2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz dün akşam annemle kınaya gittik gözlemlerimi sıcağı sıcağına paylaşayım;

biz geldik kapıda aile karşıladı gelin yoktu oturduk sonra damatla gelin beraber geldi dans ettiler sonra karşılıklı oynadılar damat gitti meydan bize kaldı oynadık tepindik gideceğimize yakın gelin gitti bindallı ile geri geldi kına mumları vardı arkadaşlarındada hiç ağlamadı gülen gelin dediler hatta kına yakılacaktı gelin elini açmadı kayınvalide geldi müdahele etti altın ile açılıverdi gelinin eli Sonra kınayı yaktılar damat geldi gelini hoplattı sonra gitti bizlere kına şal ve cevizli lokum dağıtıldı.

Son düzenleme:
bnde sadece bacaklarımı alıcam ve hiç batık yok çk seyrek çıkıo buket ağdayla aldığımda 1-1.5 ay snra uzamaya başlıo makinayı hem rahatlığı hemde uzamayı beklmyceğim için istiorm yarın istanbulda cevahirle marmara forumda teknosann indirimi varmş bakablrsem bakcam

ne kadar plan yaparsam tam tersi oluyor bence erdvenelrden inerken felan mumlar sönmesin sengiyin üst katta in son basamakta herkes hazır olsun kapı önünden gir hem düşmemiş olursun hem mum sönmemiş olr

başımıda o zaman mı örtsünler
iyi fikir en güzeli öyle giyinip son basamakta beklesin onlarda.
birde yüzümü açıp alnımdan öpsün istiyrm.

bak canım ben 4 senedir kullanıyorum tık demedi makina Annemler duabiden getirmişlerdi o zaman bu model türkiyede yoktu

şu cenaze olayı benim canımı çok sıktı ya
şimdi davul felan çalınacak ayıp olacak nasıl oacak bilmiyorum

bak denizciğim kesinlikle doğru düşünüyorsun ama ben sana birşey anlatayım hemen o zaman
Allah - ü Teala sorunları dertleri dağa taşa vermiş insanlardan önce bi bakmış ki dağ taş dayanamıyor yerinden oynamaya kaymaya başlıyor o zamanlar yerleşimler daha çok yeni insanlar oba oba dağların arasında yaşıyor bir bakmış ki bi obada cenaze var herkes üzgün perişan bir vaziyette diğer obada ise düğün var vur patlasın çal oynasın yapıyor insanlar kendinden geçmiş herşey diğer obaya bakmış oradada doğummm var bebek dünyaya gelmiş herkes gene çok mutlu o zaman demişki ben dertleri sorunları kullarıma vereceğim onlar çok güçlü dağ taş dayanamazken onlar dayanıyor demiş ölüm hepimiz için canım benim hak ama düğünde aynı insanlar herşeye alışmak ve herşeyle yaşamak zorunda canım rabbim kabrini nur mekanını cennet ailesenede sabır ihsan eylesin inş.

cnm evdemiydi bir mekan mı tutmuşlar
evde olunca sonradan geliniyormu.
aslında beni görmesinler herkes otursun öyle geleyim istiyrm ama evden dolayı mümkün olmuyor :)
gelirken alkışlasın herkes merdivenlerden inerken eteğim kuyruklu sürünsün yerlere

bende silk epil braun dan çok memnunum buket silk epildi dimi kullandığın
ilk tüylerimi onunla almaya başladım.
orta okula giderken almıştı annem. hala daha kullanıyrm. arada ağda yapıyrm çok çıkınca tabii :)
evlenince devamlı kullanmak lazım.

arada kalmaktan nefret ederim
sen bilirsin çalalım çalmayalım demesinler neyse usulu o zaten düğünlerde nikahtı takıydı zaman oynamaya az kalıyor 11,30 bitiyor düğünler

herşeyde vardır bir hayır olabildiğince olsun

Günaydın kızlar ben geldim.

Dün arkadaşımın kınasına gittim.Çok ama çok eğlendim.
Sağ avuç içime kına bile yakdım.Kına yakanlar için böyle avuç kısmı gül desenli kırmızı tülden bir şey yapmışlar resimler gelsin eklerim.Mumlarda çok şıkdı.Arkadaşımda sadece bindalli giymişdi ve çok güzel olmuştu.Bir damla göz yaşı dökmedi yahu o ağlamadı ben ağladım

işte bunun turkuazlı rengi benim.
orta okuldayken almıştım.
ama hala süper valla ilk günkü gbi :)

(birebir aynı serimi bilmiom modelini benzettim böledir herhalde)

ay buldum buldum bu işte :):)

Son düzenleme:
kızlar akşam 17 kişilik misafirim var annemler halamlar babannem hepsi çaya gelecek. inşallah yetiştirebilirim. akşamdan böreğimi yaptım dolaba koydum gider gitmez fırına vereceğim kek yapacağım birde makarna salatası. annemde bana gelirken açma ve kurabiye yapıp getirecekmiş. eve gider gitmez evi süpürmem gerekiyor. banyomu yıkayacağım birde inşallah yetiştirirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…