- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.041
gül sosyete öyle yapıyor
hatta onlar düğün mekanında gelinliklerini giyiyorlar, damat ayrı gidiyor mekan'a gelin ayrı
ama gelinin evden davul zurna ile çıkarılması inanışa göre kötülükleri def edermiş ve ailenin şanı görülsin cümle alem duysun diye çalınırmış
bizim cok güzel adetlerimiz var bence yaşatmak gerekir
değişik işte ne güzell ... çeyizi davulla giden var mı aranızda.. ve kimler gidiyo kız tarafından bu çeyizi götürmeye... benim halalar teyzeler yengeler hepsi gelmek istiyo hatta bir de komşu ne yapacaklar anlamıyorum ya bu cumartesi evi tekrar temizleticem pazar leş olacak çeyiz pazar gidiyo kızlar
kübracım bi tane bile resmin yokmu neden yüklemiyosun..
benim kayınpederde kemençe getirticekmiş düüğüne .. evden almaya gelincede getirtirler belki kenemçeciyi..davul zurna istiyodum ama sağlık olsun..
teneke banada çok güzel ve değişik geliyo ya
ama nişanlım istemez böyle bişeyi herhalde hiç söylemedim:26:
canım söz verdim inşallah ekleyeceğim eşiim izin vermedi ama yüzümü kapatıpta olsa ekleyeceğim sözüm söz.
sen bu arada klazlaramı gelin gidiyon kız kemençeyle çıkartıcaklar seni.sen nereliydin
Esracımm sonuçta o evin içerisinde sen yasayacaksın annene uygun bir dille bunu anlat insan ister istemez olumsuz yorumlardan bile etkileniyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum ....ben mesela bir ara siyah rengine takmıstım ne alırsam siyah alıyordum annem de gidip tam tersi pembe,kırmızı alıyordu siyah giysem olmamış kırmızı giy diyordu...mesela evde kendim bir seyler yapmayı seviyorum evde kendim saçımı sarı yaptım orealle açtım röfle seti aldım çok güzel oldu...annem dedi ki olmamış hemen kuaföre gidiyorsun saçını boyatıyorsun....evde kaşımı alıyorum..olmamış kuaföre git...gözümün altı için ilaç kullanıyorum başka doktora da git....salçalı makarna seviyorum annem sevmiyor....ya illaki bir kuşak çatışması oluyor ama biz orta notayı bulduk annem yemek takımını bellonadan begendi ben gittim sitelerde daha şı ve modern bir takım yaptırdım eve gelince begendi...kuşak çatışması illaki oluyor önemli olan orta notayı yakalayabilmek....benim annem emekli ve zor sartlarda çalışmadı ama ben zor sartlarda çalışıyorum anne dedim paramı tutumlu harcamak zorundayım lütfen müdahele etme dedim şimdi beni anlayışla karsılıyor....
kızlar bişey soracağım,
acaba buzdolabımda yapışık olan stickerları iz bırakmadan nasıl çıkarabilirim
Canım bizim pimapenler yapıldığında üzerinde kağıt parçaları vardı, üzerini ıslatarak çıkarın demişti adam. Ama buzdolabındaki hemen çıkar zannedersem, iz kalacağını pek sanmıyorum...
gerçekten mi çok şaşırdım.avcılardaydı kınam orda oturuyorum zaten biliyorsunuz.
betül benim tezgahım bundan çimstone lampand. çok kullanışlı buket sende tercih edebilirsin
buket neye karar verdin nasıl yapıldı mutfak dolapların bambu istiyordun bir ara
buketcm bzm mutfak hala çizim aşamasnda gerçeğe dnüşemedi ama bn tezgahımı kafamda tasarladm beyaz gri dokuları olan bşii olsn istyrm şöyle olblr bu lapland çimstoneEki Görüntüle 186035
bende cimstone düşünüyordum ama alternatif ne olabilir diyede araştırdım ama galiba bizimde cimstone olacak bende miratı çok beğendim onu istiyorum
Bambu yapıldı canım ama tezgah ve kulpları olmayınca birşeye benzemiyor mutfak tamamlansın göstereceğim size
Buda güzelmiş canım bende bunun ayna kırıklısını beğendim o olacak büyük ihtimalle
sen birde tezgahtan sonra gör asıl o zaman mutfak tamamlanıyor bizim dolapları beğenmedi kimse ilk gördüğünde tezgahı takıldıktan sonra bir anda değişti sanki . bayıldı herkes. bende bu akşam telefonla çekeceğim.fotoğraf makinasını bekledim ama gelmiyor hala görümcemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?