- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.841
dış kapı çelik..4 kat..2 balkonu var ikiside pimapen ve camekenli..mutfak da pimapen..yerler yeni laminant ve petekler yeni takılmış..sadece mutfak dolabı sorun benim için.azıcıkda banyo:97:
tünaydın kızlar,
bugün ofisteki son günüm o yüzden işlerim biraz yoğun sık sık gelemeyebilirim ama aklım sizde
adaşım canım benim, hafta sonuna kadar kendine zaman ver canım
bulduğun evlerin hepsini her akşam tek tek gez değerlendir
baktın başka bir ev bulamadın o evi tutarsın ama acele etme bebiş
hafta arası da akşamları mobilya bakarsınız zaten o bir günlük iş, beyaz eşya perde de aynı gün hallolur ama ürünlerin gelmesi biraz zaman alır.
insanın evi olduktan sonra isterse samandan olsun insan benimseyip seviyor önemli olan kafanda soru işaretinin kalmaması canım
kızlar 2 gün sonra kınam var
Dün akşam kayınvaldiemelr geldi çerez getirdiler yaptıkları
çekirdeksiz ve leblesiz kınadan önce yedim fiyat ucmuş ama iyi olmuş :)
tünaydın kızlar,
bugün ofisteki son günüm o yüzden işlerim biraz yoğun sık sık gelemeyebilirim ama aklım sizde
hafta arası da akşamları mobilya bakarsınız zaten o bir günlük iş, beyaz eşya perde de aynı gün hallolur ama ürünlerin gelmesi biraz zaman alır.
insanın evi olduktan sonra isterse samandan olsun insan benimseyip seviyor önemli olan kafanda soru işaretinin kalmaması canım
tünaydın kızlar,
Kızlaar ev muhabbetine girmişsiniz ama ben bir fikir alayım.
Şu güllü ve tüllü kınalar oluyorya ben onlara mıknatıs yapıştırıp birde renkli kağıtlara "kınamıza hoşgeldiniz" yazıp dağıtmak istiyorum, sizce olurmu?
Kızlaar ev muhabbetine girmişsiniz ama ben bir fikir alayım.
Şu güllü ve tüllü kınalar oluyorya ben onlara mıknatıs yapıştırıp birde renkli kağıtlara "kınamıza hoşgeldiniz" yazıp dağıtmak istiyorum, sizce olurmu?
bugun ofisteki son gününmüçok özlücem seni ben
ağlattınız beni sonunda..
bugun ofisteki son gününmüçok özlücem seni ben
ağlattınız beni sonunda..
ağlama kız aaaaaaaaaa döverim valla seni
Bu listede yokum yaa
2012 listesi n zaman çıkar
canım bizimde aklımız sende inşallah kınanda düğününde sorunsuz geçer tabi sonrasıdaherşey gönlünce olsun şu saatten sonra hiçbişeyi duyma sadece kendinle ilgilen dinlen bol bol son hazırlıklarını yap kremlen kokular sür bitki çayları iç rahatla iyice ufak tefek problemler mutlaka çıkacaktır nazar boncuğu de geç stres olma sakın çok çok mutlu ol:81: (bana da bak sanki kırkkere evlendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?