- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.121
betül attım şimdi farklı adresten
ay bak iste benim nisanlimda soyluyor o yuzden kesinlikle karsi, az once arkadaslarda zararsiz diyor varya iki arada bir derede kaldim.
denz kaydettm ama yne açlmadı flasha attım bde ewdeki pc de denerm canm çk sağol uğraştrdm senide
jiletleyip koyultacaksın canım benimde tüyler çıktı ama adviye hanım koyulaşana kadar jiletle öyle gel dedi bende koyulşasın öyle gideceğim artık
ay bak iste benim nisanlimda soyluyor o yuzden kesinlikle karsi, az once arkadaslarda zararsiz diyor varya iki arada bir derede kaldim.
birlikte aç deniyorsun demi
buketim benimde hemen hemen aynı
ben bıyıka da başladım.
kızlar ben çıkıyorum dua edin öptüm
bnde sordm onları jiletle yada ağdayla alcaksn dedi jiletlediğimde koyulaşacağıı söylemedi koyulaşıp gçlenrmi o tyler buket :S
sorma ayşem bende çenemi yaptırıyorum iyice orman gibi oldular heryer azaldı orası çoğalıyor:S
Benimde çenemde çıktı şu aralar yakıyorum sanki azalıyor gibi tek sorun yakınca sivilce oluşması...
son zamanalrda pek bir duygusuzlaştım korkuyordum ama şimdi sanki hiç korkmuyorum ilk gece korksuu felan kalmadı bende bir değişiğim daha çok evde geçireceğim zamanı merak ediyorum
karı koca duygusunu
sorma esra banad artık tak dedi çaktırma ama isteme günümden 2 gün önce epilasyon aleti ile aldım
ay yazda geliyor bikini, mayo, monokini falan derken acilcak heryerimiz guzel piril piril olalim.
bikiniler kasik bolgesi fazla acik oldu mu ben sahsen rahtsiz oluyorum tenim cok beyaz ama kasiklarim beyaz degil, o yuzden genelde sortlu modelli tercih ediyorum.
Nasil modeller aldiniz kizlar cicileriniz nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?