- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.821
amin canım benim aminn..Allah kolaylik versin gonlune gore olsun herseylerr
amin balım..bende öyle düşünüyorum..aynen canım bende hala inanamıyorum ama şimdi oturdu evliliğimiz sanki dün evlenmiş gibiyiz şşakınlıklar gerginlikler geçti hamdolsun.
aynen canım mutfak dolaplarını yaparsa okey de. yapmazsa demekki orası senin kısmetin değilmiş. rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
eda cım senin manita hangi semtte çalışıyo
bitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..
tabiki canım bende hep 1+1 ev aradım şansıma 2+1 çıktı. Önemli olan evin büyüklüğü küçüklüğü oda sayısı değil kullanışlı olması. Ev sıfır olamsada şunlar önemli mutfağı, banyosu, kapısı, ve pencereler canım önemli olan içine sinmesi tabiki ama bi yandanda az zamanın kaldı deniz in dediği gibi sistemli olmalısın artık çünkü mesela benim perdelerim iki hafta sürdü normalde 3 günde bitmesi lazım ama mesela rülleri seçtikten sonra yarın yada ertesi gün ölçü almaya gelicem dedi haftasonuna kadar bekledim ne gelen var ne giden bi aradım adam demezmi aa ben seni unuttumo yüzden hep kontröllü olmalısın her gelecek eşya için sürekli aramalısın beyaz eşyalarını aldın mı onlar çabuk geliyo ama mobilyayıda halletmen lazım hemen çünkü onlar 15-20 günde geliyo canım
senin tuttugun daire 1+1 değilmiydi..öyle konusmustuk diye hatırlıyorum..evin içindeki kapılar amerikan kapı değil..eski ama kötü değil anladınmı?? nasıl anlatsam ya kızlar eve gidersem resmini çekeyim size..iyice daraldım konuyu kapatalım
bitanem neye kızıcam..aşkolsunn..dahada içimi rahatlattın diyorum..ya kızlar mutfak dolabı yapılırsa girerim.. Ev 1+1 hem çok eşya almamış oluruz..hem çok masraf olmaz düüğün üstü..ne biliyim bende deniz gibi düşünüyorum zaman az..eksiklerim hala var..
inşallah hayırlısı olur edacığım.
ev kurmak yerleşmek kolay değil
Aslı cım kına hazırlıklarına baktım hepsi çok güzel güle güle kullan. Bişey sorucam bu malzemeleri sen mi aldın mesela bizde erkek tarafı alır benim sepetimi kınalarımı keselerimi falan almış hepsini kaynanam onlarda duruyo ama bizimki hepsini beyaz almış
sğl cnmm aminnn..zeynebim masallah
Allah nazarlardan saklasin
yolunda gitsin hersey
Dün akşam kayınvaldiemelr geldi çerez getirdiler yaptıkları
çekirdeksiz ve leblesiz kınadan önce yedim fiyat ucmuş ama iyi olmuş :)
Dün akşam kayınvaldiemelr geldi çerez getirdiler yaptıkları
çekirdeksiz ve leblesiz kınadan önce yedim fiyat ucmuş ama iyi olmuş :)
sğl cnmm aminnn..
bunlar o gece açıp yeniliyormu
yoksa alıp gidiolarmı ?
birde kına yakıldıktan sonra oynanıyor mu kızlar ?
Canım normalde dediğin gibi bunları erkek tarafı alır.
Kına yerinide kız tarafı tutar :)
Bizde tam tersi oldu. Nişanlım kına için arkadaşının düğün salonunu tuttu.
Bende kıyafetlerimi sepeti malzemeleri annemle gittim aldım.
Biz nişanlımla tanıştığımızdan bu yana sendi bendi yapmıyoruz.
İkimizde gücümüz yettiğince ortak yapmaya çalışıyoruz.
Alınıcak şeyler olduğu zaman kimin maddi durumu müsait oluyosa o alıyor.
Sendi bendi yapmadık hiç şimdiye kadar.
yok canım benim ev çok küçük onu konuşmuştuk. Ben ev içinde ki kapıları demiyorum bebişim giriş kapısı çelik kapı mı onu diyorum çünkü tahta giriş kapılarıda varya evin içindekiler önemli değil. Canım sen kendini darlandırma hiç haftasonuna kadar süre ver kendine belki beiyerden bişey çıkar nete de bakmaya devam et olmazsa pazar akşamı gider o evi tutarsınız canım. Da enişteninde işi uzakmış baya aracı varmı kendisinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?