2011 gelin adayları buyrun sohbete

kizlar genital bolgeyi tumden aldirsak ne kil tuy sorunu kalir ne dogum kontrol yonetmi kullanmamiza nede ilk gece korkusu olur tabi beyler bu duruma ne der bilemiyorum

jiletleyip koyultacaksın canım benimde tüyler çıktı ama adviye hanım koyulaşana kadar jiletle öyle gel dedi bende koyulşasın öyle gideceğim artık

bnde sordm onları jiletle yada ağdayla alcaksn dedi jiletlediğimde koyulaşacağıı söylemedi koyulaşıp gçlenrmi o tyler buket :S

ay bak iste benim nisanlimda soyluyor o yuzden kesinlikle karsi, az once arkadaslarda zararsiz diyor varya iki arada bir derede kaldim.

Bilemiyorumki canım her kafadan bir ses çıkıyor, ben zaten kullanmayı düşünmediğim için çokta ilgilenmiyorum bu konularla. 2 yılda bebek düşünmüyoruz bu arada :))

son zamanalrda pek bir duygusuzlaştım korkuyordum ama şimdi sanki hiç korkmuyorum ilk gece korksuu felan kalmadı bende bir değişiğim daha çok evde geçireceğim zamanı merak ediyorum
karı koca duygusunu

son zamanalrda pek bir duygusuzlaştım korkuyordum ama şimdi sanki hiç korkmuyorum ilk gece korksuu felan kalmadı bende bir değişiğim daha çok evde geçireceğim zamanı merak ediyorum
karı koca duygusunu

Deniz'cim aynı duyguları paylaşıyoruz, hatta bu durumdan şikayetçiyim ben.
Heyecan duymak istiyorum ama yok, henüz o psikolojiye girmediğimi düşünüyorum bazen, ama çeyizleri falan görünce benim değilde başkasının gibi geliyor...

ay yazda geliyor bikini, mayo, monokini falan derken acilcak heryerimiz guzel piril piril olalim.
bikiniler kasik bolgesi fazla acik oldu mu ben sahsen rahtsiz oluyorum tenim cok beyaz ama kasiklarim beyaz degil, o yuzden genelde sortlu modelli tercih ediyorum.
Nasil modeller aldiniz kizlar cicileriniz nasil ?

bu kil tuy isinden herkez bikmis anlasilan. her ne sekilde alinirsa alinsin tuyler cogaliyor bence.

Kizlar biyiklarinizi ve cenenizi iple alinca sonra tekrar cikarken siyah siyah noktalar olusmuyor mu ?

ay ne güzel dertlerin var senin canım ya vallahi benim 16 bursaaaa günüm var
hiç öyle dertlerim yok nedense mayo bikini hiç aklıma gelmemişti açıkcası
daha çok baş başa vakit geçirmek istiyorum :))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…