2011 gelin adayları buyrun sohbete

Denizcim ,inşallah yüzünün akıyla çıkarsın bu işten...Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin...Hakkında hayırlısı...Allah utandırmasın...Bir ömür bir yastık

amin. canım hepimiz için inşallah bence marifet nişanlı kalmak ve bu noktaya getiemek yaşananlardan duyulanlardan sonra böyle bir kanaat getirdim

mutluluğa doğru .............
mutlu sona adım adım

tmm canım akşam ev sahibiyle konusucak..tutulsun..tmm denizim..adam mutfak dolabını kabul etmedi..biz yaptırıp kiradan düşücez..eşyalarım kolili ama henüz bişi yıkanmadı..onların hepsi çıkıcak yıkanıcak tekrar kolilenicek..çeyiz işi çok yani..mutfak dolabı yapılırsa giriyorum kızlar tmm..denizim çok rahatlattın içimi..

edacim bir arti bir icin o fiyata sifirda bulabilirsiniz belki
sartlarini kabul ederse ok ama etmezse dusun derim

hemen ev alamayız betüşüm..1 sene falan biz burada oturucaz..zaten burası nasip değilse bize bi şekilde anlaşılmayacak..bilmiyorum betüşüm çok arada kaldım..bunaldım dün resmen ev aramaktn..

Edacım , bende hep 0 bina olsun,şu kadar olsun,şurda olsun diye tutturmuştum...Yeni binada tuttuk,tanıdık olduğu için kiramız da uygun...Ama bana havaya verilen para gibi geliyor ve bizim ev almak için de önümüzde kısa bi zamanımız yok

eğer 1 sene içinde ev alabilecekseniz, adamda mutfağı yaptıracaksa orayı tut derim...Sonuçta şu an 2 kişi yaşayacaksınız o evde...
Allah hepimizin gönlüne göre versin,bir an önce kendi evlerimizde oturmayı nasip etsin...

buketim betusum gunaydin

sen bi de evlenince gor zaman nasil geciyo buketim
günaydın ayşecmmm
hemen ev alamayız betüşüm..1 sene falan biz burada oturucaz..zaten burası nasip değilse bize bi şekilde anlaşılmayacak..bilmiyorum betüşüm çok arada kaldım..bunaldım dün resmen ev aramaktn..

edoşum bnce haftasonuna kadar bak perşembe gnü çık sabahtan btn heryeri dolaş olmazsa o ew aklnda bulnsn bacm

günaydın ayşecmmm

edoşum bnce haftasonuna kadar bak perşembe gnü çık sabahtan btn heryeri dolaş olmazsa o ew aklnda bulnsn bacm

izinli değiliz..ikimizde betüşüm..nişanlımın dolaşmadıgı mahalle kalmadı..dün ter içinde kalmış..her mahalleye girmiş..oturdugumuz semti karış karış geziyo..hafta sonu izin al dedim bakalım alıcakmı

Son düzenleme:

şimdi kızdın mı anlamadım ama böyle

şimdi kızdın mı anlamadım ama böyle

bitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..

Allah kolaylik versin gonlune gore olsun herseylerr

günaydın kızlarrrrr sohbet koyulmuş kız kübra ne çabuk 1 ay oldu ya daha dün uğuramadık mı seni zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum

aynen canım bende hala inanamıyorum ama şimdi oturdu evliliğimiz sanki dün evlenmiş gibiyiz şşakınlıklar gerginlikler geçti hamdolsun.

aynen canım mutfak dolaplarını yaparsa okey de. yapmazsa demekki orası senin kısmetin değilmiş. rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

tabiki canım bende hep 1+1 ev aradım şansıma 2+1 çıktı. Önemli olan evin büyüklüğü küçüklüğü oda sayısı değil kullanışlı olması. Ev sıfır olamsada şunlar önemli mutfağı, banyosu, kapısı, ve pencereler canım önemli olan içine sinmesi tabiki ama bi yandanda az zamanın kaldı deniz in dediği gibi sistemli olmalısın artık çünkü mesela benim perdelerim iki hafta sürdü normalde 3 günde bitmesi lazım ama mesela rülleri seçtikten sonra yarın yada ertesi gün ölçü almaya gelicem dedi haftasonuna kadar bekledim ne gelen var ne giden bi aradım adam demezmi aa ben seni unuttum o yüzden hep kontröllü olmalısın her gelecek eşya için sürekli aramalısın beyaz eşyalarını aldın mı onlar çabuk geliyo ama mobilyayıda halletmen lazım hemen çünkü onlar 15-20 günde geliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…