- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.341
ne kadar plan yaparsam tam tersi oluyor bence erdvenelrden inerken felan mumlar sönmesin sengiyin üst katta in son basamakta herkes hazır olsun kapı önünden gir hem düşmemiş olursun hem mum sönmemiş olr
işte buda bizim evimiz
alabildiğimizi aldık yapabildiğimiz yaptık
çok şükür binlerce allah herkese nasip etsin.
mutfakta nişanlım uğraşıyordu birşeylerle dağınık tezgah üstü
:)
ne kadar plan yaparsam tam tersi oluyor bence erdvenelrden inerken felan mumlar sönmesin sengiyin üst katta in son basamakta herkes hazır olsun kapı önünden gir hem düşmemiş olursun hem mum sönmemiş olr
Bende kapıda karşılamayı düşünüyorum. Bir saat içerde milletin gelmesini bekleyemem sabırsızlanırım :)
Bitaraftanda oynarım zatenAklım fikrim oyunda
Bende erkekleri almıcam kınaya. Kadın kadına olucak.
bnde sadece bacaklarımı alıcam ve hiç batık yok çk seyrek çıkıo buket ağdayla aldığımda 1-1.5 ay snra uzamaya başlıo makinayı hem rahatlığı hemde uzamayı beklmyceğim için istiorm yarın istanbulda cevahirle marmara forumda teknosann indirimi varmş bakablrsem bakcam
şu cenaze olayı benim canımı çok sıktı ya
şimdi davul felan çalınacak ayıp olacak nasıl oacak bilmiyorum
biz dün akşam annemle kınaya gittik gözlemlerimi sıcağı sıcağına paylaşayım;
biz geldik kapıda aile karşıladı gelin yoktu oturduk sonra damatla gelin beraber geldi dans ettiler sonra karşılıklı oynadılar meydan bize kaldı oynadık tepindik gideceğimize yakın gelin gitti bindallı ile geri geldi kına mumları vardı arkadaşlarındada hiç ağlamadı gülen gelin dediler hattakına yakılacaktı gelin elini açmadı kayınvalide geldi müdahele etti altın ile açılıverdi gelinin eli Sonra kınayı yaktılar damat geldi gelini hoplattı sonra gitti bizlere kına şal ve cevizli lokum dağıtıldı.
bende silk epil braun dan çok memnunum buket silk epildi dimi kullandığın
ilk tüylerimi onunla almaya başladım.
orta okula giderken almıştı annem. hala daha kullanıyrm. arada ağda yapıyrm çok çıkınca tabii :)
evlenince devamlı kullanmak lazım.
sennknn modeli ne zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?