- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.361
işte bunun turkuazlı rengi benim.
orta okuldayken almıştım.
ama hala süper valla ilk günkü gbi :)
(birebir aynı serimi bilmiom modelini benzettim böledir herhalde)
ay buldum buldum bu işte :):)
kızlar genel olarak braun en iisi galiba şu ara fytaıda önemli benm için keseme göre gzel bişey bakıp almam gerek kübra sennknn modeli ne numarası yanibende yıllardır bu modeli kullanıyordum evlenince evde bıraktım kardeşlerime ama kendi evimede almam gerekiyordu aynısından buldum aldıminsan neye alışıyorsa o iyi geliyor
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
ooooh msafr ağırlamayada başladın vallahi süpersn kübra.. yetştrrsn inşallah en geç 7de ewde olsan çaya gelceklermş 9 gbi gelse msafrlern böreğin fırındayken kekini hazrlarsın makarnanı haşlarsın keki fırına atıp ortalığı süpürrsn banyonu yıkarsn 2 saat sana yeter hiiç dert etme bacm gelenlerde yabancı diil zaten annenlerkızlar akşam 17 kişilik misafirim var annemler halamlar babannem hepsi çaya gelecek. inşallah yetiştirebilirim. akşamdan böreğimi yaptım dolaba koydum gider gitmez fırına vereceğim kek yapacağım birde makarna salatası. annemde bana gelirken açma ve kurabiye yapıp getirecekmiş. eve gider gitmez evi süpürmem gerekiyor. banyomu yıkayacağım birde inşallah yetiştirirm.
kızlar akşam 17 kişilik misafirim var annemler halamlar babannem hepsi çaya gelecek. inşallah yetiştirebilirim. akşamdan böreğimi yaptım dolaba koydum gider gitmez fırına vereceğim kek yapacağım birde makarna salatası. annemde bana gelirken açma ve kurabiye yapıp getirecekmiş. eve gider gitmez evi süpürmem gerekiyor. banyomu yıkayacağım birde inşallah yetiştirirm.
17 kişi mi ay canım neyseki yardım ederler
merak etme yabancı değiller kuruyemiş alırsın birde tamam
kızlar akşam 17 kişilik misafirim var annemler halamlar babannem hepsi çaya gelecek. inşallah yetiştirebilirim. akşamdan böreğimi yaptım dolaba koydum gider gitmez fırına vereceğim kek yapacağım birde makarna salatası. annemde bana gelirken açma ve kurabiye yapıp getirecekmiş. eve gider gitmez evi süpürmem gerekiyor. banyomu yıkayacağım birde inşallah yetiştirirm.
bak canım ben 4 senedir kullanıyorum tık demedi makina Annemler duabiden getirmişlerdi o zaman bu model türkiyede yoktu
oyy Allah kolaylık versin
ya bişiy dicem insan yeni evli olunca yadırgıyormu mutfağını
mesela çok güzel yemek yapardım of beceremiorum.
tutturamıorum ölçleri
ilk kez yemek yapmayı öğreiyrm sanki.
neden böyle oldum ocağı yadırgadım tabaları tencereleri kaşıkları
tahta kaşığı bile döndüremiorum tencerede
düzelir inş. bu durum.
kınada annemde börek yapcakmış 50 kişilik
kurabiye birde biber dolması
yeterlimi kızlar.
evet bizimkiler yabancı değil idare ederler beni. kardeşlerimde var.ama haftaya cumartesi eşimin akrabaları gelecek yaklaşık 15 kişionlarda bana yardım edecek tek kişi eltim onunda çocuğu var. inşallah altından kalkabilirim.
oyy Allah kolaylık versin
ya bişiy dicem insan yeni evli olunca yadırgıyormu mutfağını
mesela çok güzel yemek yapardım of beceremiorum.
tutturamıorum ölçleri
ilk kez yemek yapmayı öğreiyrm sanki.
neden böyle oldum ocağı yadırgadım tabaları tencereleri kaşıkları
tahta kaşığı bile döndüremiorum tencerede
düzelir inş. bu durum.
kınada annemde börek yapcakmış 50 kişilik
kurabiye birde biber dolması
yeterlimi kızlar.
kızlar genel olarak braun en iisi galiba şu ara fytaıda önemli benm için keseme göre gzel bişey bakıp almam gerek kübra sennknn modeli ne numarası yani
canım benimki 2170. ben bu modeli hibiyerde bulamıyordum çünkü en ucuzu bu. 50 tl öyle acı alıcı falan bişeyleriyok ama tek başlık bana yetiyor. en sonunda ara ara kanyondaki teknosada buldum. internetten alabilirsen getiriyorlar. ucuz olduğu için hep lüks yerlerdeki teknosalarda kalmış kimse tenezüül etmemiş sanırım ucuz diyeteknosayı arayıp sordum bu üründen hangi mağazalarınızda var. söyledi gittim aldım.
bu aralar kampaa var teknosada 3370 denen bir model 80 tl.
BRAUN 3370 SİYAH KUTU SILK EPIL EPİLATÖR - Teknosa Alışveriş Sitesi
ooooh msafr ağırlamayada başladın vallahi süpersn kübra.. yetştrrsn inşallah en geç 7de ewde olsan çaya gelceklermş 9 gbi gelse msafrlern böreğin fırındayken kekini hazrlarsın makarnanı haşlarsın keki fırına atıp ortalığı süpürrsn banyonu yıkarsn 2 saat sana yeter hiiç dert etme bacm gelenlerde yabancı diil zaten annenler
bizde düğünde kendi misafirimize yemek vericez cnmda.
şimdi kınayada ist.dan gelcekler dedik laf etmesinler
kuruyemiş içicek ve lokumda olcak.
50 kişiye kaç tane içicek almak lazım 1 litreliklerden alcam.
evet canım şimdi evdeki ölçülere alışıyorsun ya bende normalde tane tane süper pilav yaparım ilk yaptığımda evde lapa oldu resmen. çok moralim bozuldu. kek yaptım oda garip oldu. ama şimdi şimdi alıştı elim ayarlarına tencerelerinde fırınında.
evet canım yetiştiririm gibi gözüküyor eksilerimide hoş görürler ailem nede olsa. salonda halım yok sehpam yok ama artık davet etmem gerekiyordu halalarımı
ben zaten orta sehpa sevmem almayı düşünmüyorum canım zigonların varsa yeter
1 litreden 5 bardak çıkıyor canım 1 er bardak içerler diyorsan 10 tane alsan yeter ama sen yine 1-2 tane fazla al
Bence yeterli canım.
Zaten kuruyemiş ve içicekde verilecektir değil mi?
Benim dün gittiğim kınada yemek yoktu mesela eve gelenleri belki hazırlanmıştır tabi onu bilemiyorum açıkcası.Bizim kınada köyümüze ait yahnili keşkek yanına dolma tutulma tatlısı vede içicek olucak.Gerçi annem çorba ve taze fasulyede olacak diyor.Bizim gelen giden hiç bitmez ve herkes önce eve gelir zaten.
bende orta sehpa almayacağım canım boş yere çok yer kaplıyor zigon istiyordum ama alamamıştık. hafta sonu alacaktık eltim almayın biz size ev hediyesi sehpa alıcaz dedi. öylede kaldı. artık eltimden bir akşamlığına ödünç alıcam
buket sende yay burcusun bnde msafiri çok sewerm onlar gelsn hzmet edeyim bn yeyip içmesemde olur mutlu olsn mutlu ayrılsn evime gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?