- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.081
deniz şimdi baktm kaydettm ama açlmadı canm
ayyyyyy inanmıyorumm elçinnnn çok sevindim kız bu kadar tesadüf olur yanii benim 25 haziranda cumartesi gündüz 1 ile 5 arası olacak canımm
nurgülcüm inş. kısmet olursa gelirim canım ya senin iş yerin nerdeydi ki gelmiyonmu meydana hiç
iş yerim bahçeşehir esenyurtta canım benim geliyorum tabii fırsatım oldukça canım benimm
bilgisayarım / audio cd / sağ tuş aç diyorum / trak 01 / mail den dosya ekleden seçtim
tahm,n,mce orası baya uzak buralara ya
senin kıl yapına bağlı canım benim düğün 21 de ben 19 gidicem
selam kızlar
haftasonu arkadaşlarımız geldi demiştim ya
kıymalı börek, kurabiye ve makarna salatamın resimlerini gönderiyorummm.
selam kızlar
selam kızlar
nasıl gönderebilirim
normalde tuysuz sayilirim bacaklarimda kollarimda yok denicek kadar az. ama sorun diger bolge ve agda yapinca kipkirmizi oluyorum zaten rengi normal olana kadar geri cikmaya basliyor. Hicbirsey anlamiyorum bu isten. isin kotu yani ise nisanlimda tuy yok nerdeyse, utaniyorum resmen
az önce yemek yedim ama yinede o tepsi böreğe dalasım geldi hepsi süper görünüyor canım ellerine sağlık bende senin çeyreğin kadar marifetli olsam başka birşey istemem
anammm ayşeciğimmm karnımda acıktı yawww gördüm kendimden geçtimm ya ben diyetteyim yapma bunu bana
ayşee nasıl canım çekti muhteşem görünüyor nasılda kızarmış öyle börek. makarna salatasınada bayılırımelleirne sağlık canım
denzcm bn msaüstne kaydettm track olark ama blgisayar açmadı belki blgsayarda program yklü olmadığından blmiormki flasha atıp we gdncede bi deniim cnm çk sağol
evli hatunlar yemekte ne var???
Ayşe'cim süper görünüyor, ahh bende böyle marifetli gelin olabilsem, özellikle yemek konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?