr bu lapland çimstoneEki Görüntüle 186035

Buda güzelmiş canım bende bunun ayna kırıklısını beğendim o olacak büyük ihtimalle

sen birde tezgahtan sonra gör asıl o zaman mutfak tamamlanıyor bizim dolapları beğenmedi kimse ilk gördüğünde tezgahı takıldıktan sonra bir anda değişti sanki . bayıldı herkes. bende bu akşam telefonla çekeceğim.fotoğraf makinasını bekledim ama gelmiyor hala görümcemde.

daha ara fayanslarda yapılmadı o yüzden şuan mutfağın pekbirşeye benzediği söylenemez ama ümitliyim vallahhi evinin ve mutfağının fotolarını çekersen çok makbule geçer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…