2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar
haftasonu arkadaşlarımız geldi demiştim ya
kıymalı börek, kurabiye ve makarna salatamın resimlerini gönderiyorummm.

Eklentiler

• $IMAG0959.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMAG0958.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMAG0957.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 21
senin kıl yapına bağlı canım benim düğün 21 de ben 19 gidicem

normalde tuysuz sayilirim bacaklarimda kollarimda yok denicek kadar az. ama sorun diger bolge ve agda yapinca kipkirmizi oluyorum zaten rengi normal olana kadar geri cikmaya basliyor. Hicbirsey anlamiyorum bu isten. isin kotu yani ise nisanlimda tuy yok nerdeyse, utaniyorum resmen

selam kızlar
haftasonu arkadaşlarımız geldi demiştim ya
kıymalı börek, kurabiye ve makarna salatamın resimlerini gönderiyorummm.

az önce yemek yedim ama yinede o tepsi böreğe dalasım geldi hepsi süper görünüyor canım ellerine sağlık bende senin çeyreğin kadar marifetli olsam başka birşey istemem

canım ben lazer epilasyon yaptırıyorum. sana da öneririm.

az önce yemek yedim ama yinede o tepsi böreğe dalasım geldi hepsi süper görünüyor canım ellerine sağlık bende senin çeyreğin kadar marifetli olsam başka birşey istemem

anammm ayşeciğimmm karnımda acıktı yawww gördüm kendimden geçtimm ya ben diyetteyim yapma bunu bana

ayşee nasıl canım çekti muhteşem görünüyor nasılda kızarmış öyle börek. makarna salatasınada bayılırım elleirne sağlık canım

çok teşekkürler kızlar
2 saat sürmedi bunları hazırlamak.
şaştım kendime.
lezzetlilerdi de.
ben yaptıysam herkes yapar.

nisanlim lazer epilasyona karsi kesinliklede o bolgeye. Kimyager olunca mi artik bilemiyorum herseye karsi bu adam. Dogum kontrol haplarindan bile kullanmami istemiyor, bende sen bul o zaman caresini dedim.

Kizlar bu erkekler her zaman mi boyle herseye karisir ya. Bu erkek milletinden cekecegimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…