2011 gelin adayları buyrun sohbete

hahaha balık ayşecimmm

afiyet olsun canım balığı nasıl pişiriyorsun?

bende kimyagerim ama bize okulda zararlı diye birşey öğretmediler Bende yaptırıyorum çok memnunum sadece bacaklarım kaldı diğerlerinden kurtulayım bacakalrımada yaptırmak istiyorum

bu akşam kaynanamdayım ayşecim yemeğe yırttım valla

ohooo herkes kaynanasında benim kaynanam uzakta.
nolcak şimdi.

bizde kaçgündür yoğun yemek yiyorduk gelen giden falan.
şimdi bugün bişi yok. bakalım ya dışarıdan söyleriz ya da eve gidince yaparım bişiler.

buketim sen kaç seans gittin.
benim 6 oldu heralde
baya azaldı. geçte çıkıyor.

elçin ne zaman sorsam balık diyor meğer denk getiriyormuşum.
walla öle ayşem yaa denk geliyo hepp
buketim ben yapmıyom balıgı kayınvalidem yapıyorr o yönden şanslıyım yani

ton balıklı salata yapıyım bide patates kızartıyım yeter.

kızlar birazdan okula tez için görüşmeye gideceğim dua edin bana.

doğanın kanunu bu kıl yün bence o kadarda abartmamak lazım şimdiye kadar ne yapıyorsan o bence zaten öyle gezilmiyor bir şekilde hijyen için temiz olmak zorunda
seni hergün tertemiz görmesi imkansız yani alışmaları lazım bunda utanılacak ne var zaten hergün hergün temizl olması için jilet kullanman lazım ağda yapılıncada belli bir zaman sonra alınabiliyor ben 45 günde bir alıyorum yani 45 günde hiç mi çıkmayacak yani

koltuk altım 10 oldu toplam 3 tüyüm kaldı bikini bölgeside 8 oldu ondada üstler bitti dudak kısımlarıda cılızlaştı canım ama hala ümitliyim

Valla kendilerine baksınlar onlar, benim nişanlım beyaz tenli saçlarıda siyah, yani çok kıl tüy var, o nedenle bana kızmaya pek hakkı yok. Ben dikkat ederim tabi ama sırf eşim için değil, daha çok kendimi iyi hissetmek için...

ne biliyim bazilari agdada 3-4 hafta gidiyor diyor ama bende 1 hafta sonra bile tek tek cikmaya basliyor.Sonucta evli olunca devamli temiz olmam gerektigini dusunuyorum agda gunune kadarda bekliyemem.

lazer guzel cok guzel aslinda ama utaniyorum ozel bolgemi acmaya, ordada zaten alt kisimda az ve ciliz onlar usttekiler koyu ve inatci.

Genital bölge zararlı diye duymuştum.
Bizim gelinin teyzesi kadın doğum doktoru, oda doğum kontrol önermiyor son yıllardaki ilaçların genetiği değiştirilmiş diye söylenti varmış. Birçok yerde de öreneğini gördük demiş...

koltuk altım 10 oldu toplam 3 tüyüm kaldı bikini bölgeside 8 oldu ondada üstler bitti dudak kısımlarıda cılızlaştı canım ama hala ümitliyim

bnde bu haftaiçi 4.seansa gttim koltk altı azaldı bkini bölgesinde de üst kısımlar tamamen btti gbi alt kısımlardada sarı tyler kaldı kadn dediki chaz onları grmez haftaya kontrole gdicem ondan snra bkini bölgesne randevu almana gerek yok çıkarsa gelrsn dedi o sarılardan nasl kurtulucam blmiorm

ay bak iste benim nisanlimda soyluyor o yuzden kesinlikle karsi, az once arkadaslarda zararsiz diyor varya iki arada bir derede kaldim.

jiletleyip koyultacaksın canım benimde tüyler çıktı ama adviye hanım koyulaşana kadar jiletle öyle gel dedi bende koyulşasın öyle gideceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…