2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar hayırlı cumalar
benim şansıma bakın bir yakın akrabamızın düğünü aynı tarihte salak biliyordu bizim olacağını şmidi tutşmuş yana yana ben haziran sanıyordum diyor oysaki söylemişler

birde nişanlımların akrabalarından biri vefat etmiş dün yarın cenaze kaldırıyorlar
bendeki şansa bak neyse bunlsrla atlattğımıza şükür daha farklı şeyler çıkmasında

dün evi çektim biraz acele acele
atyıroum birazdan

Dediğin gibi Allah beterlerinden korusun canım. Hiç takma kafana.

güle güle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin herşeyin o kadar güzel olmuş kiii. fotoğraflara bakarken ben bile heyecanlandım.. aman nazar değmesin..

darısı başımıza artık

işte buda bizim evimiz
alabildiğimizi aldık yapabildiğimiz yaptık
çok şükür binlerce allah herkese nasip etsin.

mutfakta nişanlım uğraşıyordu birşeylerle dağınık tezgah üstü
:)

deniz allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah canım benim herşeyin çok çok güzel allah güle güle mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin kocacığınla.. çok beğendim herşeyin eksksz maşallah darısı başımıza

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar...
Deniz'cim maşaAllah diyeyim herşeyin çok güzel canım, evinizden huzur hiiç eksik olmasın....

Sabah sabah güzel bir yazı gördüm sizinlede paylaşayım...
Evini bir parti sonrası temizlemek için uğraşıyorsan;
Bir çok arkadaşın var demektir.
Faturalarını ödeyebiliyorsan;
Bir işin var demektir.
Pantolonun biraz sıkıyorsa;
Aç kalmıyorsun demektir.
Gölgen seni izliyorsa;
Güneş ışığını görüyorsun demektir.
Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan;
Yürüyebiliyorsun demektir.
Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan;
Duyuyorsun demektir.
Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa;
bir evde yasiyorsun demektir.
Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa;
Isınıyorsun demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa;
Yığınla giyeceğin var demektir.
Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa;
Yaşıyorsun demektir.

"Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan, mutlusun demektir".

Mutluluk;
"Sorunsuz bir yaşam değil, sorunlarla başa çıkabilme yeteneği demektir"

Bu arada dün gelinlik provasına gittim, oradayken bazı yerleri hoşuma gitmedi, çıktıktan sonra kafamda ışık yandı sanki, hemen aradım gelinlikçiyi düzeltilecek yeri söyledim ve içim accayip rahatladı...

Denizcim bayıldım tatlım herşeyine çok güzel Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın Hani demiştin ta evim evimde milletin ne güzel evleri var ya diye emin ol evin ordaki çoğu evden çok daha güzel olmuş

Son düzenleme:
buket sen hangi epilasyon aletini kullanıodun memnunum demiştin yanlış hatırlamıyosam braunun hangi modeli..

silk epil canım mavi rengi buz torbası gibi birşeyide var buzlukta duruyor epilasyondan önce bölgeyi uyuşturmak için ben onu daha çok oraya buraya çarptığımda morarmasın diye kullanıyorum Birde ışığı var tüyleri görmek için çok fayda sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…