- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.801
Denizcim ,inşallah yüzünün akıyla çıkarsın bu işten...Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin...Hakkında hayırlısı...Allah utandırmasın...Bir ömür bir yastık
eda valla bakkala manava söyle annenlee kayınvalidenler dört bir yandan baksınlar bir ay bir haftan var son bir haftayı sil tam bir ay bu hafta sonuna kadar da bak olmadı mecbur tut orayı yoksa stresten patlarsın bulamdım edmedim yetişmeyecek diye planlı davranmlısın şu süreçte en azından evdeki eşyalrın hazırmı kolilimi ev tuttun temizlik 2 gün perdeci şimdi sezonu 1 hafta de moblya felan sürekli koşturmaca olackasın ev tutulun kadar diğer işlerini toparlamaya çalış
kübracım biz biraz birikim yapıp hemen ev almak istiyoruz zaten..çocuk olana kadar..diyoruz çok masraf yapılmaz eşya alınmaz..kirası az..düşünceler bunlar..esenlerde bakıyorum canım..en yakın arkadaşımada yakın..işimede yakın..banyosu da sorunluda o kadar takmıyorum..duşa kabin yaptırılsın dedim..bide mutfak dolabı..bu akşam konuşmaya gidicek işte..bilmiyorum..eğer bu şartlar adama uyarsa..çok da uyucak gibi durmuyodu gerçi..offffffffff
hemen ev alamayız betüşüm..1 sene falan biz burada oturucaz..zaten burası nasip değilse bize bi şekilde anlaşılmayacak..bilmiyorum betüşüm çok arada kaldım..bunaldım dün resmen ev aramaktn..
günaydın ayşecmmmbuketim betusum gunaydin
sen bi de evlenince gor zaman nasil geciyo buketim
hemen ev alamayız betüşüm..1 sene falan biz burada oturucaz..zaten burası nasip değilse bize bi şekilde anlaşılmayacak..bilmiyorum betüşüm çok arada kaldım..bunaldım dün resmen ev aramaktn..
günaydın ayşecmmm
edoşum bnce haftasonuna kadar bak perşembe gnü çık sabahtan btn heryeri dolaş olmazsa o ew aklnda bulnsn bacm
tmm canım akşam ev sahibiyle konusucak..tutulsun..tmm denizim..adam mutfak dolabını kabul etmedi..biz yaptırıp kiradan düşücez..eşyalarım kolili ama henüz bişi yıkanmadı..onların hepsi çıkıcak yıkanıcak tekrar kolilenicek..çeyiz işi çok yani..mutfak dolabı yapılırsa giriyorum kızlar tmm..denizim çok rahatlattın içimi..
şimdi kızdın mı anlamadım ama böyle
Allah kolaylik versin gonlune gore olsun herseylerrbitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..
günaydın kızlarrrrr sohbet koyulmuş kız kübra ne çabuk 1 ay oldu ya daha dün uğuramadık mı seni zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum
bitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..
bitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?