2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah kolaylik versin gonlune gore olsun herseylerr
amin canım benim aminn..
amin balım..bende öyle düşünüyorum..
eda cım senin manita hangi semtte çalışıyo

şişlide çalışıyo esracım..sen neden istemedin evi söyle bakim:97:

inşallah hayırlısı olur edacığım.
ev kurmak yerleşmek kolay değil

senin tuttugun daire 1+1 değilmiydi..öyle konusmustuk diye hatırlıyorum..evin içindeki kapılar amerikan kapı değil..eski ama kötü değil anladınmı?? nasıl anlatsam ya kızlar eve gidersem resmini çekeyim size..iyice daraldım konuyu kapatalım

Aslı cım kına hazırlıklarına baktım hepsi çok güzel güle güle kullan. Bişey sorucam bu malzemeleri sen mi aldın mesela bizde erkek tarafı alır benim sepetimi kınalarımı keselerimi falan almış hepsini kaynanam onlarda duruyo ama bizimki hepsini beyaz almış

yok canım benim ev çok küçük onu konuşmuştuk. Ben ev içinde ki kapıları demiyorum bebişim giriş kapısı çelik kapı mı onu diyorum çünkü tahta giriş kapılarıda varya evin içindekiler önemli değil. Canım sen kendini darlandırma hiç haftasonuna kadar süre ver kendine belki beiyerden bişey çıkar nete de bakmaya devam et olmazsa pazar akşamı gider o evi tutarsınız canım. Da enişteninde işi uzakmış baya aracı varmı kendisinin

benim kendi evim bir yatak odam bir salon o kadar şimdiye bakıyorum önüme gelecek için gelecek zamanalrda plan yaparım hazır mutfak ikeada var dert değil çözüm ve yaratıcı olmaya çalış kafan rahat etsin bence herşeyimiz hazır şuanda itibaren gelen misafirler için tam evimizin temizliği oldu giyecekler kıyafetler hazır yemekler yarın aşalr hazırlanmaya bir hafta öncesinden herşeyden elini ayağını çekmen lazım edacım

Günaydın kızlar ben geldim..

Edoşumm canım 1+1 ev iyidir.Bana 2+1 yada ne bilim 3+1 kira oldukdan sonra ödenen para havaya gidiyormuş gibi geliyor.Mutfak ve banyo kısmı güzel olsun aydınlık ferah şöyle pencereleri açtığında hava alan bir ev olsun tamamdır.Allahım gönlüne göre versin herşeyi.Zamanın daraldı eksiklerde çok bütçenize en uygunu olur inşallah.

Herkese günaydın kızlar, iş yerinde son haftalarım o nedenle esnek davranıyorum, bu hafta patronun olmamasının verdiği rehavetle işe geç geldim. Ama haftaya asker gibi erken gelmek zorundayım, çünkü yeni elemana işini öğretmem lazım...

Ayyy pc'de maillerime bakıyordum ve tanımadığım bir adresten davetiye başlıklı mail aldım, tam virüstür diye silecektimki bi bakayım dedim veee ne göreyim davetiyemizi mail atmışlar, ayy nasıl mutlu oldum yaa, ikimizin isminin yazması çok mutlu etti beni...

Canım normalde dediğin gibi bunları erkek tarafı alır.
Kına yerinide kız tarafı tutar :)
Bizde tam tersi oldu. Nişanlım kına için arkadaşının düğün salonunu tuttu.
Bende kıyafetlerimi sepeti malzemeleri annemle gittim aldım.
Biz nişanlımla tanıştığımızdan bu yana sendi bendi yapmıyoruz.
İkimizde gücümüz yettiğince ortak yapmaya çalışıyoruz.
Alınıcak şeyler olduğu zaman kimin maddi durumu müsait oluyosa o alıyor.
Sendi bendi yapmadık hiç şimdiye kadar.

zeynebim masallah
Allah nazarlardan saklasin
yolunda gitsin hersey
sğl cnmm aminnn..

Dün akşam kayınvaldiemelr geldi çerez getirdiler yaptıkları
çekirdeksiz ve leblesiz kınadan önce yedim fiyat ucmuş ama iyi olmuş :)

bunlar o gece açıp yeniliyormu
yoksa alıp gidiolarmı ?
birde kına yakıldıktan sonra oynanıyor mu kızlar ?

Dün akşam kayınvaldiemelr geldi çerez getirdiler yaptıkları
çekirdeksiz ve leblesiz kınadan önce yedim fiyat ucmuş ama iyi olmuş :)

denizcim poşetlere kymayı ihmal etmeyin canım mutlaka ağzı kapalı bir yerde kalsın hemen bayatlıyor. biz poşetleyip sonra keselere koyduk arkadaşımın kınasın agittim heçen hafta direk keseye koymuşlar bayatlamıştı

tünaydın kızlar,
bugün ofisteki son günüm o yüzden işlerim biraz yoğun sık sık gelemeyebilirim ama aklım sizde
adaşım canım benim, hafta sonuna kadar kendine zaman ver canım
bulduğun evlerin hepsini her akşam tek tek gez değerlendir
baktın başka bir ev bulamadın o evi tutarsın ama acele etme bebiş
hafta arası da akşamları mobilya bakarsınız zaten o bir günlük iş, beyaz eşya perde de aynı gün hallolur ama ürünlerin gelmesi biraz zaman alır.

insanın evi olduktan sonra isterse samandan olsun insan benimseyip seviyor önemli olan kafanda soru işaretinin kalmaması canım
kızlar 2 gün sonra kınam var

ne güzel canım bizimde hiç ilk günden beri sen ben davası yok. Herşeyi ikimiz birlikte yapıyoruz ama büyükler biraz usulune göre olsun diyolar (yani benim ailem haklılarda erkek ailesi çok ilgisiz çünkü) gerçi ben hiç birini demedim sizin şunları almanız gerekiyo bunları siz yapıcaksınız diye kayınvalidem gtimiş eminönünden almış gelmiş ben kına yerini çoktan tutmuştum zaten

dış kapı çelik..4 kat..2 balkonu var ikiside pimapen ve camekenli..mutfak da pimapen..yerler yeni laminant ve petekler yeni takılmış..sadece mutfak dolabı sorun benim için.azıcıkda banyo:97:
özür dilerim yanlış yazmısım....2 balkondaki camekenler pimapen.. içerdekiler tahtaydı sanırım..

Son düzenleme:
Kızlaar ev muhabbetine girmişsiniz ama ben bir fikir alayım.
Şu güllü ve tüllü kınalar oluyorya ben onlara mıknatıs yapıştırıp birde renkli kağıtlara "kınamıza hoşgeldiniz" yazıp dağıtmak istiyorum, sizce olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…