- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.101
hahaha balık ayşecimmm
evli hatunlar yemekte ne var???
hahaha balık ayşecimmm
nisanlim lazer epilasyona karsi kesinliklede o bolgeye. Kimyager olunca mi artik bilemiyorum herseye karsi bu adam. Dogum kontrol haplarindan bile kullanmami istemiyor, bende sen bul o zaman caresini dedim.
Kizlar bu erkekler her zaman mi boyle herseye karisir ya. Bu erkek milletinden cekecegimiz var
bu akşam kaynanamdayım ayşecim yemeğe yırttım valla
afiyet olsun canım balığı nasıl pişiriyorsun?
bende kimyagerim ama bize okulda zararlı diye birşey öğretmedilerBende yaptırıyorum çok memnunum sadece bacaklarım kaldı diğerlerinden kurtulayım bacakalrımada yaptırmak istiyorum
walla öle ayşem yaa denk geliyo heppelçin ne zaman sorsam balık diyor meğer denk getiriyormuşum.
afiyet olsun canım balığı nasıl pişiriyorsun?
bende kimyagerim ama bize okulda zararlı diye birşey öğretmedilerBende yaptırıyorum çok memnunum sadece bacaklarım kaldı diğerlerinden kurtulayım bacakalrımada yaptırmak istiyorum
kız kaynana değil hanım anne
bende kimyagerim ama bize okulda zararlı diye birşey öğretmediler:1: Bende yaptırıyorum çok memnunum sadece bacaklarım kaldı diğerlerinden kurtulayım bacakalrımada yaptırmak istiyorum[/QUOTE .!.:zarari kesinlikle yok diyorsun yani, ay ne biliyim benim kafama girdi iste kil keratin falan gibi seyler soyluyor yok efendim lazerin faydasi olmazmis. Ne guzel ya sevindim senin adina insallah en kisa zamanda kurtulursun takinti haline geldi bu kil tuy sorunu bende. Allahtan cok fazla killi tuylu birsey degilim yoksa kafayi yerdim heralde
ohooo herkes kaynanasında benim kaynanam uzakta.
nolcak şimdi.
bizde kaçgündür yoğun yemek yiyorduk gelen giden falan.
şimdi bugün bişi yok. bakalım ya dışarıdan söyleriz ya da eve gidince yaparım bişiler.
buketim sen kaç seans gittin.
benim 6 oldu heralde
baya azaldı. geçte çıkıyor.
doğanın kanunu bu kıl yün bence o kadarda abartmamak lazım şimdiye kadar ne yapıyorsan o bence zaten öyle gezilmiyor bir şekilde hijyen için temiz olmak zorunda
seni hergün tertemiz görmesi imkansız yani alışmaları lazım bunda utanılacak ne var zaten hergün hergün temizl olması için jilet kullanman lazım ağda yapılıncada belli bir zaman sonra alınabiliyor ben 45 günde bir alıyorum yani 45 günde hiç mi çıkmayacak yani
koltuk altım 10 oldu toplam 3 tüyüm kaldıbikini bölgeside 8 oldu ondada üstler bitti dudak kısımlarıda cılızlaştı canım ama hala ümitliyim
koltuk altım 10 oldu toplam 3 tüyüm kaldıbikini bölgeside 8 oldu ondada üstler bitti dudak kısımlarıda cılızlaştı canım ama hala ümitliyim
Genital bölge zararlı diye duymuştum.
Bizim gelinin teyzesi kadın doğum doktoru, oda doğum kontrol önermiyor son yıllardaki ilaçların genetiği değiştirilmiş diye söylenti varmış. Birçok yerde de öreneğini gördük demiş...
bnde bu haftaiçi 4.seansa gttim koltk altı azaldı bkini bölgesinde de üst kısımlar tamamen btti gbi alt kısımlardada sarı tyler kaldı kadn dediki chaz onları grmez haftaya kontrole gdicem ondan snra bkini bölgesne randevu almana gerek yok çıkarsa gelrsn dedi o sarılardan nasl kurtulucam blmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?