2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar kınada ben herkesi kapıdamı karşılıcam gelenleri yoksa en son mu çıkıcam
eşimle dans edicekmiyiz yoksa o hiç girmesin mi ;?

Ben bizdeki adete göre cvp vereyim.
Bizde en son gelin geliyor ve gelenlerle görüşüyor tek tek...
Nişanlımı içeri almayı düşünmüyorum ben, rahat edemeyenler oluyor, herkes rahatça tepinsin

kızlar kınada ben herkesi kapıdamı karşılıcam gelenleri yoksa en son mu çıkıcam
eşimle dans edicekmiyiz yoksa o hiç girmesin mi ;?

canım bende sonradan girmeyi planlıyordum ama olmuyor kına kızın olduğu için herkesi kapıda karşılayıp hoşgeldin demen gerekiyor. sizina detlerinizi blmiyorumm ama bizde kınayya erkek girmez. eşim sonradan kalabalık dağıılıp sadece aile kaldığımızda girdi beraber bir oynadık

braunun silk epil olrk bisürü modeli var baktım cnm sölediğin modele sen memnnsn dmi bn bacaklarım için kullanıcam sadece alırsam onlarda çk seyrekler ağdayla uzamasını bekleyemem maknyla alayım artık diyorum sen ne zamandr kullanıosn

kızlar bizim öyle pek adetimiz yok
gerçi bizde kınada yapılmaz ilk benim kınam olucak
hiç kimse bişiy bilmior o yüzden
bende kapıda karşılarım o zmn.
birde şimdi bişiy sorcam bizim evimiz 2 katlı alt katta büyük salonumuz var orda yapıcaz kınayı. mutfak banyo oturma odası ama kapısı açık yani salona dahil gibi.
üst kattada odalarımız var.
şimdi bindallıyı giyip kızlarla beraber çıkılıo ya elde mumlarla. ben merdivenlerden mi incem yüzümde örtüyle heycandan düşersem diye korkuyrm. nerde üstümü değişcem ben. ya da üzerimi değişip oturup başımı ölemi örtsünler. kafam karıştı :26:

Bende kapıda karşılamayı düşünüyorum. Bir saat içerde milletin gelmesini bekleyemem sabırsızlanırım :)
Bitaraftanda oynarım zaten Aklım fikrim oyunda
Bende erkekleri almıcam kınaya. Kadın kadına olucak.

çok memnunum canım bende sadece bacaklarımı yoluyorum hiç kılı içten çıkartma gibi bir şey yapmıyor

gısslarrr günaydın..ooo esoşum bizim düğüne daha oldugu için planım yok..ne ütü yaptım..ne evi tuttum..ne kınam hazır..çeyizde eksiklikler var daha ..ama benim gözüm yok saldım herseyi.. aman nasıl olsa olucak diyorum..çok rahatım çokk.. son 15 gün görücem kendimi..

ne kadar plan yaparsam tam tersi oluyor bence erdvenelrden inerken felan mumlar sönmesin sengiyin üst katta in son basamakta herkes hazır olsun kapı önünden gir hem düşmemiş olursun hem mum sönmemiş olr

denizciğim baktım canım evinin resimlerine herşey çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…